Eiendom

BO GODT PÅ FOSSUM TERRASSE | Romslig og stilfull 2-roms eierseksjon - Mulighet for 2 soverom - Delikat oppusset bad - Sydvendt terrasse på 23 kvm - Garasjeplass - Skjermet, rolig og markanært - Må sees!

BO GODT PÅ FOSSUM TERRASSE | Romslig og stilfull 2-roms eierseksjon - Mulighet for 2 soverom - Delikat oppusset bad - Sydvendt terrasse på 23 kvm - Garasjeplass - Skjermet, rolig og markanært - Må sees!

Fakta

 • Basaltveien 37
 • Primærrom
  71
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 500 000 ,-
 • Verditakst
  7 100 000 ,-

Omkostninger

6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-))
6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
5 245,- (Eierskiftegebyr)
--------------------------------------------------------
175 294,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 675 294,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  71
 • Tomt
  60100

Beskrivelse

Eie eiendomsmegling Røa v/ Rajic og Overen Myhre har gleden av å presentere en stilfull 2-roms i Fossum Terrasse. Leiligheten ligger idyllisk til med skogen som nærmeste nabo, samtidig som det er kort vei til sentrum.
Boligen ligger sydvendt hvor du har flott utsyn over fine grøntområder og fantastiske solforhold.

KORT FORTALT:
- God standard
- Mulighet for 2 soverom
- Gasspeis i stuen
- Klassiske detaljert som rosett og stukkatur
- Sydvendt terrasse på ca. 23 kvm
- Svært gode solforhold
- Garasjeplass og rikelig med gjesteparkeringsplasser
- Godt med bodplass

Beliggenhet

Fossum Terrasse ligger i et meget hyggelig og attraktivt område på Eiksmarka i Bærum med store flotte fellesarealer, pent opparbeidet og beplantet. Solrik beliggenhet med flott utsikt over friområdene som ballslette, lekeplasser, grøntanlegg, beplantning og gårdsplass uten biltrafikk. Det er egen barnehage på området.

Det er gangavstand til skoler, offentlig kommunikasjon, fritids- og rekreasjonsmuligheter som Grini og Haga golfbaner samt Fossum idrettsforening med lysløype og aktivt idrettsmiljø for alle aldre. Det er et aktivt hestemiljø i området ved Fossum og kort avstand til Øvrevoll galoppbane.

På vinterstid kan man ta på seg skiene på utsiden av døren og benytte skiløypene opp til Østernvann og videre inn i Bærumsmarka i flotte preparerte lysløyper.

På sommerstid er det kun noen få kilometer til badeplass ved Østernvann og Bogstadvannet. Kort vei til Eiksmarka, Røa og Østerås kjøpesenter med godt utvalg av forretninger og fritidstilbud. Nærhet til buss samt T-bane på Eiksmarka. T-banen går hvert 15. minutt til Oslo og bruker ca. 14 minutter. Det er ca. 20 minutters biltur til Oslo Sentrum.

Tomt

Eiet tomt, 60100 m²
Pen og godt vedlikeholdt tomt. Flere gressplener, gangveier og diverse beplanting. Tomten ligger stille og naturskjønt til, med jordbruksområde i front og marka i bakkant.

Adkomst

Kjør av Griniveien videre mot Listuveien og Ankerveien. Ta av ved Basaltveien. Det vil bli skiltet med Eie Eiendomsmegling visningsskilt ved fellesvisninger. Eierseksjonen ligger på Fossum, sydvendt og med gode solforhold og utsikt. Det er beliggenhet tett inn
mot marka med flotte tur- og friluftsområder sommer som vinter. Idr.anlegg , golfbane og rideanlegg i nærmiljøet. Kjøpesenter på Østerås, skole og barnehage i nabolaget.
Gode kommunikasjon med buss, T-bane fra Eiksmarka. Garasjeplass i felles garasjeanlegg, god gjesteparkering.

Inneholder

P-rom: Entré, bad, kjøkken med åpen løsning, stue med utgang til terrasse, samt 1 soverom.
S-rom: Garderobe/bod.

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport: Yttervegger er dels i betong med noe forblending av teglstein, samt panel på bindingsverk. Yttervegger er isolert med mineralull. Innvendige vegger er dels i betong og platebelagte lettvegger, pusset og malt. Vinduer i treramme med isolerglass. Det er B-30 inng. dør, heve/skyvedør i glass til terrassen. El. skap med automatsikringer og jordfeilbryter.

