Eiendom

Pangea Property Partners best i Norge

Selskapet har blitt kåret til Norges beste rådgiver i Euromoneys eiendomsundersøkelse 2017. 

Foto: Finansavisen

Foto: Finansavisen

Artikkel av: Are  Strandli
20. september 2017 - 18.50

- Vi er selvfølgelig veldig glade og takknemlige for at kundene og konkurrentene våre har valgt å anerkjenne selskapet vårt i denne undersøkelsen. Vi er ekstremt stolte over tilliten som våre ledende kunder har vist oss de siste årene, sier konsernsjef i Pangea Property Partners, Bård Bjølgerud.

Selskapet ble også kåret til beste #1 advisor i kategoriene M&A-rådgivning og analyse i den prestisjefylte undersøkelsen.

Selskapet har gjennomført mer enn 35 transaksjoner og andre rådgivningsmandater så langt i år i Norden med en underliggende eiendomsverdi på over 1,4 milliarder euro, tilsvarende over 13,1 milliarder kroner.

- Vår ambisjon er å tilby de aller beste eiendomstransaksjons-tjenestene og den beste analysen til lokale og internasjonale eiendomsinvestorer i den nordiske regionen. Å være et uavhengig og relativt fersk selskap blant sterke konkurrenter, gjør at denne anerkjennelsen i Norge betyr mye, sier Bjølgerud.

Pangea-sjefen var forøvrig gjest hos HegnarTV 15. august.

Se igjen sendingen her.