Eiendom

Kjøper Bærums dyreste leilighet

DNT-sjefen måtte by mer enn han hadde tenkt for å sikre seg godbiten i strandkanten.

Nils Øveraas - Foto: Finansavisen

Nils Øveraas - Foto: Finansavisen

Artikkel av: Marianne L. Skarsgård
21. november 2017 - 09.07

DNT-sjef Nils Øveraas punger ut 48,5 millioner kroner når han og kona flytter fra rekkehus til penthouseleilighet i Bærum, skriver DN.

Etter 30 år i et ordinært rekkehus på Slependen i randsonen mellom Asker og Bærum, overtar de nå investor Kjell Chr Ulrichsens toppleilighet på 326 kvadratmeter i Maries vei på nedre Høvik. Noe som ifølge avisen er den dyreste leiligheten i Bærum noen gang.

- Jeg ser ikke på det som en investering, det er helt sikkert, men den ligger jo helt strøkent til nede ved vannet der. Til den prisen der er det naturlig nok ikke så mye annet som kan konkurrere, sier Øveraas til DN.

Ulrichsen la leiligheten ut for salg i mai i år med en prisantydning på 40 millioner kroner, men kjøpesummen endte godt over startbudet.

- Den budrunden kostet ti millioner kroner. Det er jo et eget marked, så de budrundene blir jo dyre, sier Øveraas, som etter flere år som sjef for konsulentselskapet Accenture i Norge, overtok som DNT-sjef etter Kristin Krohn Devold høsten 2013, til DN.