Eiendom

- Rundlurt av Notar

Megleren tok 65.000 for å selge leilighet til 440.000 kroner.

4. september 2003 - 10.33

De solgte leiligheten for 440.000 kroner, og tok seg godt betalt for jobben. Bodil Langerud Moen fra Larvik måtte ut med 65.000 kroner til Notar etter salget av sin leilighet med havutsikt. De solgte leiligheten for 440.000 kroner, og tok seg godt betalt for jobben. Bodil Langerud Moen fra Larvik måtte ut med 65.000 kroner til Notar etter salget av sin leilighet med havutsikt.

- Jeg føler meg rundlurt, sier Moen til Dagbladet.

Det som vekker mest harme er den såkalte "markedspakken" til 28.000 kroner.

- Jeg hørte aldri noe snakk om en slik, fortsetter Moen.

3.900 kroner var alt Notar var villig til å avse.

Moens advokat peker ifølge avisen på at boligen var lett omsettelig:

- En slik pakke bør aldri foreslås av megler ved salg av slike leiligheter, og under alle omstendigheter bør megler i en slik situasjon få klart frem innholdet i avtalen. Det ble ikke gjort i dette tilfellet, og saken blir ikke bedre av at det er en eldre dame som er blitt "prakket på" denne pakken, heter det i et brev til Notar.

- Markedspakken er en garanti for selgeren som blant annet innebærer et ubegrenset antall annonser i vår avis, forklarer informasjonssjef Eivind Rodem i Notar.