Børs og finans

Oppstart av Mariner-feltet utsatt

Vil starte opp produksjonen i løpet av sommeren. 

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Artikkel av: Martine Holøien
10. april 2019 - 13.27

På grunn av inspeksjoner for å sikre en sikker oppstart av Mariner-feltet ser Equinor at oppstartsdato «sklir inn» i andre halvdel av 2019, opplyser pressekontakt Erik Haaland i Equinor til TDN Direkt onsdag.

«Av sikkerhetsgrunner har vi bestemt oss for å sjekke alle elektriske koblinger på Mariner, hvor omfanget er rundt 40.000 sjekkpunkter på plattformdekket. Dersom vi oppnår ønsket fremdrift i dette arbeidet og ikke opplever uventede utfordringer i testfasen, har vi som mål å starte opp produksjon i løpet av sommeren», skriver han i en epost til nyhetsbyrået.