Børs og finans

Scanship sikrer mer arbeid

ØNSKER KRAFTLØFT: Scanships Henrik Badin (t.h.) og Asgeir Wien tror mange ville blitt overrasket over hvor dårlig det faktisk står til med utslippskravene til skip i Norge. Foto: Hans Iver Odenrud / Finansavisen

ØNSKER KRAFTLØFT: Scanships Henrik Badin (t.h.) og Asgeir Wien tror mange ville blitt overrasket over hvor dårlig det faktisk står til med utslippskravene til skip i Norge. Foto: Hans Iver Odenrud / Finansavisen

Artikkel av: Martine Holøien
19. juni 2019 - 12.01

Scanship Holding, har gjennom sitt datterselskap Scanship, blitt tildelt en kontrakt med et stort europeisk verft for levering av totale rensesystemer for to cruise-nybygg, ifølge en børsmelding onsdag.

Nybyggene vil settes i tjeneste i 2022 og 2025.

Etter denne ordren er Scanships ordrebok på rekordhøye 700 millioner kroner, opplyses det.