An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

Pusser opp hoteller for 1,5 mrd.

- Vi tenker nok litt annerledes enn mange andre hotelleiere. Vi skal ikke bare bygge infrastruktur i byen, men gjenskape historien med Caledonien som storstue for lokalbefolkningen, sier Caledonien-direktør Erik Riis Jacobsen (35).

Hotell

Hotell

Artikkel av: Martine Holøien
22. april 2018 - 13.04

Regningen for totalrenoveringen passerer en kvart milliard for Glastad Holding i Farsund eiet av søsknene Endre Tarald Glastad (46) og Sissel Glastad Laugen (44). Hotellet, som åpnes til sommeren, skal som de fortsatt være tilknyttet Radisson-kjeden, men nå skal det drives av Glastad-konsernet på en franchiseavtale, skriver DN.

Glastad eier også Hotel Norge i Bergen sammen med eiendomsinvestoren Geir Hove. I sommer gjenåpner hotellet etter å ha vært stengt i nesten to år. Den Brussel-baserte Radisson-kjeden blir byttet yt med Scandic som ny leietager og driver, skriver avisen.

- Inkludert inventar havner regningen på 700 millioner kroner i et spleiselag mellom oss som eiere og Scandic, sier Geir Hove (57) til avisen.

- Hotellet blir superbra. Jeg startet jo med to tomme hender og har ikke alltid hatt råd til å kjøpe de beste løsningene. Men det har jeg nå, og det er veldig kjekt å ha penger nok til å gjøre ting skikkelig, sier Hove.

I Stavanger har Atlantic ifølge DN åpnet etter totalrenovering på til sammen 465 millioner kroner, der eieren KLP har betalt 300 millioner, mens Radisson, som fortsatt skal drive hotellet, har betalt resten.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.