Eiendom

Boligprisene

- Vi får ikke noe 2016 igjen

- Vi får ikke noe 2016 igjen. Det kan jeg garantere. Det er ikke ofte jeg garanterer, men det kan jeg garantere, sa Christian Vammervold Dreyer i Eiendom Norge. Og Trygve Hegnar var klar for å ta et veddemål med hvem som helst på det.

Artikkel av: Stein Ove Haugen
6. mars 2019 - 08.02

Boligprisstatistikk fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi viser at boligprisene i Norge steg med 0,5 prosent i februar.

Justert for sesongvariasjoner var boligprisene uendret i februar.

- 0,5 prosent opp i februar er en ganske moderat februar, prismessig, nasjonalt, og sesongkorrigerer du er det paddeflatt, sa Christian Vammervold Dreyer i Økonominyhetene med Trygve Hegnar tirsdag.

Boligsalget i januar og februar var imidlertid høyere enn noensinne og så langt i år er det omsatt 5,5 prosent flere boliger enn i fjor, som også var et rekordår.

- Aktivitetsnivået er veldig høyt, og det er høyt over hele landet, sa han, og la til at det er et stabilt og veldig godt fungerende marked over det meste av landet.

- Januar var prisveksten litt høyere enn man hadde trodd og nå kom februar med litt lavere enn man hadde trodd. Hva blir da mars?, spurte Trygve Hegnar blant annet.

Både Vammervold Dreyer og Hegnar var også klare for å ta et veddemål med hvem som helst på at vi ikke får noe 2016 igjen i boligmarkedet.

Hør hele intervjuet med Christian Vammervold Dreyer på HegnarPodden.