Eiendom

Fritidseiendom med svært høy standard, alt på et plan, panoramautsikt, garasje, 4 soverom, 4 bad og 3 stuer.

Fritidseiendom med svært høy standard, alt på et plan, panoramautsikt, garasje, 4 soverom, 4 bad og 3 stuer.

Fakta

 • Bjødnabakkvegen 23
 • Primærrom
  206
 • Boligtype
  Hytte
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 500 000 ,-

Omkostninger

13 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
337 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 500 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
352 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
13 852 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  206
 • Tomt
  1295

Oppdragsnummer

159-18-0678

Eier

Aage Thoresen

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 3 Bnr. 479 i Øystre Slidre kommune

Byggeår

1995 / modernisert 2015

Areal

Primærrom: 206 kvm, Bruksareal: 228 kvm, Bruttoareal: 245 kvm

Antall rom

7

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1295 kvm

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet med gangavstand til Beitostølen sentrum. Plasseringen på tomten gir utmerkede solforhold og en eventyrlig utsikt mot Javnlie, Slettefjell, Øyangen og Mugnetind.

Rundt eiendommen finner du milevis med preparerte langrennsløyper og skiene kan spennes på rett utenfor døra. Beitostølen Skisenter ligger like i nærheten og byr på varierte og familievennlige bakker. Skulle du ønske større utfordringer kan du besøke Alpinsenteret i Raudalen med røde og sorte FIS-godkjente nedfarter og kuleløyper.

Attraksjonene i området er mange gjennom hele året. En heldagstur over Besseggen trekker titusenvis av turglade mennesker hvert år. På sommerstid kan flere vann skilte med gode fiskeplasser og en liten dukkert. I tillegg omgjøres alpinanlegget på Beitostølen til en fornøyelsespark sommerstid hvor det bl.a. er sommer-kjelkeanlegg, Olabilbakke, bumper boats, frisbee-golf, gyrotrampoline og høydebane.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar (åpner ny i november 2019), Coop Prix og Kiwi. Beitostølen kan skilte med flere butikker, som bl.a. Vinmonopolet, flere sportsbutikker, bokhandel og klesforretninger. Det er enkelt å komme seg til Beitostølen via ekspressbuss fra Oslo med flere daglige avganger.

Uteområde

Hytteeiendommen har en flott og attraktiv beliggenhet med panoramautsikt over Beitostølen og mot Slettefjell, Øyangen og Mugnetind, samt omkringliggende fjellområder. Fra stue og hovedsoverom har man adkomst til stor og solrik terrasse på hele 47 kvm til sammen. Terrassen er sydvestvendt og byr på flotte solforhold og fantastisk utsikt.

Tomten er på litt over ett mål og opparbeidet som naturtomt med støttemurer og Valdres skigard. Ved innkjørselen finner man to portstolper kledd med skifer og med innfelt belysing. Gårdsplassen er ellers opparbeidet med kantsteiner og belegningsstein.

Kort fortalt

- Meget flott og innbydende hytte.
- Svært høy standard og alt på et plan.
- Integrert garasje med elektrisk leddport.
- Gå tørrskodd fra garasjen og inn i boligen.
- Moderne inventar og lekre overflater.
- Attraktiv beliggenhet på Beitostølen.
- 180-graders panoramautsikt mot fjellene.
- Parkering i garasje og på gårdsplass.
- Sydvestvendt terrasse på 47 kvm.
- Deilig gulvvarme i alle rom.
- Svært lekker og spesialbygget kjøkkeninnredning.
- Integrerte kvalitetshvitevarer og granittbenkeplate.
- Åpen løsning mot stor spisestuedel med peis.
- Peisen er gjennomgående mot stuen.
- Innbydende stue med generøs takhøyde.
- Trivelig tv-stue i egen soveromsfløy.
- Hovedsoverom beliggende i egen fløy.
- Egen walk-in garderobe og delikat bad.
- Tre ytterligere, delikate baderom.
- Badstue tilknyttet det ene badet.
- Praktisk innredet vaskerom ved entré.
- Fire soverom med totalt 8 sengeplasser.
- Gode lagringsmuligheter i plassbygde skap.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Byggemåte

Bærende konstruksjoner er fundamentert på komprimerte, faste masser/fjell. Drenering fra byggeåret. Støpt isolert betongdekke. Yttervegger er oppført i isolert bindingsverk, utvendig kledd med stående, behandlet villmarkspanel. Fasade mot gårdsplass er delvis kledd med tørrmurt skiferstein. Vinduer og terrassedører fra 2015, med 2-lags isolerglass i trerammer. Gjennomgående indre sprosser. Taket er oppført i trekonstruksjon. Taket er tekket med papp/torvplast og torv. Takrenner og nedløp i kobber. Terrasse på ca. 47 kvm. Terrassen er oppført i trekonstruksjon og har port til terreng.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 206 kvm, Bruksareal: 228 kvm, Bruttoareal: 245 kvm

Innhold

Entré, vaskerom, hall, 4 bad/wc, 4 soverom, walk-in closet, stue, tv stue og kjøkken med spisestue.

Standard

Entré
Hytta har adkomst via steinlagt gårdsplass og fra garasje. Ytterdøren er tofløyet og gir et herskapelig preg i det man trer inn i entréen. Det er skifergulv med behagelig gulvvarme, gulvvarmen er gjennomgående i hele hytta. Litt lenger inn i hallen har man god plass til garderobeløsning for oppbevaring av yttertøy.

