Eiendom

Lekker og påkostet 3-roms hjørneleilighet med sydvestvendt balkong på 19 kvm og sjøutsikt. Garasje og heis.

Lekker og påkostet 3-roms hjørneleilighet med sydvestvendt balkong på 19 kvm og sjøutsikt. Garasje og heis.

Fakta

 • Rolfsbuktalléen 14
 • Primærrom
  82
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 950 000 ,-

Omkostninger

8 950 000,- (Prisantydning)
1 924,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 951 924,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
223 770,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 951 924,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
240 669,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 192 593,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  82
 • Tomt
  678

Oppdragsnummer

159-19-0353

Eier

Dag Kolsrud

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 41 Bnr. 831 Snr. 5 i Bærum kommune

Byggeår

2008 / modernisert 2010

Areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 95 kvm
Rom som er P-rom: Entré, baderom 1, baderom 2, kjøkken, stue og 2 soverom.

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Fellestomt / 678 kvm

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS

Velkommen til visning!

Boligen i Rolfbuktsalléen 14 er en særs smakfull, lys og innbydende 3-roms selveierleilighet fra 2008, med flust av lekre detaljer. Leiligheten ligger fint til på hjørnet i andre etasje, og bygningen har heis. Beliggenheten er etterspurt langs promenaden ved sjøen og nærhet til Fornebu senter. Varme dager kan nytes på en sydvestvendt, overbygget balkong på hele 19 kvm. utenfor stuen, med fin utsikt mot sjøen. Det følger med garasjeplass.

I 2010 ble leiligheten ombygd og oppgradert. Standarden er høy med gulvvarme i alle rom, eikeparkett og utstrakt bruk av eksklusiv belysning. Stuen er lekker med store vinduer og skjult led-belysning, mens kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Miele. Videre har leiligheten to delikate bad, hvorav det ene ligger i suiteløsning med hovedsoverommet. Det er forøvrig godt med meget godt med garderobeplass i flere garderobeskap og innvendig bod.


Kort fortalt
- Påkostet 3-roms selveier i 2. etasje.
- Egen garasjeplass.
- Leiligheten ble ombygget og påkostet høy standard i 2010.
- Sydvestvendt, overbygd balkong på 19 kvm.
- Fin sjøutsikt fra balkongen.
- Representativ og pent opparbeidet fellestomt.
- Etterspurt og sentralt område langs promenaden.
- Gulvvarme i hele leiligheten.
- Utstrakt bruk av eksklusive downlights fra Delta Light.
- Lekker stue med plass til bord.
- En stuevegg kledd i stoff med skjult kabling.
- Nytt kjøkken fra 2010.
- Integrerte hvitevarer fra Miele.
- To flislagte bad, et med badekar.
- Opplegg for vaskemaskin i bod.
- To pene soverom med skap.
- Skyvedørsgarderobe i entré og begge soverom.
- Teknisk rom/bod og disponibel bod.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Flott, påkostet 3-roms hjørneleilighet beliggende i et sjønært og meget attraktivt område på Fornebu. Leiligheten ligger i tredje rekke i Rolfsbuktalléen og har badestrender og badeplasser som nære naboer. Sameiet Marina 3 er frittliggende og tilsvarende som de samarbeidende sameiene Marina 1 og 2. De tre sameiene er blant de aller fremste i Rolfsbukta-utbyggingen.

Boligen har gangavstand til sjarmerende Sjøflyhavna og Rolfsbukta badeplass, hvor man kan nyte en perfekt norsk sommer. For gode shoppingmuligheter ligger Fornebu S med sine 80 butikker og restauranter i kort gangavstand fra boligen og ønsker man mer aktivitet kan man ta turen innom kanskje Norges råeste innendørse golfanlegg - Fornebu Indoor Golf senter.

Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder langs sjøen. Det tar kun få minutter å spasere ned til badeplassene på Rolfstangen og Halden brygge. Rolfstangen har to strender, hvorav den ene har tilgjengelighet for rullestolbrukere, to faste griller og flere benker. Halden brygge har meget god tilgang på ferskt sjøvann fra fjorden og er et populært fiskested.

Byggemåte

Grunnmur i betong og støpt gulv på grunn i 1. etasje. Yttervegger i stål og betong i bærende konstruksjoner som er utfylt med isolert bindingsverk. Utvendig er det farget puss-system på hard isolasjon. Vinduer i isolerglass i malt treramme fra byggeåret. Flatt takkonstruksjon i betong, tekket med papp. Støpte trapper med skifer i trinn i felles trappegang. Balkong oppført i betong og med fliser på gulvet. Rekkverk i glass og stål med eik håndløper. Etasjeskiller i betong.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 95 kvm
Rom som er P-rom: Entré, baderom 1, baderom 2, kjøkken, stue og 2 soverom.

Innhold

2. Etasje: Entré, teknisk rom/bod, 2 bad, kjøkken, stue og 2 soverom.
Annet: Disponibel bod i garasjeanlegget.

Standard

Entré/hall
Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via felles oppgang med heis. Entreen er innbydende med den samme, flotte eikeparketten som de øvrige rommene. Det er også lysmalte veggflater, downlights og varme i gulvet. I tillegg har entreen en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter, og på den ene veggen er det montert et dørcallinganlegg med video. Tilliggende entreen er det en praktisk bod/teknisk rom, med garderobeskap og opplegg for vaskemaskin.

Stue
Stuen er lekker med store vindusflater fra flere sider som slipper inn rikelig med dagslys. En skyvedør i glass fører ut til balkongen - en vidunderlig romforlengelse i sommerhalvåret. Dagslyset suppleres ypperlig av downlights i store deler av himlingen. Det er åpen kjøkkenløsning i stuen - sosialt og arealeffektivt. Rommet har også eikeparkett fra Kährs, varme i gulvet og lysmalte veggflater.

