Eiendom

Bård solgte eiendom for 11 milliarder i juni

Foto: Håkon Sæbø.

Foto: Håkon Sæbø.

Artikkel av:  Redaksjonen
16. juli 2019 - 11.26

(Finansavisen): Pangea Property Partners ligger an til et rekordår etter sterk start på 2019.

- For Pangea var 2018 et fint år, med høy aktivitet i nesten alle våre markeder i Norden, og bedre enn i 2017. 2019 har startet bra og første halvår er ett av våre beste noensinne. Noen dager inn i juli så har vi passert 19 milliarder i transaksjonsvolum, mot 27 milliarder i hele 2018. Omsetningen ligger mellom 90-100 millioner kroner hittil, noe som lover godt for hele året, sier adm. direktør Bård Bjølgerud til Finansavisen.

Resultatveksten skyldes hovedsakelig en omsetningsvekst, ifølge Pangea-sjefen. I hele 2018 hadde Pangea en omsetning på 140 millioner kroner.

Pangea Property Partners har, som en av Norges ledende uavhengige corporate finance- og transaksjonsrådgiver innenfor eiendom, store transaksjoner i det nordiske eiendomsmarkedet. 

I juni alene hadde selskapet transaksjoner på nesten 11 milliarder kroner, skriver Finansavisen. Selskapets store salgsvolum i juni kommer av åtte separate transaksjoner, blant annet salg av studentboliger, Jærhagen Kjøpesenter i Stavanger og en kontorbygning i Stockholm.

- Makroøkonomisk ser det veldig bra ut, mikroøkonomisk ser det bra ut, rentemessig ser det fornuftig ut og det underliggende eiendomsmarkedet er stort sett i veldig god balanse, sier Bjølgerud til Finansavisen.