Eiendom

Klassisk og velholdt halvpart/villa med attraktiv og barnevennlig beliggenhet. 5 soverom, 2 stuer og delikat kjøkken

Klassisk og velholdt halvpart/villa med attraktiv og barnevennlig beliggenhet. 5 soverom, 2 stuer og delikat kjøkken

Fakta

 • Myrvangveien 19 B
 • Primærrom
  242
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  11 000 000 ,-

Omkostninger

11 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
275 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 000 000,-))
--------------------------------------------------------
290 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 290 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  242
 • Tomt
  499

Oppdragsnummer

159-18-0278

Eier

Karin Jansson
Marius Zachariasen

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 1 Bnr. 217 i Bærum kommune

Byggeår

1928

Areal

Primærrom: 242 kvm, Bruksareal: 265 kvm, Bruttoareal: 304 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 499 kvm

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er under sekjsonering og at denne boligen vil få tildelt seksjonsnummer 1. Gnr. 1, Bnr. 217 utgjør i dag totalt 1352 kvm. Når seksjoneringen er gjennomført vil denne seksjonens (Myrvangveien 19B) del av tomten utgjøre 499,7 kvm. For mer info om dette, se vedlegg til salgsoppgave.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og særs attraktivt boligområde på Haslum i Bærum kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Du finner både lekeplass, skøytebane og akebakker i nærområdet, i tillegg til et flott skogsområde med gode muligheter for lek og aktivitet. Nye Bekkestua senter byr på en rekke butikker og spisesteder, deriblant en stor Meny-butikk. Her finner du også Bærums hovedbibliotek - et av Norges største og mest besøkte biblioteker.

Det er kort vei til Nadderud stadion med fotball- og friidrettsanlegg, samt svømmehall. Eiksmarka Tennisklubb har seks baner og setter opp boble over to baner i vintersesongen. Golf kan spilles på både Grini og Haga. I tillegg byr Bærumsmarka på flotte tur- og friluftsområder. Øverland ligger i nærområdet og er et godt utgangspunkt for turer innover i marka, både til fots, sykkel og ski.

Kort fortalt
- Klassisk, velholdt villa/halvpart.
- Parkettgulv og pene overflater.
- Utstrakt bruk av varmekabler.
- Stor og solrik tomt med hage.
- Etterspurt og barnevennlig.
- Flislagt entré med gulvvarme.
- Lys, åpen stue- kjøkkenløsning.
- Moderne og stilrent kjøkken.
- Innbydende stue med peisovn.
- Fem soverom, inkl. to i kjeller/
evt. 4 soverom og en ekstra stue (dagens løsning).
- Vaskerom kombinert kjøkken.
- Pent, flislagt bad i andre etasje.
- To toalett, badstue og dusjrom.
- Lagring i boder og på kaldtloft.

Byggemåte

Grunnmuren er foret inn i rommet, og er derfor ikke tilgjegelig for besiktigelse. Huset er oppført i 1900 og på denne tiden ble grunnmurer hovedsakelig utført i granitt (Natursten). Det ble også benyttet betong i tiden rundt år 1900, men det mest vanlige var granitt, gjerne i kombinasjon med teglsteinsmur. Støpt gulv på grunn. Yttervegger i reisverk eller bindingsverk med utvendig kledning i malt trepanel.
Vinduer: Kjeller: Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 2010. 2 nye store vinduer fra 2018. 1. etasje: Vinduer i stue/spisestue med tolags isolerglass, produsert i 2010. Vinduer i kjøkken og wc med tolags isolerglass, produsert i 1994. 2. etasje: Vinduer med tolags isolerglass i malte trerammer, produsert i 1994. Loft: Vindu med enkelt glass i gavlvegg på loft.
Saltak i trekonstrukejon tekket med takstein. Etasjeskillere i trebjelkelag. Bjelkelag er mest sannsynlig isolert med stubbloftsleire fra byggeåret.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 242 kvm, Bruksareal: 265 kvm, Bruttoareal: 304 kvm

Kjeller: P-rom: 91 kvm, BRA: 98 kvm, BTA: 118 kvm
1.Etasje: P-rom: 95 kvm, BRA: 95 kvm, BTA: 105 kvm
2.Etasje: P-rom: 56 kvm, BRA: 56 kvm, BTA: 64 kvm
Loft: BRA: 16 kvm, BTA: 17 kvm

Innhold

1. etasje: Entré, gang, wc, stue/spisestue/kjøkken, stue og kott.
2. etasje: Gang, bad/wc og 3 soverom.
Kjeller: Trapperom, kontor, gang, vaskerom/kjøkken, dusjrom, badstue, 2 soverom, wc og 2 boder.
Annet: Kaldloft.

