Børs og finans

AF Gruppen øker finansieringsrammen

Den totale finansieringsrammen øker fra 1,8 til 3,0 milliarder kroner for entreprenøren.

Artikkel av: Njål Eivind Kleiven
25. juni 2019 - 22.37

AF Gruppen (AFG) har inngått avtaler om nye finansieringsrammer med DNB og Handelsbanken.Den totale finansieringsrammen er på 3 mrd. kroner og vil erstatte eksisterende finansieringsrammer på totalt 1,8 mrd. kroner i Danske Bank og Handelsbanken, heter det i en melding.

De nye avtalene vil bestå av en flervaluta kassekreditt (rullerende 1 års løpetid) på 2 mrd. kroner i DNB og en revolverende kredittfasilitet (3+1+1 års løpetid) på 1 mrd. kroner i Handelsbanken.

- Avtalene og de økte kredittrammene sikrer oss finansiering de neste årene og gir oss den nødvendige handlefrihet til å gjennomføre selskapets vekststrategi, sier Sverre Hærem, konserndirektør finans i AF Gruppen, i meldingen.

AF Gruppen endte tirsdagen ned 0,30 prosent til 167,5 kroner.