Eiendom

Stor hytte med spektakulær utsikt og solfylt terrasse. 2 stuer, 8 soverom, 4 bad og badstue. Eiet tomt på 1661 kvm.

Stor hytte med spektakulær utsikt og solfylt terrasse. 2 stuer, 8 soverom, 4 bad og badstue. Eiet tomt på 1661 kvm.

Fakta

 • Øvrevegen 26
 • Primærrom
  248
 • Boligtype
  Annet-fritid
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  8

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  10 000 000 ,-

Omkostninger

10 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
250 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 000 000,-))
--------------------------------------------------------
265 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 265 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  248
 • Tomt
  1661

Oppdragsnummer

159-19-0112

Eier

Bitigrenda Eiendom AS

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 9002 Bnr. 38 i Øystre Slidre kommune

Byggeår

2003

Areal

Primærrom: 248 kvm, Bruksareal: 257 kvm, Bruttoareal: 277 kvm

Antall rom

10

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1661 kvm

Velkommen til Øvrevegen 26

Øvrevegen 26 er en flott familiehytte med spektakulær utsikt mot fjellene og området rundt. Eiendommen har en flott beliggenhet, med kort avstand til skiløypa, og det er gangavstand til alle Beitostølens fasiliteter som dagligvareforretninger, alpinbakkene, restauranter, vinmonopol med mer. Tomten ligger sydvendt og svært solrikt til og er på hele 1661 kvm.

Fritidsboligen er meget innholdsrik og inneholder bl.a. et stort allrom med to spisestuesoner, kjøkken og romslig stuedel med peis og utgang til terrassen. I tillegg har boligen en ekstra stue, spisestue og kjøkken i underetasjen. Hytta har 8 gode soverom med totalt 24 sengeplasser, 4 baderom, badstue, entré, trapperom og 4 boder. Velkommen til Øvrevegen 26!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt hytteområde på oversiden, rett før Beitostølen sentrum. Det er gangavstand til alle Beitostølens fasiliteter, og ikke minst enkel adkomst til Jotunheimens fjell og dalstrøk. Beitostølen er selve inngangsporten til Jotunheimens mange, vakre og rekreasjonsrike turmuligheter. På helårsbasis kan hele familien være i full aktivitet, omkranset av vakker natur og et rikt fritidstilbud.

På vinterstid er Beitostølen et eldorado for de skiglade. Beitostølen skisenter ligger midt i sentrum og har varierte familiebakker tilrettelagt for snøbrett, telemarkskjøring, alpint og airboard. Det er også egen bakke for kjelkeaking, samt barnebakke med heis. Man har også skiløypa som er knyttet sammen til resten av Beitostølens store løypenett på 320 kilometer, i kort avstand fra eiendommen!

På sommeren kan du bestige Bitihorn, Besseggen og Rasletind, eller ta en familievennlig båttur med MB Bitihorn langs det vakre fjellvannet Bygdin.

I tillegg er det en hel del andre sommeraktiviteter som passer utmerket for barnefamilier, som blant annet kjelkeanlegg, olabilbakke, gyrotrampoline, frisbee-bane, høydebane og bumber boats, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Beitostølen har et godt servicetilbud med flere dagligvareforretninger, vinmonopol og tre sportsbutikker. I tillegg byr Beitostølen på flere trivelige kafeer, restauranter samt motebutikker, antikvitetsforretning og interiørbutikk.

Kort fortalt

- Stor og meget innholdsrik fritidsbolig.
- Gode parkeringsmuligheter på egen grunn.
- Solrik terrasse med jacuzzi og god plass til utemøbler.
- Spektakulær utsikt mot fjellene om nærområdet.
- Stort allrom med stue, kjøkken og to spisestuesoner.
- Ekstra stue, spisestue og kjøkken i underetasjen.
- Åtte gode soverom med totalt 24 sengeplasser.
- Mulighet for svært gode leieinntekter.
- Spesialbygde senger og skap på alle soverom.
- Fire baderom, badstue og fire boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Byggemåte