Standard

Myrvangveien 19 B er en flott og klassisk halvpart/villa med svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet i Haslums hyggeligste gate. Det er gangavstand til skoler, 1 min til T-bane, kort vei til samtlige servicetilbud og flotte friluftsområder. Eiendommen er stor og pent opparbeidet med plen, trær og gruset gårdsplass. Utgang fra stuen til sydvestvendt, hage med flotte solforhold.

Boligen er fra 1900 og var opprinnelig en enebolig. I dag bærer den preg av godt og regelmessig vedlikehold, samt pene overflater og moderne inventar. Planløsningen går over tre plan inkludert kjeller, og inneholder blant annet en innbydende stue, et moderne kjøkken og et pent flislagt bad. Videre finner man hele fem soverom, to toalett, badstue og dusjrom i kjeller, samt vaskerom kombinert med ekstra kjøkken.

Entré
Boligen har adkomst via trapp og overbygd inngangsparti. Entréen har godt med lysinnslipp, hvitmalte veggflater og grå fliser på gulv med behagelig gulvvarme. Her har man god plass til garderobeløsning, i tillegg til kottet under trappen til andre etasje. Fra entréen har man videre adkomst til boligens første etasje med blant annet stue og kjøkken.

Kjøkken
Kjøkkenet er lekkert og delikat med en stilren og moderne innredning som byr på god skap- og benkeplass. Innredningen består av hvite høyglansfronter, benkeplate i hvit kompositt med dobbel oppvaskkum og barløsning på enden, samt integrerte hvitevarer. Rommet har hvitmalte veggflater og et mørkt enstavs eikeparkettgulv som strekker seg over i stuesonen, hvor det er god plass til spisestue som hele familien kan samles rundt til både hverdag og fest.

Stue
Stuen byr på store vindusflater og en planløsning som gjør det enkelt å møblere. Her har man god plass til sofahjørne og spisestue ved kjøkkenet, i tillegg til en egen liten sone, godt egnet som bibliotek eller ekstra tv-stue. Herfra har man også utgang til terrasse.

Stuen er innbydende med pene overflater i form av enstavs eikeparkett og hvitmalte veggflater som enkelt lar en innrede etter eget ønske og personlige stil. Sentralt plassert finner man en moderne peisovn med innsyn fra tre sider og som gir god hygge på kalde kvelder.

Bad/wc
Badet ligger i andre etasje og har en pen og moderne baderomsinnredning med hvite fronter og toppfestet servant. Det er en hvit benkeplate og skuffer for oppbevaring av personlige artikler. Videre finner man toalett og dusjhjørne med skyvedør i herdet glass, samt speil med belysning. Badet har hvite fliser på vegger og gulv med gulvvarme. I tillegg er det et pent toalettrom i første etasje. Rommet er flislagt og utstyrt med vegghengt toalett og liten servant.

Dusjrom, badstue og toalett
I kjelleren finner man et enkelt innredet dusjrom med fliser på gulv og gulvvarme, samt servant og speil. Rett over gangen ligger badstuen med benker og belysning, og vegg i vegg finner man et toalettrom med en liten, hvit baderomsinnredning med servant, i tillegg til toalett.

Vaskerom/kjøkken
Vaskerommet ligger i kjelleren og er kombinert med et lite kjøkken. Det er utstyrt med en hvit benkeinnredning med nedfelt vaskekum og opplegg for både vaskemaskin og oppvaskmaskin. I tillegg har man også en integrert komfyr med nedfelt koketopp og et skap som inneholder varmtvannsberedere. Rommet har hvitmalte veggflater og grå fliser på gulv med gulvvarme.

