Eiendom

Kåret til Norges beste eiendoms-dealmaker

Pangea Property Partners: Norges beste investeringsbank innen eiendom

Adm. dir. Bård Bjølgerud og Pangea Property Partners går helt til topps i ny kåring. 2018 kan bli et rekordsterkt år i det nordiske eiendomsmarkedet, tror han.

Bård Bjølgerud. Foto: Finansavisen.

Bård Bjølgerud. Foto: Finansavisen.

Artikkel av: Are  Strandli
5. september 2018 - 08.59
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

– Vi har alltid hatt en ambisjon om å konkurrere med de beste investeringsbankene om de største og mest komplekse selskaps- og porteføljetransaksjonene innen eiendom i Norden, men samtidig være betydningsfull og ledende i mindre og mellomstore eiendomstransaksjoner, samt innenfor analyse, sier adm.direktør og partner Bård Bjølgerud i Pangea Property Partners.

Bransjetidsskriftet Euromoney har kåret Pangea Property Partners til Norges ledende investeringsbank innen eiendom, samt en av de absolutt ledende i Norden.

- Det er svært gledelig for Pangea og alle våre ansatte, sier Bjølgerud.

Euromoney Real Estate Survey, som gjennomføres for 14. gang, er en spørreundersøkelse der nesten 2.500 sentrale aktører i eiendomsbransjen over hele verden deltar.

Pangea vant også underkategoriene for fusjoner og oppkjøp, og for rådgivning innen eiendomstransaksjoner, inkludert utleie i Norge.

Klatrer i Norden

I tillegg til å ta seieren i Norge, er Pangea også i ferd med å bevege seg helt inn i det nordiske toppsjiktet, og blir nå også rangert blant de ledende rådgiverne og investeringsbankene i Sverige, so er Nordens desidert største marked.

– Å vinne i Norge er morsomt, men det er også ytterst gledelig at vi rykker frem helt i toppen i Sverige, i mange kategorier, som analyse, verdivurdering, eiendomstransaksjoner og fusjoner og oppkjøp, sier Pangea-sjefen.

- Vi satser nordisk, men er ydmyke for at det er hard konkurranse blant dyktige rådgivere og investeringsbanker i Norden, et marked som årlig omsetter for nær 400 milliarder kroner i transaksjonsverdi og blir mer og mer internasjonalt, legger han til.

På vei mot rekord

I årets første seks måneder har Pangea, fra sine kontorer i Oslo, Stockholm og London, samt via samarbeidspartnerne i Helsinki, bistått i over 30 transaksjer og rådgivningsmandater i Norden, med en underliggende eiendomsverdi på rett over 20 milliarder kroner.

Bjølgerud mener det ser svært lyst ut for resten av året også.

– Aktiviteten i markedet er svært høy, og det nordiske eiendomsmarkedet kan veldig godt være på vei mot et nytt rekordår i 2018, sier han, og legger til:

- Vi er godt posisjonert for å ta vår andel av dette, og denne kåringen er en fin anerkjennelse og tilbakemelding fra markedet.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.