Eiendom

- Selvfølgelig skal boligprisene stige

Den tidligere Selvaag-sjefen mener det er selvsagt at boligprisene vil stige. 

Baard Schumann. Foto: HegnarTV.

Baard Schumann. Foto: HegnarTV.

Artikkel av: Martine Holøien
9. november 2018 - 07.30

Den tidligere Selvaag-sjefen Baard Schumann holdt foredrag om sitt syn på boligmarkedet på eiendomsdagen til Sem & Johnsen på Grand Hotel, og han mener at boligmarkedet også vil være et godt sted å være i årene fremover, skriver Estate Nyheter.

- Jeg tror på flat boligprisutvikling i år og neste år, men Stor-Oslo vil oppleve en ekstrem boom i 2020, ifølge Schumann.

Han trekker ifølge Estate Nyheter frem to årsaker til dette.

- For det første koster penger svært lite. Fortsatt gunstige lånebetingelser vil holde kjøpekraften oppe. For det andre kommer folk til å fortsette å trekke mot Oslo og områdene rundt. I den sammenheng bygges det alt for lite til å dekke etterspørselen, og i 2020 vil det være mangel på boliger.

- Jeg er kort og godt bekymret over fallet i antallet regulerte boliger, sier Schumann.