Eiendom

EIKSMARKA - Lys og familievennlig enebolig - svært attraktivt og rolig område - garasje og p-plass - solrik og nydelig sydvendt hage/terrasse - Eiksmarka skolekrets

EIKSMARKA - Lys og familievennlig enebolig - svært attraktivt og rolig område - garasje og p-plass - solrik og nydelig sydvendt hage/terrasse - Eiksmarka skolekrets

Fakta

 • Nordjordet 13
 • Primærrom
  154
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 500 000 ,-

Omkostninger

8 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-))
--------------------------------------------------------
227 622,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 727 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  154
 • Tomt
  492

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 8.005,- (beregnet for 2018)
Kontingent til Eiksmarka Vel/Tomtesameie: kr. 350,- per år (for 2018).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, kabel-TV/internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Beliggenhet

Nordjordet 13 har en meget attraktiv beliggenhet i et populært, barnevennlig og veletablert boligområde på Eiksmarka, med gangavstand til "nye" Eiksmarka senter som skal etter planen stå klart august 2018.
For øvrig kort avstand til Østerås Senter hvor man finner et variert tilbud med butikker, legesenter, fysioterapeuter, treningssenter, frisør, apotek, kiosk, Baker Hansen og vinmonopol. Her finner du også dagligvarebutikken Meny som har et godt utvalg med stor ferskvaredisk. For øvrig kort vei til søndagsåpne Joker i Eiksveien. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Prix i krysset Nadderudveien/Vollsveien - like ved boligen. For et større og bredere utvalg, ligger Bekkestua sentrum kun en kort kjøretur unna. Barnehager og skoler for alle trinn i nærområdet.

Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. golfbaner, tennisbaner og fotballbaner innen nær rekkevidde. For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner. Fossum idrettsanlegg ligger kun en kort kjøretur unna, hvor det er tilbud innen allidrett, alpint, fotball, langrenn, opptur, orientering, skiskyting, sykkel, triathlon og trim. Fra Fossum og innover i Bærumsmarka er det flotte turmuligheter både sommer og vinter. På vinterstid er det fra Fossum kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype, og sommerstid fine tur- og sykkelstier. Om sommeren er det flotte bademuligheter ved Østernvann og Bogstadvann.

Gåavstand til Eiksmarka T-banestasjon. Herfra kommer du deg til Oslo sentrum på ca. 15 min. Her er det flere avganger i timen. Rutebussen stopper ved Nordjordet busstopp ved Coop Prix som ligger like ved boligen. Her er det god bussforbindelse til Bekkestua, Sandvika og Oslo sentrum. Nordjordet har et meget godt og trygt bomiljø, utmerket for alle typer mennesker.

Innhold

Innholdsrik og hyggelig enebolig over 2 etasjer, samt kjeller. Bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom) utgjør totalt 154 m². I tillegg disponerer eier 1 garasjeplass i garasjerekke på fellestomt.

Kjeller:
Primærrom utgjør 38 m² som omfattes av gang med trapp, gang, kjellerstue, vaskerom, rom med garderobe og separat wc.
Det vites ikke hva rommene i kjeller er godkjent som, da Bærum kommune ikke har originale byggetegninger i sine arkiver. Det gjøres oppmerksom på at takstmannens oppmålinger og betegnelser gjøres etter dagens bruk.

1. etasje:
Primærrom utgjør 72 m² som omfattes av entré, stue, spisestue med åpen peis og peisovn, kjøkken og trappegang. Fra stuen har man utgang til sydvendt markterrasse på ca. 17 m², med åpning ut til den hyggelig og skjermede hagen.

2. etasje:
Primærrom utgjør 44 m² som omfattes av trappegang, tre soverom og bad/wc. I tillegg har man lagringsloft med adkomst fra gangen (ikke oppmålt).

Standard

Velholdt enebolig med gjennomgående god standard på utstyr og overflate. Boligen er vedlikeholdt jenvlig over årene, med bl.a. oppgradering av det elektriske anlegget i 2004, totalrenovering av hovedbadet i 2. etasje utført i 2005, ytterveggene oppmalt i 2010, varmepumpe installert i 2014, garasje oppmalt i 2017 og terrasse beiset i 2018. Det er også utført oppgradering av kjøkkeninnredning og øvrig fast inventar er montert nytt de senere år.

Eneboligen har en hyggelig og skjermet beliggenhet og egner seg svært godt for barnefamilier med sin gode planløsning. Oppholdsrommene fremstår som lyse og åpne. Fra stuen har man utgang til en flott sydvendt terrasse hvor hele familien kan samles til hyggelig sammenkomster om sommeren. Fra terrassen har man videre utgang til den skjermede og pent opparbeidede hagen hvor både store og små vil trives godt.

Kjøkken:
Hyggelig spisekjøkken med glatte hvite fronter på innredning. Benkeplater i sort granitt med underlimt kum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk gjennom yttervegg. Keramisk koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin er integrert i innredningen. Hvitevarer fra Miele og Siemens. I tillegg medfølgende frittstående Siemens kjøl-/fryseskap. Plass til spisegruppe.

Våtrom:
Hovedbad - 2. etasje:
Pent flislagt bad med skapinnredning (nytt i 2005) med to glatte hvite fronter og heldekkende hvit servant. Speil og belysning over servant. Veggskap med grå fronter over sisterne for klosett. Dusjhjørne med to rette fronter i herdet glass og veggfestet klosett med innfliset sisterne. Innredning og utstyr fra Foss, Ifö og Grohe.

