Børs og finans

Questerre vurderer emisjon på nesten 39 millioner aksjer

Michael Binnion, Questerre. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Michael Binnion, Questerre. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Artikkel av: John Inge Seljehaug
23. april 2019 - 16.36

Questerre Energy Corporation kunngjør i en børsmelding rett etter børsslutt tirsdag at selskapet har til hensikt å fullføre en rettet emisjon rettet mot norske og internasjonale institusjonelle investorer.

Selskapet har til hensikt å benytte nettoprovenyet til å styrke arbeidskapitalen, samt delvis finansiere det pågående Montney-kapitalprogrammet og det foreløpige arbeidet for det planlagte Clean Tech Energy-prosjektet i St. Lawrence Lowlands i Quebec.

Emisjonen vil bestå av utstedelse av inntil 38,9 millioner felles aksjer i selskapet, og vil bli priset i sammenheng med markedet og vil bli gjennomført gjennom en akselerert bokbyggingsprosess som vil stenge 24. april 08:00. 

Resultatet ventes annonsert før Oslo Børs åpner onsdag 24. april.