Eiendom

Har kjøpt eiendom for 200 mill.: - Jeg skulle kjøpt mer

Terje Tinholt har kjøpt eiendom for 200 millioner siden han sluttet i megleryrket i fjor. - Jeg bommet på at markedet skulle snu så fort opp igjen, sier han.

Terje Tinholt - Foto: Finansavisen

Terje Tinholt - Foto: Finansavisen

Artikkel av:  Redaksjonen
28. april 2018 - 12.30

(Finansavisen): - Timingen var i utgangspunktet perfekt. Vi skulle benytte bremsen i markedet til å gjøre gode kjøp, sier Terje Tinholt til Finansavisen

I august i fjor la han en mangeårig eiendomsmeglerkarriere på hyllen og satset i stedet på eiendomsutvikling gjennom det da nyopprettede Tinholt Eiendom.

Med på laget har han blant andre Bryn Eiendom, med Jan Ivar og Petter Nygaard i spissen, samt komiker Thomas Giertsen og tidligere Nordvik & Partners-kollega Sara Trier.

Tinholt uttalte da til avisen at han hadde rundt 500 millioner å kjøpe for.

- Hvor mye har du kjøpt hittil?

- Jeg har kjøpt eiendom for rundt 200 millioner, sier Tinholt til Finansavisen.

- Hvor mange eiendommer dreier det seg om?

- Det er fordelt på fire-fem prosjekter.

Tinholt vil ikke si til avisen konkret hvilke adresser det dreier seg om, men forteller at alle prosjektene ligger på Oslo vest.

Han angrer på at han ikke kjøpte mer i høst.

- Jeg skulle våget mer og kjøpt mer. Vi fikk med oss en del av bremsen, men jeg angrer på at jeg ikke kjøpte mer.

- Jeg bommet på at markedet skulle snu så fort opp igjen. Jeg trodde jeg hadde frem til påske eller kanskje frem til sommeren med å kjøpe i et tregt marked, men vi så at det snudde allerede i februar, sier Tinholt til Finansavisen.

- Hvor mye har du å handle for nå?

- Jeg kan handle for 300 millioner til, men jeg har ikke tenkt å bruke alt på én gang. Vi vil selge noe før vi kjøper mye mer, sier han.