En av veggene er kledd med strukket stoff og det er montert skjult led-belysning. I tillegg er den ferdig kablet for tv og surround høyttalere. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen.

Kjøkken
Et flott kjøkken ligger med åpen løsning mot stuen. Den takhøye innredningen har lyse, glatte fronter, vinhylle og benkeplate i polert naturstein med to rustfrie oppvaskkummer. Over benken er det belysning og en speilplate, og over kokesonen er det montert en elektrisk avtrekksvifte. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidssonen. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, dampovn, kaffemaskin og en kombinert kjøl/frys - alle fra Miele.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har to delikate bad, hvorav det ene ligger i suiteløsning med hovedsoverommet. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin i det tekniske rommet/boden. Badene er stilrene med lyse vegg- og gulvfliser. Det er også downlights, vegghengt toalett og varme i gulvet.

Badet ved hovedsoverommet har et plassbygget skap med speilfronter og et innfliset badekar med dusjløsning. Den øvrige innredningen består av en skapløsning med toppmontert servantskål og et innfelt speil med belysning. Det andre badet har en dusjnisje med regnfallsdusj, en servant og et innmurt speil.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to pene soverom med downlights, gulvvarme og eikeparkett fra Kährs. Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med det ene badet, og langs den ene veggen er det en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter. I tillegg er det plassbygde skyvedørsgarderober i entreen og på det andre soverommet. Ekstra lagringsplass finner man i en disponibel bod i garasjeanlegget og i et teknisk rom/bod tilliggende entreen.

Utstyr

Det er montert en elektrisk avtrekksvifte på kjøkkenet, og på badene er det ventiler som er koblet til ventilasjonsanlegget - ellers naturlig tilluft. Varmtvannet kommer fra fellesanlegg, og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Det er opplegg for kabel-tv og i entreen er det montert et dørcallinganlegg med video. Gården har et sentralt brannvarslingsanlegg.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes via vannbåren gulvvarme i alle rom - med unntak av badene som har elektriske varmekabler.

Parkering / Garasje

Det følger med biloppstillingsplass i fellesgarasje i nabobygget. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Leiligheten ligger like ved sjøen, innerst i en blindvei uten sjenerende trafikkstøy. Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt, overbygget balkong på ca. 19 kvm, med fin sjøutsikt. Balkongen har belysning, utestikk og rekkverk i glass. Det er også lyse fliser på dekke, og balkongen fremstår som en herlig forlengelse av stuen på sommerstid. Sameiets fellestomt er opparbeidet med plen, prydbusker, trær og asfalterte adkomstveier.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi eller Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fornebu S ca. 80 innbydende og spennende butikker og restauranter. Videre ligger CC Vest og Sandvika Storsenter i kort avstand fra boligen med bil eller kollektivtransport.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Rolfstangen og ligger ca. 550 meter fra boligen. Med bil fra Rolfsbuktalléen tar det ca 8 min til CC Vest, 13 min til Sandvika Storsenter, 15 min til Majorstuen, 16 min til Oslo S og 45 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Snarøya barneskole og Hundsund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2008/174282-1/200 SEKSJONERING TINGLYST
28.02.2008
SNR: 5
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 86/1788
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert den 25.08.2017. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 470 046,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 5 292 164,- pr 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017 og 2018. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Området er regulert etter 2002017. Se reguleringskart- og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering. Se også KOMMUNEPLAN 2016014 som er en del av områdets nye reguleringsplan.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Marina 3 boligssameie med org. nr 992781289 har OBOS Eiendomsforvaltning AS som forretningsfører. Sameiet består av 15 seksjoner. Sameiet har en egen hjemmeside med mye nyttig informasjon: www.marina123.no

Dyrehold: Husdyrhold er tillatt. Se husordensreglene § 4 for mere informasjon.

Sameiet har avtale om vaktmestertjeneste med BO Drift AS.

Satsingsområder for kommende peiode:
- Vedlikeholde og drifte sameiene slik at de alltid fremstår tidsriktig.
- Optimalisere alle leverandøravtaler med hensyn til innhold, kvalitet og kostnader.
- Holde eiendommen i hevd og ivareta verdiene.
- Opprettholde høy standard på bygninger og fellesarealer.
- Bidra til et sterkt fellesskap med øvrige sameier og Huseierforeningen.
- Sikre en god informasjonsflyt mellom styret og beboere.
- Ivareta våre interesser i reguleringsplaner.
- Gjennom fadderordning sikre at alle beboere, nye og gamle, føler seg vel ivaretatt.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 611,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: A-konto strøm, fjernvarme, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, forretningsfører og drift og vedlikehold.

Herav:
Akonto strøm kr 433,-
Fjernvarme kr 1 226,-
Felleskostnader kr 2 612,-
Kabel-TV kr 340,-

Forsikring i If Skadeforsikring med polisenummer 1328179

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 1 924,- / Kr 37 539,- pr 31.12.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

8 950 000,- (Prisantydning)
1 924,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 951 924,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
223 770,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 951 924,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
240 669,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 192 593,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Ingen lån registrert for selskap.

Annen nyttig informasjon

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Opplysninger fra forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle interessenter å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2200 / kr 3200,- pr tegnet forsikring. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjonen er avtalt til 1 % inkl. mva. av endelig salgssum og fellesgjeld.

Oppstart/etablering kr 12 500,-
Tilrettelegging/oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av opplysninger kr 6 000,-
Spørring i grunnboken/elektronisk tinglysning kr 1 150,-
Visninger pr stk kr 2 500,-
Markedspakke kr 25 900,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon kr 525,-
Factoring kr 3 550,-

Totalt kr 152 125,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- og alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Bo i vannkanten på Fornebu