Bærende konstruksjoner er fundamentert med støpt såle på komprimerte masser. Drenering fra byggeåret. Grunnmur oppført i pusset lett betong/leca. Synlig grunnmursplast. Etasjeskillere i isolert trebjelkelag, med anlegg på topp grunnmur. Yttervegger over grunnmur er oppført i isolert bindingsverk, utvendig kledd med stående/liggende panel. Utvendige vegger over grunnmur er blitt overflatebehandlet med 2 strøk i 2018. Det ble registrert mindre sprekk/riss i grunnmur, ved dør og utvendig trapp fra underetasje til terreng. Malte/behandlet koblede vinduer i trerammer i hovedetasje. Ubehandlet koblede vinduer i trerammer i underetasje. Taket er oppført i trekonstruksjon, med takstoler og runde takåser. Taket er tekket med torv. Takrenner og nedløp i plastlakkert stål. Delvis overbygd sydvendt terrasse på ca. 65 kvm, oppført i trekonstruksjon, med adkomst fra terreng. Det er installert jacuzzi på terrassen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 248 kvm, Bruksareal: 257 kvm, Bruttoareal: 277 kvm

Hovedetasje: Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 135 kvm, Bruttoareal: 144 kvm
Underetasje: Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 133 kvm
Terrasse: ca. 65 kvm.

Innhold

Hovedetasje: Entré, hall/trapperom, kjøkken, 2 spisestuesoner, stue med peis, 4 soverom, 2 bad/wc, badstue samt bod.
Underetasje: Trapperom, gang, 2 bad/wc, 4 soverom, stue, kjøkken, spisestue og 2 boder.

Standard

Entré
Boligen har adkomst både via hovedetasjen og underetasjen. Inngangpartiet i hovedetasjen fremstår representativt med overbygd terasse og søyler med flotte utskjæringer. Vel inne blir man møtt av en hyggelig entré med bruddskifer på gulv med gulvvarme og plass til ytterklær. Inngangen i underetasjen ligger praktisk til ved den ene boden, slik at man enkelt kan plassere ski- og turutstyr her.

Allrom i hovedetasjen med utgang til terrassen
Hytta har et meget trivelig og romslig allrom hvor hele familien med venner kan samles. Allrommet består av en stor stue med peis, kjøkken og to spisestuesoner. Det er ekstra takhøyde i stuedelen med synlige takbjelker som gir rommet en god og luftig atmosfære. Rommet har behandlet panel på veggene og malt himling. En stor peis med innsats gir godt med både varme og hygge til rommet, bare noen av kvalitetene som gjør dette til et svært trivelig rom for både avslapping og hyggelige familiestunder.

Fra allrommet er det utgang til den solrike terrassen, med jacuzzi og god plass til utemøbler og grill.

Stue og ekstra kjøkken i underetasjen
Fritidsboligen har en ekstra stue med peis i underetasjen med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. I tilknytning til stuen ligger et ekstra kjøkken utstyrt med integrert oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er også plass til spisestuemøbler i tilknytning til kjøkkenet, noe som gjør dette rommet til et hyggelig samlingspunkt.

Kjøkken
Boligen inneholder to kjøkken, ett plassert i hovedetasjen og ett plassert i underetasjen.

Kjøkkenet i hovedetasjen har spesiallaget innredning med profilerte fronter samt benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i komposittmateriale og keramisk platetopp. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn og kjøle-/fryseskap samt innbygd oppvaskmaskin. Kjøkkenet er praktisk designet i vinkelform, noe som gir godt med både benke- og skapplass. Her er alt tilrettelagt for tilberedelse av både store og små måltider.

Kjøkkenet i underetasjen har innredning med profilterte fronter og heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin og kjøleskap.

Soverom og garderobe
Hytta har hele 8 soverom, med totalt 24 sengeplasser! Alle rommene har spesialbygde senger og skap, som medfølger boligen. Rommene har enten furugulv eller 1-stavs eik på gulv, behandlet panel på veggene samt malte himlinger.

Hovedbadet
Boligen inneholder fire bad/wc og badstue. Alle badene har varme i gulv samt avtrekksventiler tilkoblet lufting over tak/yttervegg.

Hovedbadet ligger i hovedetasjen og ble rehabilitert i 2016. Badet er romslig og fremstår svært delikat med en kombinasjon av grå og hvite fliser. Badet har en lekker baderomsinnredning med skuffer og heldekkende benkeplate i heltre med nedfelt servant. Innredningen har også et stort speil med belysning. Videre er badet utstyrt med dusjnisje med glassdører og regnfallsdusj, hjørnebadekar og vegghengt wc. Badet har også direkte adkomst til badstuen.

Bad 2
Det andre badet i første etasje har frittstående toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og heldekkende servant med underskap. Badet har terracottafargede fliser på gulv og lyse fliser på vegger.

