Eiendom

VISNING I VINTERFERIEN | Koselig familiehytte med fantastisk utsikt | Sol hele dagen og kveldssol | 5 soverom | Kort vei til skiløyper

VISNING I VINTERFERIEN | Koselig familiehytte med fantastisk utsikt | Sol hele dagen og kveldssol | 5 soverom | Kort vei til skiløyper

Fakta

 • Sleggeberglia 43
 • Primærrom
  90
 • Boligtype
  Hytte
 • Eieform
  Eiet
 • Rom
  6
 • Soverom
  5
 • Etasje
  1
 • Energimerking
  D

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 100 000 ,-

Omkostninger

3 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 000,- (Trygghetspakke kjøper*(valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
77 500,- (Dokumentavgift 2.5% av salgssum)
--------------------------------------------------------
92 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 192 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

<b>Faste årlige kostnader (pr 2018):</b>
Bomavgift Tempelseterveien: 950,- pr år (evt 60,- pr passering)
Løypepreparering Eggedal Turlag: 850,-
Hytterenovasjon: 988,-
Eiendomsskatt: 6020,-
Vann og avløp: 6350,-
Vei og brøyting: ca 2100,-

Areal og byggeår

 • Primærrom
  90
 • Bruttoareal
  105 m²
 • Bruksareal
  92 m²
 • Tomt
  855
 • Byggeår
  2013
 • Tomtetype
  Eiet

Velkommen til Sleggeberglia 43

Flott og moderne familiehytte beliggende på en fantastisk utsiktstomt med utsikt utover Eggedal. Hytta og terrassen er vendt mot sørvest, så her vil du bade i sol hele dagen og utover kvelden. Det er kort vei til tilførselsløyper for langrennsski, og bare en kort kjøretur unna finner du alpinbakker; 7 minutter til Tempelseter skisenter eller 30 minutter Norefjell skisenter. Dette er en perfekt hytte for deg som vil ha en lettvint hytte der det er enkelt å komme til, og reise fra.

- Bygget i 2013, alle fasiliteter som strøm, vann og kloakk
- Skjermet beliggenhet i et sjarmerende hytteområde, ca. 750 moh.
- Kort vei til skiløyper og turstier
- Meget gode sol- og utsiktsforhold
- 5 soverom, bad + separat toalett
- Vei og brøyting frem til hytta
- Koselig og åpen stue - kjøkkenløsning

Entré, gang, bad, bod, stue/kjøkken, wc, 5 soverom

Meget pen og godt vedlikeholdt hytte. Når man kommer inn i hytta kommer man inn i en romslig entré med plass til å klesavheng, sette fra seg sko og en skammel å sitte på. Her er det flislagt gulv med varme som gjør renholdet enkelt. Planløsningen er gjennomtenkt så rett ved entreen finner man både toalett og bod/teknisk rom. Går man til høyre finner man kjøkken og stuen. Kjøkkenet er bygget av det lokale snekkerverkstedet "Nedre Eggedal Hyttemøbel AS". Heltre eik benkeplate og vask med 2 kummer. Ved kjøkkenet er det også en plassbygget sittegruppe fra samme verksted som følger handelen. Stuen i sin helhet er vendt ut mot den fantastiske utsikten. I tillegg til at du har et fritt utsyn forsterkes den luftige opplevelsen med god takhøyde og vindusflater i 4 himmelretninger. Her er det også en peis som kan by på hyggelig peiskos. Fra stuen er det utgang til terrassen som er på 26 kvm hvorav ca. 12 av dem er overbygget. På terrassen har man en fantastisk utsikt hvor man ser Andersnatten fra øst, videre over Eggedal, Trillemarka og oppover med mot Haglebu. Dette beste med terrassen i tillegg til utsikten er at den ligger midt i solveggen. Denne er sørvestvendt og har derfor sol hele dagen.

