Eiendom

GJEVING/SALTRØ - Ved Lyngør - Stor og innholdsrik familiehytte i barnevennlig og sjønært område. God planløsning. 6 soverom, 3 bad, 2 gode båtplasser.

GJEVING/SALTRØ - Ved Lyngør - Stor og innholdsrik familiehytte i barnevennlig og sjønært område. God planløsning. 6 soverom, 3 bad, 2 gode båtplasser.

Fakta

 • Saltrøfeltet 36
 • Primærrom
  173
 • Boligtype
  Annet-fritid
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  6

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 500 000 ,-

Omkostninger

5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
149 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 649 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  173
 • Tomt
  489

Faste løpende kostnader

Pr år:
Kommunale avgifter: kr 6.600,- Risør og Tvedestrand-regionens Avfallsselskap AS
Krokvåg vannverk: Kr. 2.300,-
Felleskostnader/hyttekontigent kr 4.500,-
Båtplass: Kr .600,- pr. plass

Eiendomsskatt: Kr. 7.020,- for 2018.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

Gjennomgående god standard
Perfekt for storfamilen
Utendørs boblebad med plass til 8-10 personer nedsenket i terrassen
Idyllisk hyttefellesskap
Stort fellesområde med diverse aktiviteter
Privat strand tilhørende hyttefeltet
2 gode båtplasser - hvorav en for større båt "i vifte" ytterst på bryggen

TA KONTAKT MED MEGLER PÅ MOBNR. 95 78 99 31 FOR PRIVAT VISNING.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et svært attraktivt og veletablert hyttefelt på Gjeving. Det er bilvei helt frem. Ved innkjøringen er det en bom som forhindrer uvedkommende inn på området. Eiendommen ligger høyt og fritt med utsikt over Gjevingsunda og Bergøya. Det er kort vei ned til felles, idyllisk strand og bryggeanlegg. På området er det felles gressplen for grilling og sosiale aktiviteter. Eiendommene har et fellesområde/sameie på ca 220 mål med grøntanlegg, ballslette og sandvolleyballbane, i tillegg til sandstrand og strandlinje. I tillegg eier de nærliggende deler av omkringliggende fjell. Hver ideelle sameieandel i fellesarealer utgjør ca 5 mål. Det medfølger to båtplasser hvorav 1 til større båt ytterst på bryggen.

Det er kort vei til nærbutikken Joker på Gjeving. I nærområdet ligger Gjeving brygge og Barlinddalen hyttefelt. Gjevingområdet har hatt en betydelig oppgradering de siste tyve år etter at bryggeområdet ble omgjort til fritidsboliger. Det er bokhotell på Lyngørporten med restaurant og Båtbua restaurant med bar. Det går både rutebåt og taxibåt ut til idylliske Lyngør som består av fire øyer. Nydelig skjærgård med flotte fiske og bademuligheter. Gjeving og Lyngør er godt kjent som et av sørlandets beste ferieparadiser. Det er bro til vakre Risøya, som har flotte badeplasser og turstier. Det er flotte tur- og rekrasjonsmuligheter på land både på vei og i skog. Det er kort vei til bokbyen Tvedestrand og Trehusbyen Risør. Det tar 3 timer å kjøre fra Oslo og ca 40 min til Arendal. E 18 utbedres stadig og dermed reduseres reisetiden.

Eiendommen er en del av Saltrø Hyttesameie som er registrert i Brønnøysund med org.nr.
983 944 728.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 87 kvm som omfattes av vindfang, hall m/trapp, gang, 5 soverom, vaskerom, 2 bad, badstue.
sekundærrom utgjør 4 kvm som omfattes av bod og kott.
2. etg: primærrom utgjør 86 kvm som omfattes av stue, spisestue/stue, kjøkken, soverom og bad.
sekundærrom utgjør 2 kvm som omfattes av bod.

Standard

Boligen har gjennomgående god standard og er godt vedlikeholdt.

Gulv: Under etasje: Fliser, soverommene har malte tregulv. 1.etasje: Laminat i stue, spisestue og kjøkken. Malt tregulv på soverom. Fliser på bad.
Innervegger: Fliser på alle våtrom. Malt panel og ubehandlet panel på de andre rommene.
Himling: Panelte himlinger i alle rom.

Kjøkken: Romslig kjøkken med god benkeplass. Profilert gul kjøkkeninnredning, laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Opplegg for oppvaskmaskin, integrert platetopp og komfyr. Fliser over benk. Samsung kjøleskap med integrert isbitmaskin.
Stue: Stor stue/spisestue rett ved kjøkkenet. Det er god plass til et stort langbord. Biljardstuen har utgang veranda. Stuen har peis og utgang romslig terrasse med nedsenket boblebadekar som er overbygget. Boblebadet rommer 2400 liter og rommer 8-10 personer. Det er terrasser i tre nivåer med flott utsikt over sundet. Den siste terrassen er relativt ny med rekkverk i stål og glass. Den ligger på fjellet opp fra terrassen i 2. etasje.

Vaskerom i 1. etasje har opplegg vaskemaskin og tørketrommel, vaskekum og wc. Det er to romslig bad m/wc i første etasje, et med dusjnisje og et med badekar og badstu. Bad i 2. etasje har dusjnise og wc, samt servant med underskap.

Hytten har seks soverom.

Byggemåte

Frittstående bygning fundamentert med betong til faste masser/fjell. Betong mur. Yttervegger er kledd med stående panel utvendig. Mur rundt tomt og hellegang i plen er forblendet/anlagt i den lokale og vakre Frolandsskifer.

Bebyggelse

Bebyggelsen består av hytter/feriehus.

Tomt

Eiet tomt: 489 kvm.

Parkering

Det medfølger to oppmerkede parkeringsplasser.

Adkomst

Fra E 18 via Tvedestrand: Følg skilting til Gjeving/Lyngør på vei 411. Ta av mot Saltrø og kjør ned Saltrøveien. Helt nederst i veien er det en bom. Det må parkeres ved bommen. Fra Oslo: Ta av på E 18 mot Risør. Følg skilting mot Gjeving/Lyngør på vei 411. Ta av mot Saltrø.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom utenom soverommene, stuene og vindfang. Panelover i alle soverom og stuene. Peis i stue.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.