Børs og finans

Nel-sjef Jon-Andre Løkke guider ikke på hvor mye de skal tape

Nel-sjef Jon-Andre Løkke var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar torsdag. 

Artikkel av:  Redaksjonen
9. mai 2019 - 16.55

Nel-sjefen, Jon-Andre Løkke, kunne ikke love overskudd med det aller første, men har penger til å holde det gående en god stund. Og en ordrereserve som overstiger fjorårets omsetning. Men foreløpig går selskapet med store underskudd.

- Dere tapte 20 millioner kroner mer i 1. kvartal enn i fjor. Hvorfor det?

- Vi tapte litt mer fordi vi gjør akkurat det vi sa vi skulle gjøre. Vi skal bygge et selskap. Vi bærer kostnader som egentlig hører til et større selskap. Vi er i regioner som ikke genererer inntekter enda. Vi bygger teknologi som hører til i fremtiden, i neste generasjons marked, så vi investerer for å bygge et mer robust selskap for fremtiden, sa Nel-sjef Jon-Andre Løkke blant annet.

- Men dere skal ikke tape 50 millioner kroner i kvartalet, i hvert kvartal, skjøt Trygve Hegnar inn.

- Vi har ikke guidet på hvor mye vi skal tape, svarte Løkke.

Ryktene om at prestisjekunden Nikola vurderer å bygge lastebiler som går på batteri, ble også berørt.

Du kan høre intervjuet med Løkke på HegnarPodden