Eiendom

Poppe er snart alene på kontoret

9 av 10 har stukket fra Poppe & Co Eiendomsmegling.

Petter Andreas Poppe. Foto: Finansavisen

Petter Andreas Poppe. Foto: Finansavisen

Artikkel av: Sverre Rørvik Nilsen
16. mars 2009 - 06.55

Det er bare to år siden Petter Andreas Poppe forlot Terra Aktiv Eiendomsmegling for å starte opp sitt eget meglerkontor, Poppe & Co Eiendomsmegling. Ser du inn vinduene på Poppes kontor like ved Slottsparken i Oslo, er det lite aktivitet der om dagen. Dette kommer som følge av at 9 av 10 eiendomsmeglere har forlatt selskapet, ifølge Finansavisen.

- Folk forlater i stor skala, det er helt riktig, sier utleiemegler Ragnhild Stenbeck til avisen. Hun har selv sagt opp sin stilling.

Det var en gang 30 ansatte i selskapet, og nå er det kun Christoffer Askjer, Thorvald Schiander Petersen og Mikael Bolling Eger igjen. Årsakene til mannefallet er ifølge avisen ukollegialt arbeidsmiljø, Krystallen-saken og Poppes private salg av egne aksjer.