Eiendom

Ga 58 millioner på Oslo øst

Faksimile: 1881.no.

Faksimile: 1881.no.

Artikkel av:  Redaksjonen
28. juni 2019 - 10.51

(Finansavisen): «Beklager ingen kommentar», er alt Bjørgulv Moe vil formidle via tekstmelding. Den tidligere Alfred Berg-toppen, som nå er engasjert i rådgivningsselskapet Steinvender og investeringsselskapet Stahre Capital, har nå solgt boligen i Singasteinveien 17 på Orm­øya for 58 millioner kroner.

10 millioner over «takst»

Eiendommen ble forsøkt solgt i fjor for 48 millioner kroner, men Moe klarte ikke å finne kjøper. I år ble eiendommen lagt ut for salg på ny med samme pris på 48 millioner, skriver Finansavisen. 

Dog skal det bemerkes at det er lagt til en mindre tomt i bakkant av den gedigne eiendommen. Denne var ikke med da eiendommen ble lagt ut hverken i fjor og i år.

«Villa Breidablikk» er navnet på eiendommen, som i utgangspunktet er på 5,2 mål med 75 meter strandlinje, dypvannsbrygge, båtplasser, båthus og badehus. I tillegg kommer nevnte tomt på knappe 1,1 mål, slik at vi totalt snakker om drøye 6,2 mål, ifølge avisen.

Kjøpte for 3,4 millioner

Villaen er på 330 kvadratmeter og skriver seg tilbake til 1864. Ifølge avisen kjøpte Moe eiendommen i 1993 for 2,7 millioner kroner og kjøpte også den lille tomten i bakkant for 700.000 kroner. Siden er eiendommen selvfølgelig oppgradert, blant annet ved en større modernisering i 2006.

Finansavisen er ikke kjent med navnet på kjøper.