Eiendom
Dette produktet har ingen tilknytning til redaksjonene i Hegnar Media.

Meglerhjørnet

Forventer ny priseksplosjon i hovedstaden

Tinholt eiendom er et nyoppstartet eiendomsselskap som har som målsetting å utvikle boliger av høy kvalitet, med funksjonelle løsninger og miljøvennlig profil. Partner,og eiendomsmegler Sara Trier, er spent på konsekvensen av at byrådspartiene og Rødt ble enige om en midlertidig stopp av fortettingen i Oslo.  

Terje Tinholt og Sara Trier i Tinholt Eiendom. Foto Marianne Maroni Block

26. september 2017 - 13.18

(ANNONSØRINNHOLD)

- Klasseskillet kommer til å øke. Presset blir stort på eksisterende boliger med sentral beliggenhet. Dette har vi sett før. Trier mener politikerne må velge mellom å la det økende klasseskillet i Oslo fortsette å vokse, eller skape rom for byutvikling der folk vil bo. Hun er klar på at byrådets vingling skaper usikkerhet, og oppleves rotete.

-Faren ved å sette planstrategien fra 2015 på vent, er at presset og behovet for de sentrale boligene fortsetter å øke. Det kan ende opp med at man er for sent ute til å dempe en priseksplosjon. Dette er lite langsiktig. Ved å bevare småhusområdene rundt knutepunktene så "tvinger" man mange ut av byen på jakt etter bolig. Som utbygger ønsker vi selvfølgelig å motvirke dette, og bidra til å bygge hus der folk vil bo.

En engasjert Sara Trier mener Oslo utvilsomt er tjent med å ha en langsiktig utviklingsplan.

-Forutsigbarhet og kontinuitet i planarbeidet er nødvendig. Jeg har stor tro på Oslo som en spennende by med mangfold av ulike boliger og mennesker.

Vi kjøper heller en god eiendom når alle venter, enn en dårlig eiendom når alle kjøper

Arkitektur
Tinholt Eiendom reklamerer med at de skal bygge solide boliger for nåtid og fremtid.
Planen er å utvikle eiendommer med spennende arkitektur.

-Vi skal bygge moderne, smarte og solide hjem som setter et fotavtrykk i byen.
Dette høres dyrt ut, med tanke på ønsket om å skape en by hvor flere har råd til å bo?
- Med lang erfaring fra eiendomsmarkedet har vi opparbeidet oss en unik kunnskap om kundens behov, ønsker og drømmer. Vi vet akkurat hvilke justeringer vi kan gjøre for å få bygget smakfulle, funksjonelle, og gode hjem uten at det må koste skjorta.
Det er ikke alt som må koste flesk, men det må planlegges ut i fra målgruppen man vil nå.
Trier er ikke bekymret, og ser lyst på fremtiden.
-Med et langsiktig perspektiv er vi opptatt av å investere motsyklisk i eiendom. Vi kjøper heller en god eiendom når alle venter, enn en dårlig eiendom når alle kjøper.

Annonsørinnhold