Eiendom

Nordvik utvider - åpner nytt kontor

Nordvik Drammen åpnet nylig i Nedre Torggate.

Nils Nordvik - Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen

Nils Nordvik - Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
12. desember 2018 - 12.50

Nordvik åpner kontor i Drammen, melder Estate Nyheter.

- Boligmarkedet i Nedre Buskerud er svært spennende, og vi er glade for at vi nå kan tilby vår faglige ekspertise, lokalkunnskap og innovative, digitale løsninger for boligsalg i dette markedet. Vi har en sterk merkevare i Oslo og Akershus, og nå skal vi få det i Nedre Buskerud også, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, adm. direktør i Nordvik.

Nordvik Drammen åpnet nylig i nyoppussede lokaler i Nedre Torggate, og daglig leder er Christian Gjesdal Udgaard.

- Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Drammen og omegn i åtte år og kjenner hver gate og sti. Med meg på laget har jeg svært dyktige kollegaer som vil gjøre alt de kan for å gi god service og levere et kvalitetsprodukt til kundene, sier Udgaard, ifølge nettstedet.