Eiendom

Vil ha 200.000 per kvadratmeter for Bygdøy-luksus

- Leiligheten er betydelig påkostet, og er egentlig en stor sjeldenhet, sier megler Tom E. Johnsen i Sem & Johnsen Eiendomsmegling.

Foto: Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Foto: Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
18. september 2018 - 15.18

- Leiligheten er betydelig påkostet, og er egentlig en stor sjeldenhet, med utsikt over fjorden fra privat takterrasse på Bygdøy, sier partner og advokat Tom E. Johnsen i Sem & Johnsen Eiendomsmegling til Hegnar.no.

Johnsen, som er ansvarlig for salget, snakker om toppleiligheten i Schiøtts vei 5 c, med et bruksareal på 158 kvadratmeter og en prisantydning på hele 32 millioner kroner.

- Det er 200.000 kroner per kvadratmeter, påpeker megleren, og forsvarer med særdeles høy standard, med blant annet eget treningsstudio i kjelleren.

Ifølge eierskiftehistorikk fra Finn.no ble leiligheten med heis, peis, to garasjeplasser og to terrasser, i tillegg til stor privat takterrasse på 58 kvadratmeter, kjøpt for 24 millioner kroner i februar 2017. 

- Det har kun vært en eier siden eiendommen ble oppført. Han driver med hester og har nå valgt å kjøpe en stor hestegård i utlandet, forteller megleren.

Selve leilighetskomplekset består av to bygg, med tre leiligheter i hvert av byggene. Bebyggelsen er innstilt til Oslo kommunes arkitektpris.

- Tilbakemeldingene har vært gode. Vi la ut leiligheten i går kveld, og i dag skal det allerede være tre visninger, avslutter Johnsen.