Bad 3 og 4
De to siste badene ligger i underetasjen og er innredet med frittstående wc og søyleservant. Det ene badet har dusjnisje og det andre har dusjhjørne med innfellbare glassdører. Badene har samme utførelse som bad 2 i hovedetasjen med terracottafargede fliser på gulv og lyse fliser på vegger.

Oppvarming - Teknisk

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler i alle gulv med fliser. Peis i stue i hovedetasjen og stue i underetasjen. Naturlig ventilasjon. Kabel-TV. Brannslukningsapparat og røykvarslere installert. To stk. OSO varmtvannsberedere montert i bod i kjeller. Den ene på 300 liter fra 2001 og den andre på 200 liter fra 2005. Varmtvannsberederen på 200 liter er hurtigbereder. Boden har sluk i gulv. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbrytere plassert i bod i underetasjen. Hovedsikringer på 50 amp.

Parkering / Garasje

Flere biloppstillingsplasser på egen grunn.

Adkomst

Fra Oslo:
Du bruker ca. 3 timer fra Oslo (230 km). Følg Europavei E-16 fra Oslo, via Hønefoss til Fagernes. Følg deretter riksvei 51 fra Fagernes til Beitostølen.

Fra Bergen:
Lett adkomst fra Bergen via E16, gjennom Lærdalstunnelen og over Filefjell. Ta av fra E16 ved Ryfoss, der det er skiltet Beitostølen.

Beskrivelse av tomt/hage

Hytta har en fantastisk beliggenhet på oversiden av Beitostølen sentrum, med avkjøring rett ved Kiwi. Fra eiendommen er det spektakulær utsikt mot fjellene og nærområdet. Eiendommen har et naturskjønt preg og er fint opparbeidet til å harmonere med omgivelsene. Tomten er lett hellende og opparbeidet med gress, gruset adkomst/gårdsplass samt inngjerdet med Valdres skigard. Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget terrasse med jacuzzi og plass for flere sittegrupper. Terrassen måler ca. 65 kvm.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2000/4488-2/21 Bestemmelse iflg. skjøte
Tinglyst 16.10.2000
PLIKT TIL Å DELTA I HELT/DELVIS ASFALTERINGSKOSTNAD
PLIKT TIL Å BEKOSTE OPPFØRING AV BRANNHYDRANT INNEN ÅR 2010
Rettighetshaver: ØYSTRE SLIDRE KOMMUNE
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/4488-3/21 Bestemmelse iflg. skjøte
Tinglyst 16.10.2000
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Rettighetshaver: ØYSTRE SLIDRE KOMMUNE
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei og er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

Verdi ved skattefastsetting

Eiendommen mangler ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger under reguleringsplan for Tvengestølen og Hagastølen. Kopi av reguleringskart og reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter for 2019 utgjør et fast beløp på kr 3 396,-. I tillegg betales det kr 47,- pr. m3 forbruk av vann/avløp. Fritidsboligen har vannmåler og kommunale avgifter vil variere etter vannforbruk. Ved overtagelse avleses vannmåleren og oppgjør for kommunale avgifter gjøres opp direkte mellom selger og kjøper. Se opplysninger om kommunale avgifter som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Årlig strømforbruk er på ca 55000 kWh ifølge selger.

Eiendommen er forsikret i Sparebank1 med polisenummer 12535528 ifølge selger.

Eiendomsskatt er på kr 7360,- ifølge Øystre Slidre kommune.

Årlige brøytekostnader er på ca. kr 2500,- til kr 3000,- ifølge selger.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

10 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
250 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 000 000,-))
--------------------------------------------------------
265 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 265 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Det er mulighet for svært gode leieinntekter. For nærmere opplysninger, konferer megler.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie til fritidsformål er tillatt.

Konsesjon / Odel

Det er ikke odel på eiendommen.
Nedsatt konsesjonsgrense. Rødt egenerklæringsskjema.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger er profesjonell og kan ikke tegne boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Oppstart/etablering (Kr.12 500)
Innhenting av opplysninger (Kr.6 000)
Visninger pr. stk. (Kr.3 500)
Oppgjørskostnad (Kr.7 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.1 150)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 10 000 000,-) (Kr.150 000)
Markedspakke (Kr.24 900)
Totalt (Kr.206 075)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9 900,- samt alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Beitostølen