Eiendom

Steg 216.000 kr. i måneden i 26 måneder

Betalingsviljen var høy da en 117 kvadratmeter stor leilighet på Bekkestua i Bærum ble solgt forrige uke.

Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
22. mai 2017 - 08.02

For drøye to år siden sto leiligheten klar i det som tidligere var Lefdal-senteret på Bekkestua. Prisen var da 7.490.000 kroner. Da leiligheten igjen kom for salg forrige uke, endte prisen på 13,1 millioner kroner. Det gir en prisstigning på 75 prosent på 26 måneder, skriver DN.

Eiendomsmegler Sverre Ivar Skaarberg Wiborg hos Proaktiv, som hadde ansvar for salget, mener ifølge avisen leiligheter i dette området og den prisklassen utmerker seg. 

- Dette er et segment som ligger litt over normalmarkedet, hvor de som kjøper både har evne og vilje til å legge litt ekstra på bordet for å sikre seg drømmeboligen, sier han, ifølge DN.

Leiligheten, som er en del av Bekkestua Syd 1, ligger i andre etasje. Likevel har den utsikt, siden bygget ligger i en skråning, slik at det er flere etasjer under leiligheten mot sør, der leiligheten ligger. Med fasiliteter som to bad, egen balkong, gasspeis og felles takterrasse, kom det mange interessenter på visning, skriver avisen.