Børs og finans

Ett aksjetips fra DNB Markets

Dette vil påvirke kursutviklingen.

Foto: whiteMocca / Shutterstock / NTB scanpix

Foto: whiteMocca / Shutterstock / NTB scanpix

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
23. mai 2019 - 08.50

Höegh LNG Holdings legger frem tall for 1. kvartal onsdag i neste uke. Selskapet er valgt som leverandør til to prosjekter i Australia og etter at myndigheten i april ga grønt lys for det første av disse beveger vi oss nærmere en endelig investeringsbeslutning, mener analytikerne i DNB Markets.

«Fallende LNG-priser så langt i år har gitt noe usikkerhet rundt markedsutviklingen, men medfører samtidig at gass har blitt mer kostnadsgunstig for kundene relativt til andre energikilder. På sikt vil dette dermed igjen kunne øke importinteressen», heter det i en fersk oppdatering fra meglerhuset.

Kursen på Höegh LNG stengte onsdag på 40,30 kroner per aksje og DNB Markets har en kjøpsanbefaling med et et kursmål på 66 kroner.

«Kursutviklingen vil etter vårt syn i første rekke være drevet av rateutviklingen og kontraktsutsiktene fremover», skriver analytikerne.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.