På den andre siden av hytten, motsatt av de sosiale oppholdsrommene finner man 5 gode soverom. På 4 av soverommene følger det med plassbygde senger fra "Nedre Eggedal Hyttemøbel", mens det siste soverommet er i dag benyttet som TV-stue for å holde hovedstuen TV-fri. I denne delen finner man også et bad hvor det er satt inn vaskesøyle med vaskemaskin og tørketrommel. Her er baderomsinnredningen fra samme snekkerverksted, og det er satt inn dusjkabinett for å spare flisene.

Standard

Tilstandsrapport for boligen er vedlagt salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Beliggenhet

Eiendommen har en nydelig beliggenhet ved Tempelseter i Sigdal kommune. Vinterstid er dette et eldorado for den skiglade. Her er også rike naturopplevelser resten av året, blant annet fotturer i storslagen natur, fisking i krystallklare fjellvann og bærplukking.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flotte turområder som strekker seg innover i fjellheimen. Om vinteren finner du maskinpreparerte skiløyper i et stort løypenett. Ved Tempelseter ligger et alpinanlegg som passer ekstra godt for barn, med bakke på 500 meter og T-krok. En av Øst-Norges videste utsikter kan oppleves på toppen av Høgevarde, og turen opp er overkommelig for hele familien.

En kort kjøretur unna ligger Norefjell - med vakker natur, høyfjellshotell og moderne skianlegg. Alpinsenteret har 13 skiheiser og 25 km preparerte alpinløyper, fordelt på 26 nedfarter. Norefjell er et eventyrlig turområde også om sommeren. Her kan du gå oppmerkede løyper opp til 1459 moh. til fots, eller oppsøke Norefjell hestesenter som tilbyr ulike turpakker med hest.

I Krøderen er det både bade- og fiskemuligheter, med fine sandstrender, svaberg, samt mulighet for leie av båt. Her er det også gode muligheter for krepsefiske. Du kan også unne deg en velværedag på Quality Spa & Resort på Norefjell, eller ta en runde på golfbanen ved Noresund.

Parkering

Gruset gårdsplass med oppstilling for 3-4 biler.

Vei - Vann - Avløp

Privat vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 11.07.2012

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/ byggemeldinger som er fra før 1998.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

25.03.2013 - Dokumentnr: 249322 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0621 Gnr:145 Bnr:2


Servitutter/rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

25.03.2013 - Dokumentnr: 249322 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0621 Gnr:145 Bnr:2


Legalpant

Pr. 4.2.2019 foreligger det hverken inkassokrav/legalpant på eiendommen.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert for fritidsbebyggelse. Se vedlagt reguleringskart og bestemmelser

Annen nyttig informasjon

Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Nordvik i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger til takstmann og megler. Videre er det innhentet opplysninger fra kommunen og andre relevante kilder. Tomtegrenser er ikke kontrollert.

Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Meglerforetaket oppfordrer interessenter til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Interessenter oppfordres også til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med sakkyndig. Dette bør gjøres før bud inngis.
Med mindre annet er spesifisert, gjelder NEF sin standardliste over løsøre og tilbehør.

Selger leverer eiendommen i ryddig og rengjort stand.

Boligkjøperforsikring

Nordvik har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Trygghetspakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring for kr 14.000 for år 1.
Trygghetspakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras dermed slik den fremstår ved besiktigelse. Risikoen for at det foreligger skjulte feil og mangler overføres til kjøper. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg - herunder selgers egenerklæring. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med en fagkyndig, før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfeller:

1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ta kontakt med megler dersom du ønsker mer informasjon.
Eiendommen overdras med innredning og utstyr som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der, jf. avhendingsloven § 3-4. Varig innredning og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger, med mindre annet er avtalt mellom kjøper og selger, jf. avhendingsloven § 3-5.

Tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) er vedlagt salgsoppgaven, og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt.

Radonmåling

Megler er ikke kjent med at det er foretatt radonsøk på eiendommen.

Hvitvaskingsloven

Personvern

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.