Eiendom

Ivar Tollefsen kjøper 131 leiligheter i Nederland

Ivar Tollefsen gjør sitt første kjøp i Nederland.

Ivar Tollefsen. Foto: Håkon Sæbø/Finansavisen.

Ivar Tollefsen. Foto: Håkon Sæbø/Finansavisen.

Artikkel av: Øystein Byberg
12. oktober 2018 - 15.11

Ivar Tollefsen har gjennom sitt nye selskap Heimstaden ab han kjøpt 131 leiligheter og 128 parkeringsplasser i den nederlandske byen Utrecht  Det er den første transaksjonen selskapet gjør i Nederland. 

Verdien på eiendommen på 4.478 m2 er om lag 22,75 millioner euro, tilsvarende 215 millioner kroner. 

– Vi har i en lengre tid analysert markedet i Nederland og denne eiendommen passer inn i våre kriterier. Prisene har steget de siste årene i Nederland, men prisene i flere av de byene vi har studert ser fremdeles attraktive ut og nederlenderne har et stabilt leiemarked, sier Magnus Nordholm, daglig leder for Heimstaden, i pressemeldingen.