Vaskerom/bad - Kjeller:
Praktisk vaskerom/bad med dusjkabinett og kum i rustfritt stål nedfelt i foliert benkeplate med blandebatteri montert på vegg over. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Separat wc - kjeller:
Innredet med hvit veggmontert servant med blandebatteri og gulvstående klosett.

Overflater:
Himlinger:
Malt panel og malte plater i kjeller. Malte plater i 1. og 2. etasje. Takhøyde er målt til hhv. ca. 2,05 m., ca. 2,45 m. og ca. 2,05 m.

Vegger:
Utforet grunnmur med malt glassfiberstrie på platekledning i kjellerstue. For øvrig malt murpuss, malt glassfiberstrie og malt panel i kjeller. Malt tapet i entré. Malt strietapet i stue og spisestue. Malte plater på kjøkken. Fliser på hovedbad i 2. etasje, malt tapet for øvrig i 2. etasje.

Gulv:
Fliser med gulvvarme i gang og på vaskerom i kjeller. Fliser i gang til sep. wc og i wc. Gulvbord med varmekabler i kjellerstue. Malt betong under kjellertrapp. Trestavs eikeparkett i entré, stue, spisestue og kjøkken. Ildfast felt med skifer på gulv i spisestue rundt begge ildsteder. Fliser med varmekabler på hovedbad i 2. etasje, trestavs eikeparkett for øvrig.

Øvrig fast inventar:
Skyvedørsgarderobe med glatte hvitmalte fronter med malt glassfiberstrie i trappegang i kjeller. Garderobeskap med malte fronter i gang til sep. wc. Skyvedørsgarderobe med to speilfronter i entré. Fast montert hylleinnredning i spisestue. Garderobeskap med glatte hvite fronter og plassbygget garderobeskap med glatte hvite fronter på soverom 1. Plassbygde garderobeskap i soverom 2 og soverom 3.

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Frittliggende enebolig med betongfundamenter på fast grunn. Grunnmur i armert betong, pusset og malt. Støpt gulv på grunn. Etasjeskille med trebjelkelag. Yttervegger med bindingsverk, utvendig kledning i malt tømmermannspanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Renner og nedløpsrør i malt sink. Pusset og malt teglsteinspipe. Feieluke i kjellerstue. Utvendig trapp til inngangsparti i skiferbelagt betong i trinn og på repos. Profilert malt entrédør med isolerglassrute. Terrassedør med trelags isolerglass i stue. Terrassedekke i trekonstruksjon med malte terrassebord på overflate. Levegg med malt tømmermannspanel, rekkverk mot hage i malt treverk. Internte rettløpstrapper i tre med malte sidevanger og lakkede trinn.
Vinduer med doble glass i kjeller, antagelig fra byggeår. Vinduer med tolags isolerglass hovedsakelig produsert i 1977 i 1. etasje og 2. etasje, samt blyglass i vindu på gavlvegg i spisestue, vindu ved terrassedør i stue med tolags termoglass. Glatte malte innvendige dører i 1. og 2. etasje, én profilert hvit dør i kjeller. Oppdriftsventilasjon i boligen, naturlig avtrekk med kanaler ført over yttertak fra våtrom.

Felles garasje med oppmurt lav grunnmur med tresonitt på innside. Singlet grunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig kledning i malt tømmermannspanel. Pulttak i trekonstruksjon med papptekking. Vippeport. Innlagt strøm med kontaktpunkt og belysning. Hems satt opp i indre del av garasjen.

Bebyggelse

Bebyggelse på tomten består av frittliggende enebolig over 2 etasjer, samt kjeller. Øvrig bebyggelse består primært av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 492 kvm.

Relativt flat tomtegrunn, opparbeidet med gruslagt adkomst på inngangssiden, for øvrig pent opparbeidet hage med markterrasse med gressplen og diverse beplantning, avgrenset med gjerde og hekkplanter mot naboer. Svært gode solforhold på tomten.

Eiksmarka Vel / Eiksmarka Tomtesameie:
Eiendommen har gjennom diverse ideell andeler i realsameier pliktig medlemskap i Eiksmarka Vel og Eiksmarka Tomtesameie (gjennom medlemskap i Eiksmarka Vel). Velforeningen består av ca. 1700 medlemmer og er en av Norges eldste og største velforeninger. Det betales et årskontingent (kr. 350,- for 2018) som dekker både Velforeningen og Tomtesameiet. Både Velforeningen og Tomtesameiet har opprettet egne hjemmesider hvor beboere/medlemmer kan finne nyttig informasjon, se www.eiksmarkavel.no og www.eiksmarkatomtesameie.no.
Vedtekter for begge er vedlagt i salgsoppgaven, samt Vel Nytt nr. 1 og referat fra styremøte avholdt i januar 2018, hentet fra hjemmesiden til Velforeningen.

Parkering

Eier disponerer 1 garasjeplass (6,65 m x 3,6 m) i garasjerekke som står på fellestomt. Hjemmel til plassen er sikret gjennom ideell andel 1/3 i gnr. 33 bnr. 53.
Biloppstillingsplass foran boligen. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Ruglandsveien, ta av inn Nordjordet og følg veien helt inn. Nr. 13 befinner seg da på høyre side, med felles innkjøring som deles med to nabohus. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. Åpen peis og peisovn i spisestuen. Varmepumpe er installert i spisestuen i 2014 (kontroll og service utført i 2017). Varmtvannsbereder med volum på ca. 200 liter er plasser under trappen i kjeller.

Strømforbruk utgjør ca. 28 600 kWh pr. år.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune om utleie av hele boligen som en bruksenhet.