Eiendom

Droppet eiendomsmegleren – solgte for 11 millioner

- Dette er et helt klart salgsrekord, sier Merete Nordvik i Propr

Foto: Håkon Sæbø.

Artikkel av: Redaksjonen
10. mars 2017 - 12.25

For første gang er en bolig formidlet gjennom Proprs nettbaserte selg-selv-tjeneste blitt solgt for et tosifret millionbeløp.

Les også: Eiendomsmegler: Boligprisene kan doble seg i løpet av noen år

Finansavisen kan fortelle at et ektepar i Oslo solgte sin 96 kvadratmeter store toppleilighet i Ringnes Park på Grünerløkka for 10,85 millioner kroner denne uken. Selgernes takst og prisantydning var 9,5 millioner kroner, men etter at tre potensielle kjøpere hadde deltatt i en budrunde, ble et bud som var 1,35 millioner høyere enn prisantydning akseptert.

Paret i 30-årene som solgte leiligheten har eid den i litt over fire år. Ifølge Finansavisen kjøpte de leiligheten for 6,6 millioner. De har ingenting imot å bruke meglere, men salget av akkurat leiligheten i Ringnes Park mente de at de fint kunne selge selv.

- For en del objekter trenger man kanskje meglere i større grad, men denne leiligheten ligger i et attraktivt område og det er stor interesse for dem. Vår erfaring er at de som er på utkikk etter leiligheter er veldig aktive på Finn, så vi var ikke redde for å miste potensielle budgivere, sier selgeren til Finansavisen.

Totale utgifter til Propr ligger på rundt 35.000 kroner.

- Dette er et helt klart salgsrekord og et bevis for at Propr også fungerer godt for det høye prissjiktet, sier daglig leder Merete Nordvik i Propr til Finansavisen.