An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Børs og finans

Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Illustrasjon av Entra: Investtech.com.

Illustrasjon av Entra: Investtech.com.

Artikkel av: Stian Jacobsen
11. april 2019 - 09.10

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Entra og Bonheur.

- Entra ligger i en stigende trendkanal på lang sikt etter at investorene de siste årene stadig har gått oppover i kurs for å kjøpe seg inn i eiendomsselskapet. Kursen har brutt over den tidligere motstanden rundt 120 kroner og viser et sterkt kortsiktig momentum. En videre kursoppgang for Entra indikeres. Det er lite motstand i kursdiagrammet, mens aksjen nå har støtte rundt 120 kroner ved reaksjoner tilbake. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.

- Bonheur ligger i stigende trendkanaler på både kort og lang sikt. Det indikerer at optimismen i markedet er økende og at selskapet utvikler seg bra økonomisk. Et tidligere motstandsnivå ved 120 kroner er brutt opp og et nytt kjøpssignal er utløst. Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.