Eiendom

Stordalen kjøper 350 leiligheter

Petter A. Stordalen øker leilighetsporteføljen i Sverige.

Artikkel av: Martine Holøien
2. februar 2018 - 09.28

Investor Petter A. Stordalen kjøper nye selskap med 350 leiligheter, ifølge DN fredag. 

Petter A. Stordalen øker leilighetsporteføljen i Sverige gjennom investeringsselskapet Strawberry Living med kjøpet av de største konkurrentene i Gøteborgsområdet, Personalbostäder Göteborg AB og Apartment Sweden AB, går det frem av en pressemelding fra Nordic Choice Hospitality Group.

- Det vestsvenske næringslivet går som en kule, og Göteborg vokser i alle retninger. Med spennende planer for byutvikling frem mot 400-årsjubileet i 2021 og et yrende kulturliv, ser vi en strøm av mennesker som vil komme til byen. Gjennom kjøpet av Personalbostäder og Apartment Sweden styrker vi longstay-tilbudet for en ny type besøkende; de som bor borte, men vil føle seg som hjemme, sier Stordalen i pressemeldingen.