Eiendom

Enebolig under oppføring i Høvikveien 49 B

Enebolig under oppføring i Høvikveien 49 B

Fakta

 • Høvikveien 49 B
 • Primærrom
  222
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  16 800 000 ,-

Omkostninger

16 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
123 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 4 950 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
204,- (Pantattest kjøper)
--------------------------------------------------------
125 004,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 925 004,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  222
 • Tomt
  1930

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter ut fra skriv fra Bærum kommune med gebyrer fakturert for 2017 kr 131,25,- per år for feiing, 1 593,75,- per år for renovasjon. Vann og avløp betales etter areal, der vann er kr 17,81,- per kvm per år samt avløp er kr 30,- per kvm per år, totalt estimert til kr 9 831,- per år for vann og avløp.

Felleskostnader ca kr. 7 500,- per år per hus. Fellesutgiftene skal blant annet dekke forsikring av felles garasjebygning samt brøyting og evt. strøing av felles oppkjørsel samt nødvendig vedlikehold av felles vei på tomten.

Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

2 nye eneboliger under oppføring i Høvikveien 49 på Bekkestua

Antatt ferdigstillelse allerede 2. kvartal 2019

Innholdsrike planløsninger med bl. a. 3 stuer, 5 soverom og 3 bad + separat wc

Solid kvalitet på overflater og innredninger

Mulighet for praktikantdel i 1. etasje på begge boliger

Loftsareal/Hemsmulighet over 2. etasje med totalt gulvareal ca. 65 m² - ikke medregnet i noe annet areal

Takhøyde 1. etasje 2,7 meter, takhøyde 2. etasje 2,45 meter

Dobbelgarasje med sportsbodareal til begge boliger

Pent opparbeidet tomt med grøntareal

Eksklusiv bruksrett til hage rundt respektive enebolig

Store terrasser og balkonger

Lave kjøpsomkostninger - kun kr 123 750,- i dokumentavgift per enebolig

Beliggenhet

De to nye eneboligene i Høvikveien 49 får en god beliggenhet, høyt og fritt på tomten ved høydedraget med friareal mellom Høvikveien og Gjønnesveien. Husene er godt plasserte i forhold til hverandre og bygningene på tilstøtende tomter, og får fine siktlinjer og meget gode solforhold.

Boligene bygges i et veletablert, barnevennlig boligområde mellom Bekkestua og øvre Høvik. Det er kort vei til Bekkestua sentrum, som tilbyr et rikt utvalg av butikker, restauranter og servicetilbud. Det er få minutter å gå til nærbutikk, nærmeste bussholdeplass er allerede i Bærumsveien/Gjønnesveien. Videre er det kun ca. 10 minutters gange til linje 3 på T-banen, som tar deg videre til byen og bruker ca. 20 min til Nasjonaltheatret. Det er også kort vei til marka og fritidstilbud.

Innhold

Høvikveien 49 B, totalt 222,4 m² P-rom, 237,6 m² BRA
1. etasje: primærrom utgjør 108,9 m² som omfattes av stue og kjøkken, hall inkl. trapp, wc, vaskerom, stue og kjøkken til praktikantdel, soverom, bad og entré. Sekundærrom utgjør 11,7 m² som omfattes av garderoberom, teknisk rom og bod. 2 terrasser på bakkeplan iht. plantegning og utomhusplan.

2. etasje: primærrom utgjør 113,5 m² som omfattes av stue inkl. gang og trapp, 4 soverom, 2 baderom og garderoberom. Sekundærrom utgjør 3,5 m² som omfattes av bod. Utgang fra stue til balkong på ca. 13,1 m².

Hems over 2. etasje med totalt gulvareal ca. 65 m². Takhøyde 1. etasje 2,7 meter, takhøyde 2. etasje 2,45 meter. BRA i annonse er inkludert garasje med bod.

Byggemåte

" Fargekoden på utvendig vegger er S 0500 - N (klassisk hvit)
" Fargekoden på vinduer er S 8500 - N
" Sort takstein på taket.

Bebyggelse

Eneboligene ligger i et veletablert område med i hovedsak småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 1930 m². Oppkjørsel blir asfaltert foran garasjeinnkjøringer og for øvrig gruslagt.

Eiendommen er under seksjonering, der hvert hus vil få vedtektsfestet bruksrett til respektive uteområde samt et fellesareal for oppkjørsel og garasjer, jf. utomhusplan

Parkering

Hvert hus får dobbelgarasje med plass til 2 biler hver. Det er også noe plass til gjesteparkering i oppkjørselen på eiendommen.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme i alle rom i 1. og 2. etasje med trådløs regulering i alle oppholdsrom.

Peis type Nordpeis Monaco, eller tilsvarende, leveres i stue i 1. etasje.

Sameiet

Eneboligene blir organisert som eierseksjoner, og vil tilhøre et eierseksjonssameie som også omfatter garasjene. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen.

Vedtekter vil bli utarbeidet av selger i samråd med forretningsfører før konstituerende årsmøte. Dokumentene vil i sin endelige form vedtas på konstituerende årsmøte og kan senere endres.

Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal, dog slik at kjøper får vedtektsfestet rett til å disponere hage/terrasseareal i tilknytning til egen boenhet (slik dette fremkommer av utomhusplan). De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens § 25, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet.

Eier får full råderett over egen seksjon og kan fritt leie den ut til boligformål. Dersom eiendommen ikke er seksjonert per tidspunkt for overtagelse, gjøres evt. kjøper/utleier oppmerksom på Eierseksjonslovens kapittel III som regulerer evt. leietakers rett til kjøp.

Skoler

Høvikveien 49 sogner til Stabekk barneskole og Ramstad ungdomsskole. Se http://www.stabekkskole.no og http://www.ramstadskole.no for mer info.

Boligkjøperforsikring

Megler er ikke kjent med leverandør som tilbyr boligkjøper- eller selgerforsikring for boliger under oppføring.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at 10 % av kjøpesum innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Slik delinnbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12.

Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti, tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen.

Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og tilvalg) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Andel fellesgjeld

Eneboligene og sameiet etableres uten fellesgjeld og lån.