Kjøkken med spisestue
Kjøkkenet har en klassisk og pen innredning med hvite, profilerte fronter, takhøye skap og grå benkeplater i polert granitt. Innredningen er spesiallaget av Olerud male & snekkerverksted og byr på god skap- og benkeplass, i tillegg til kjøkkenøy for ytterligere arbeidsflate og barløsning. Kjøkkenet er velutstyrt med integrerte kvalitetshvitevarer i form av oppvaskmaskin, to stekeovner og en bred induksjonstopp fra Miele. Det er også installert aqua-stop i kjøkkenbenk til oppvaskmaskinen.

Videre har kjøkkenet en sosial og inkluderende, åpen løsning mot spisestuen. Her dekker man enkelt opp til langbord hvor både familie og venner kan samles. Rommet byr på bred enstavs eikeplank, downlights og lune panelvegger, samt en gjennomgående peisovn som varmer godt etter dagens skitur. Fra spisestuen har man også utgang til stor, solrik terrasse med panoramautsikt.

Stue
Stuen som det første rommet byr på en varm velkomst og blir på mange måter hyttas samlingsrom. Sjenerøs takhøyde, massive takbjelker og den fantastiske utsikten gir rommet et herskapelig og innbydende preg med den store, gjennomgående peisovnen i sentrum. Det er bred enstavs eikeplank og panelvegger, standard som også er gjennomgående for resten av hytta. I tillegg har man også en separat tv-stue i soveromsfløyen med god plass til sofa og tilhørende møblement.

Bad/wc
Hytta inneholder fire lekre bad, badstue og vaskerom. Det største badet ligger i tilknytning til hovedsoverommet og er utstyrt med vegghengt toalett, dusjnisje med glassdør og et innfliset badekar. I tillegg har badet lekker baderomsinnredning med heldekkende servant med skuff og hyller, stor speil, lysegrå fliser på vegger og gulv, downlights i himling og behagelig gulvvarme.

Bad 2
Det andre badet har lysegrå fliser på gulv og i dusjsone, samt panel på øvrige overflater. Videre er badet utstyrt med en lekker baderomsinnredning med heldekkende servant med skuff og hyller, stor speil, vegghengt toalett, dusjnisje med regnfallsdusj og badstue med adkomst via glassdør.

Bad 3
Bad nummer tre ligger i tilknytning til hallen og har de samme delikate overflatene som på de andre badene, bestående av flis og panel. Baderomsinnredningen er noe mindre, men av samme type. På dette badet finner man et vegghengt toalett og dusjnisje med glassdør.

Bad 4
Det siste badet ligger i soveromsfløyen og har panel på vegg samt fliser i dusjsonen. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjnisje med skyvedører, stort speil samt lekker baderomsinnredning med benkeplate i marmor og underlimt servant.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i tilknytning til entréen og er utstyrt med skyllekum, 300 liters varmtvannsbereder og vaskesøyle med opplegg for vaskemaskin, samt en praktisk innredning med plassbygd skap. Rommet har skifergulv og panelvegger.

Soverom og garderobe
Hytta har fire soverom hvorav hovedsoverommet er tilknyttet eget bad og walk-in closet, samt utgang til terrasse. Rommene er innredet med malte, spesialbygde senger med skuffer for god lagring og plassutnyttelse. Samtlige soverom har pene overflater i form av enstavs eikeparkett og lune panelvegger. I tillegg til garderober har hytta lagrings- og oppbevaringsmuligheter i garasje.

Oppvarming - Teknisk

Hytta er oppvarmet med varmekabler/varmefolie i alle gulv som styres separat i hvert enkelt rom, i tillegg til en gjennomgående peis i stue/spisestue. Det er mekanisk avtrekk på alle badene og vaskerom samt naturlig ventilasjon i øvrige rom. To sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbrytere plassert i henholdsvis entré og vaskerom. Videre har hytta en 300 liters varmtvannsbereder og opplegg for kabel-tv/internett.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje med direkte adkomst til hytta og på steinlagt gårdsplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei og er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Boligen har vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest datert 17.08.2015. Kopi av ferdigattest ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting kr 1 481 669,- pr 31.12.2016

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område for nåværede fritidsboliger regulert iht. kommunedelplan for Beitostølsområdet 2011-2023. Kopi av kommunedelplanen med planbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter utgjør et fast beløp på kr 3 550 pr. år. I tillegg betales det kr 47,- pr. m3 forbruk av vann/avløp. Boligen har vannmåler og kommunale avgifter vil variere etter vannforbruk. Ved overtagelse avleses vannmåleren og oppgjør for kommunale avgifter gjøres opp direkte mellom selger og kjøper. Se vedlagte opplysninger om kommunale avgifter fra Øystre Slidre kommune.

Strømkostnader for 2017 var på kr 19 178,- ifølge selger.

Eiendommen er forsikret i IF. Årlig premie er på kr 7 153,-. Polisenummer 3010076.

Eiendomsskatt for skatteåret 2018 er på kr 10 562,- ifølge Øystre Slidre kommune.

Vei- og brøytekostnader er på ca kr 2 800,- pr. år ifølge selger.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

13 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
337 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 500 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
352 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
13 852 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie til fritidsformål er tillatt.

Konsesjon / Odel

Det er ikke odel på eiendommen.
Nedsatt konsesjonsgrense. Rødt egenerklæringsskjema.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Oppgjørskostnad (Kr.7 500)
Markedspakke (Kr.24 900)
Innhenting av opplysninger (Kr.6 000)
Visning pr. stk. (Kr.3 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.1 150)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 13 500 000,-) (Kr.187 500)
Oppstart/Etablering (Kr.12 500)
Totalt (Kr.243 575)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 19 900,- samt alle utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Beitostølen