Børs og finans

Norwegian Property vil kjøpe tilbake aksjer

Lanserer tilbud til aksjonærene.

Bent Oustad. Foto: Iván Kverme/Finansavisen.

Bent Oustad. Foto: Iván Kverme/Finansavisen.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
9. mai 2019 - 17.24

Norwegian Property lanserer et tilbud til selskapets aksjonærer om tilbakekjøp av inntil 54.800.000 aksjer, går det frem av en børsmelding.

Selskapet eier i dag 21.236 egne aksjer, og understreker at det på nåværende tidspunkt besitter ingen innsideinformasjon.

Tilbudet vil bli gjennomført som en book-building med en tilbudspris på 11,75 kroner, tilsvarende en premie på 10,3 prosent i forhold til sluttkurs 8. mai 2019 og en premie på 9,3 prosent i forhold til volumvektet snittkurs i perioden 6.-8. mai, etter at aksjen ble notert eksklusve utbytte 6. mai.

- Selskapet er etter en totalvurdering av den oppfatning at premien er berettiget blant annet på bakgrunn av størrelsen på tilbakekjøpstilbudet, likviditeten i aksjen og den gjeldende rabatten til den underliggende verdien av selskapets eiendeler, heter det.

Les mer her.