Eiendom

Meget pen hytte oppført i laftet tømmer - sentral men rolig beliggenhet - 3 sov. og 2 bad - stor innredet hems

Meget pen hytte oppført i laftet tømmer - sentral men rolig beliggenhet - 3 sov. og 2 bad - stor innredet hems

Fakta

 • Solbakkin 15
 • Primærrom
  122
 • Boligtype
  Annet-fritid
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 750 000 ,-

Omkostninger

4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
133 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 883 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  122
 • Tomt
  1175

Oppdragsnummer

159-19-0203

Eier

Tina Christin Iversen
Anett Iversen
Marianne Iversen
Anniken Iversen

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 3 Bnr. 340 i Øystre Slidre kommune

Byggeår

Fritidsboligen: 2008
Redskapsboden: 2016

Areal

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 136 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1175 kvm

Velkommen til Solbakkin 15

Solbakkin 15 er en flott tømmerhytte på et plan + stor hems, med lun og meget trivelig beliggenhet på Beitostølen. Fritidsboligen ligger barnevennlig og sentralt med gangavstand til alle Beitostølens fasiliteter som dagligvareforretninger, alpinbakkene, restauranter, vinmonopol med mer. I tillegg går skiløypa, (lysløype) som er knyttet sammen til resten av Beitostølens store løypenett på 320 kilometer, kun et steinkast fra eiendommen!

Dette er en solid familiehytte med god standard og flott planløsning. Fritidsboligen inneholder bl.a. en romslig stue med peis, åpen kjøkkenløsning og spisestuedel. Videre har boligen 3 gode soverom, 2 bad/wc, badstue og en stor hems innredet med to sovedeler og stue. I tillegg har fritidsboligen en sydvestvendt terrasse med gode solforhold og flott utsyn mot nærområdet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt hytteområde like ved Beitostølen sentrum. Det er gangavstand til alle Beitostølens fasiliteter, og ikke minst enkel adkomst til Jotunheimens fjell og dalstrøk. Beitostølen er selve inngangsporten til Jotunheimens mange, vakre og rekreasjonsrike turmuligheter. På helårsbasis kan hele familien være i full aktivitet, omkranset av vakker natur og et rikt fritidstilbud.

På vinterstid er Beitostølen et eldorado for de skiglade. Beitostølen skisenter ligger midt i sentrum og har varierte familiebakker. Man har også skiløypa (lysløype) som er knyttet sammen til resten av Beitostølens store løypenett på 320 kilometer, bare noen meter fra eiendommen!

På sommeren kan du bestige Bitihorn, Besseggen og Rasletind, eller ta en familievennlig båttur med MB Bitihorn langs det vakre fjellvannet Bygdin.

I tillegg er det en hel del andre sommeraktiviteter som passer utmerket for barnefamilier, som blant annet kjelkeanlegg, olabilbakke, gyrotrampoline, frisbee-bane, høydebane og bumber boats, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Beitostølen har et rikt servicetilbud med bl.a. flere dagligvareforretninger, restauranter, kafeer, vinmonopol, sportsbutikker, motebutikk, interiørbutikk med mer.

Byggemåte

Fritidsboligen er oppført i 8 tommer håndlaftet tømmer, på støpt og isolert betongplate. Utvendig overflatebehandlet med jern vitrol. Vinduer med 2-lags isolerglass i trerammer, med utvendige sprosser. Saltak oppført i trekonstruksjon, med innvendige kraftige runde takåser. Taket er tekket med torvplast og torv. Takrenner i tre. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

1. etasje: Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 136 kvm
Hems: Gulvareal oppmålt til ca. 74 kvm
Takhøyde fra gulv til møneås ble målt til 179 cm, og 201 cm på hver side av møneåsen. Pga skråtak og lav takhøyde er ikke rommene på hemsen måleverdige.

Redskapsbod: Bruksareal: 5 kvm, Bruttoareal: 6 kvm

Innhold

1. etasje: Entré/gang med trapp til hems, 2 dusjbad/wc, badstue, vaskerom/teknisk rom, 3 soverom, stue med utgang til terrasse og kjøkken/spisestue.
Hems: Hemsen er inndelt i to sovehemser og trapperom (innredet rom, som ikke er måleverdig pga. takhøyde).

Standard

Entré:
Via en sjarmerende tofløyet inngangsdør, kommer man inn i en innbydende og hyggelig entré. Entréen har skiferfliser på gulv med behagelig gulvvarme og veggene består av vakre tømmervegger samt panelt himling som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen. Fra entreen er det også trapp opp til hemsen.

Stue med peis:
Stuen ligger i en åpen løsning med kjøkkenet og spisestuen og fremstår svært trivelig med generøs takhøyde og fin romløsning. Det er skiferfliser på gulv med gulvvarme, veggene består av ubehandlet tømmer og i himlingen er det panel og runde takåser. Rommets utforming gir god plass til sofaseksjon med tilhørende møblement og i midten av rommet pryder en stor og flott peis, kledd med skiferstein.