Soverom og garderobe
Boligen har hele fem soverom, hvorav to av dem ligger i kjelleren og har flislagte gulv med gulvvarme (i dag benyttes det ene rommet i kjelleren som en tredje stue). Ett av dem har også vedovn for ytterligere varme. Rommene i andre etasje har lune tregulv, og samtlige rom har hvitmalte veggflater som enkelt lar en innrede til både store og små. To av soverommene i andre etasje er tilknyttet luftebalkong. I tillegg til garderober har boligen lagrings- og oppbevaringsmuligheter i kjellerboder og på loft.

Utstyr

Det er oppdriftsventilasjon og en 300 liters varmtvannsbereder for 1. og 2. etasje, i tillegg til en mindre bereder for kjeller.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i hele 1. etasje, i kjeller og på bad. Ellers supplert med stedvise panelovner, peisovn i stue og vedovn på soverom i kjeller.

Parkering / Garasje

Det er parkering på gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen er stor og delvis skrånende, og byr på rikelig med boltreplass for både store og små med en tilbaketrukket og barnevennlig beliggenhet med begrenset gjennomgangstrafikk. Tomten er opparbeidet med plenareal, diverse beplantning og en gruset gårdsplass. Fra stuen har man utgang til terrasse på ca. 12 kvm. I tillegg har to av soverommene i andre etasje adkomst til luftebalkong.

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Mega, Extra og Rema 1000. Nye Bekkestua senter byr på en rekke butikker og spisesteder, deriblant en stor Meny-butikk. Sandvika sentrum, med Sandvika Storsenter i spissen, ligger godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Det samme gjør populære CC Vest på Lilleaker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass er Haslum som ligger ca. 2 minutters gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Sandvika, 11 min til Lysaker, 21 min til Oslo S og 50 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Haslum barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det nærhet til Bekkestua ungdomsskole som planlegges oppusset og utvidet. Det er også kort vei til Nadderud videregående skole og Norsk Toppidrettsgymnas. Oslo International School har også beliggenhet på Bekkestua. Området har i tillegg flere barnehager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1925/990139-1/100 Bestemmelse om veg
04.09.1925
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:1 Bnr:200
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:1 Bnr:214
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:1 Bnr:216
Med flere bestemmelser

1936/4454-1/100 Erklæring/avtale
26.11.1936
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser

1989/12958-1/100 Erklæring/avtale
21.04.1989
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:1 Bnr:213
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser

1989/12959-1/100 Bestemmelse om vannledn.
21.04.1989
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2017/286942-2/200 Bestemmelse om kloakkledn
03.04.2017
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:1 Bnr:213
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:1 Bnr:950
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2017/288098-2/200 Bestemmelse om vannrett
03.04.2017
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:1 Bnr:213
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:1 Bnr:950
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om utnyttelse av eventuell ledig kapasitet i opprinnelig vannledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2017/288145-1/200 ** Diverse påtegning
03.04.2017
Bestemmelse om tilknytning av ny boenhet/tilbygg/nybygg til eksisterende felles vannledning
Bestemmelse om vedlikehold, reparasjoner og eventuell omlegging av vannledningen

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg fra 1986. Dokumentet er vedlagt salgsoppgaven. Ferdigattest mangler i flere eldre byggetiltak: Plan- og bygningsloven (pbl) ble gjort gjeldende for sentrale deler av kommunen ved kgl. resolusjon av 15. november 1912, og for hele kommunen først fra 25. januar 1951. Det innebærer at for store deler av kommunen var det ikke søknadsplikt frem til 1951. Dette er grunnen til at mange eldre bygninger ikke har midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 512 558,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 8 040 185,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strøm
Kommunale avgifter Kr. 11 235 pr. år
for 2017
Forsikring i kr (polisenummer )
Andre utgifter:
Eiendomsskatt

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

11 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
275 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 000 000,-))
--------------------------------------------------------
290 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 290 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

Ca. 51.000 kwh pr. år ifølge selger.

Annen nyttig informasjon

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med en sakkyndig.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det forutsettes at budgivere gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: Provisjon 1% inkl. mva. Tilrettelegging kr 12 500,- Oppgjørsgebyr kr 7 500,- Visninger 2500,- pr. stk. megleropplysninger 6 000,- Markedspakke kr 29 900,- Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for alle overnevnte unntatt provisjon.

Finn.no: Lokalområde

Haslum/Myrvangveien