Børs og finans

«Blondinbella» vil på børs

Den svenske toppbloggeren vil på børs.

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
19. mai 2019 - 17.28

Isabella Löwengrip har ifølge Dagens Industri store planer for Löwengrip Invest, og vil ta selskapet som omsatte for 7,5 millioner svenske kroner i 2017 på børs, skriver Dn.

- Mange av følgerne mine har vært med meg siden jeg begynte å blogge som 14-åring, og de har sett meg bygge opp selskaper og starte nye merkevarer. Jeg får ganske ofte spørsmål om hvordan man kan investere i meg, sier Löwengrip, ifølge det svenske nettstedet.

- Jeg skal komme opp med nye merkevarer i årene som kommer, og med Löwengrip Invest på børs har man mulighet for å være med på den reisen, fortsetter hun.

Toppbloggeren håper børsnoteringen kan gjennomføres i løpet av 2020, skriver Dn.