I tillegg har hytta en lun og trivelig stue på hemsen, hvor man enkelt kan trekke seg tilbake. Rommet har furugulv, vegger i ubehandlet tømmer samt panel og runde takåser i himling.

Kjøkken og spisestue:
Fritidsboligen har et flott kjøkken med praktisk løsning, god benke- og skapplass samt barløsning. Innredningen har profilerte fronter og benkeplate i heltre med nedfelt oppvaskkum og keramisk platetopp. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn og oppvaskmaskin samt frittstående kjøle-/fryseskap i nisje. Over kokesonen er det montert en moderne avtrekkshette i stål og glass, med ventilator i kullfilter. I tillegg er det montert aquastop i kjøkkenbenk. I tilknytning til kjøkkenet er det en trivelig spisestuedel med plass til stort spisebord og flere stoler.

To bad og vaskerom:
Fritidsboligen har to meget flotte baderom, begge med skifer på gulv, gulvvarme, tømmervegger samt panel og bjelker i himling. Det ene badet er tilknyttet et av soverommene og er utstyrt med wc, dusjkabinett, servant og speil med overlys. Det andre badet er utstyrt wc, dusjnisje, heldekkende servant med underskap samt speil med overlys og skap. I tillegg er det fliser i dusjsonen samt direkte adkomst til badstuen fra badet. Fritidsboligen har også et teknisk rom/vaskerom innredet med benk med skyllekum samt opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Hytta inneholder 3 gode soverom, alle beliggende i samme etasje. Soverommene har god plass til dobbeltseng og nattbord. I tillegg er hemsen innredet med dobbeltseng på det ene rommet samt to senger i trapperommet. Alle rommene har furugulv, vegger i ubehandlet tømmer og panel i himling.

Oppvarming - Teknisk

Boligen oppvarmes via elektriske varmekabler i gulv på begge bad og på vaskerom. For øvrig regalett varmluft i gulv i 1. etasje samt peis med glassdør i stue. Home manager varmestyringssystem med fjernstyring. Varmtvannsbereder er plassert på vaskerom/teknisk rom. Sikringskap med automatsikringer og jordfeilbryter plassert i teknisk rom/vaskerom. Hovedsikringer på 40 amp. Innfelte downlights i flere bjelker. Riks-TV og innbruddsalarm. Alarmen kan fjernstyres. Elektrisk avtrekk fra begge bad, for øvrig naturlig ventilasjon.

Parkering / Garasje

Parkering på egen grunn.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiet tomt på 1 175,6 kvm opparbeidet med gressplen, trær og gruset adkomst/gårdsplass. Eiendommen er flat og barnevennlig med gode solforhold og enkel adkomst.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei og er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest. Kopi av ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting kr 306 037,- pr. 31.12.2017

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til fritidsbolig og ligger under reguleringsplan for Solbakkin. Kopi av reguleringskart og reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det foreligger et nabovarsel fra naboeiendommen Solbakkin 17, vedr. oppføring av uthus på ca. 10 kvm mot felles grense samt fradeling av tomt på søndre del av tomten. Se kopi av nabovarselet som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter for 2019 utgjør et fast beløp på kr 3 396,-. I tillegg betales det kr 47,- pr. m3 forbruk av vann/avløp. Fritidsboligen har vannmåler og kommunale avgifter vil variere etter vannforbruk. Ved overtagelse avleses vannmåleren og oppgjør for kommunale avgifter gjøres opp direkte mellom selger og kjøper. Se opplysninger om kommunale avgifter som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Gjennomsnittlig strømforbruk fra mai 2018 til mars 2019 er på ca. 1318 kWh pr. mnd.

Eiendommen er forsikret i IF, årlig premie kr 8 121,- og polisenummer 1008640.

Eiendomsskatten er på kr 5912,- ifølge Øystre Slidre kommune.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
133 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 883 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Eiendommen selges for dødsbo, og selger er arvinger som har begrenset kunnskap om boligen og eiendommen generelt. Kjøpere oppfordres derved til å være særlig grundige ved gjennomgang og besiktigelse av boligen, og oppfordres gjerne til å søke bistand hos teknisk sakkyndig. Det fortutsettes at kjøper setter seg godt inn i salgsoppgaven med alle vedlegg inkludert tilstandsrapporten, før bud inngis på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie til fritidsformål er tillatt.

Konsesjon / Odel

Det er ikke odel på eiendommen.
Nedsatt konsesjonsgrense. Rødt egenerklæringsskjema.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Da eiendommen selges for dødsbo, skal egenerklæringsskjemaet ikke fylles ut iht. vilkår. Interessenter oppfordres derved til å være særlig grundige ved gjennomgang og besiktigelse av boligen, og oppfordres gjerne til å søke bistand hos teknisk sakkyndig.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Oppstart/Etablering (Kr.12 500)
Markedspakke (Kr.24 900)
Innhenting av opplysninger (Kr.6 000)
Oppgjørskostnad (Kr.7 500)
Visninger pr. stk. (Kr.2 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.1 150)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.525)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 750 000,-) (Kr.71 250)
Totalt (Kr.126 850)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9 900,- samt alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Beitostølen