Børs og finans

Gladmelding fra PCI Biotech

- Klar forbedring.

Per Walday - Foto: Finansavisen

Per Walday - Foto: Finansavisen

Artikkel av: Odd Steinar Parr
3. mai 2019 - 06.13

Kreftselskapet PCI Biotech kan i en børsmelding sluppet etter stengetid torsdag fortelle at de endelige immunrespons-resultatene fra fimaVacc fase 1-studien av friske frivillige indikerer en klar forbedring av både CD8 og CD4 T-cell-respons og en forbedret CD8 T-cell-funksjonalitet etter vaksinasjon på utholdelige dosenivåer.

- Disse resultatene gir «proof of concept» og effekt når det gjelder optimal dosering av fimaVacc hos mennesker, så vel som en samlet karakteristikk av utholdelighet, sier PCI Biotech-sjef Per Walday i en kommentar.

PCI Biotech sluttet på 25,10 kroner på Oslo Børs torsdag, etter å ha falt 2,0 prosent.