Boder

Det er bod i kjeller (merket nr. 189), samt to boder på terrasse på ca. 3 kvm hver.

Standard

Entré:
Romslig og innbydende entré med plass til oppbevaring av ytterbekledning og sko.

Åpen stue-/kjøkkenløsning:
Stuen har en god størrelse med åpen kjøkkenløsning. I stuen får du rikelig med plass til tv - og sofagruppe, samt spisemøblement. Med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og gasspeis i stuen, vil du få en svært hyggelig atmosfære.
Utgang til sydvendt terrasse på 23 kvm. Her er det god plass til utemøblement og grill. To boder på ca. 3 kvm hver.
Kjøkkenet har godt med skap - og benkeplass, samt en barløsning med spiseplass. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskkum i benkeplater, ventilator, integrert oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og kjøl/frys.
Om ønskelig er det mulighet for å lage et soverom nr. 2 i stuen.

Bad:
Delikat oppusset og romslig bad. Badet er svært påkostet med utstyr fra Villeroy & Boch. Det er marmorfliser på gulv og vegger samt rundt innbygget badekar. Badet har videre et vegghengt toalett, skjell servant, innbygget badekar og opplegg for vaskemaskin. Nostalgi armatur til bad og servant.

Soverom:
Romslig soverom med walk-in garderobe. På soverommet har du plass til dobbeltseng og garderobeløsninger.
Inngang til walk-in closet med ytterligere oppbevaringsmuligheter.

Øvrig:
Himlinger er pusset og malt, det er malte lister og gipslister med stukkatur. Rosett lampepunkt i stuen. Dekker er i armert betong, gulv er tekket med parkett og marmorfliser i bad
El. skap med automatsikringer og jordfeilbryter.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.
I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 24.10.2001.

Oppvarming

El. panelovner, gulvvarme i baderom. Stråleovn på terrassen.

Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 146,- pr.mnd
Herav: Fellesutgifter 1.503,- Gass 180,- Peisservice 53,- Heis 218,- Viken Fiber 192,-

Spesifikasjon av fellesgjeld

Sameiet har ingen felles lån.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning, tlf. 0233

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjekjeller. I tillegg er det felles gjesteparkering.

Selskapet har også noen biloppstillingsplasser til utleie (md. leie for handicap-plasser er kr 850,- og for plass på sameiets "grendehustomt" kr 400,-. Parkeringsleie kommer i tillegg til felleskostnader for boligen.) Det påløper administrasjonskostnader på kr 697,- til forretningsfører ved tildeling av plass.

En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Kostnader til etablering av ladepunkt, tilkobling til CLU, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier. Strøm betales etter målt forbruk der måler er installert, eller ved et beløp fastsatt av styret dersom det ikke er egen måler.

Lagring i garasjene: Gjenstander, herunder bilutstyr som dekk, takstativ etc., samt sykler og sportsutstyr. Se sameiets husordensregler for nærmere informasjon.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt. Dyr må passes slik at de ikke er til ulempe for andre.

Diverse

- Sameiet har en egen hjemmeside www.fossumterrasse.no med mye nyttig informasjon.
- Boligsameiet Fossum Terrasse har avtale om vaktmestertjenester og gartnerarbeider med Wessel-Berg Grønn drift.
- Driftsleder har det daglige ansvar for drift og vedlikehold av sameiet.
- Alle leiligheter fikk renset ventilasjonskanalene i 2017.
- Gasspeis i stuen har forsyning fra felles gassanlegg/tank.
- Et omfattende malearbeid i Kalderaveien ble gjennomført våren 2017. Arbeidene fortsetter i Basaltveien i 2018.
- Alle leiligheter fikk renset ventilasjonskanalene i 2017.
- Sameiet Fossum Terrasse har avregning av gassforbruk en gang i året.
- Grilling på terrassen er tillatt med gassgrill og elektrisk grill.
- Regelmessig kontroll av gassanlegg er et krav fra DSB, og skal utføres en gang i året av godkjent installatør.
- Det opplyses om at tak - og vegghengte lamper ikke følger.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Aida Rajic
Tlf. 93025690
Epost: ara@eie.no