Eiendom

Nyere 3-roms leilighet fra 2013 med stor balkong - Heis - Garasje - 2 min til T-bane

Nyere 3-roms leilighet fra 2013 med stor balkong - Heis - Garasje - 2 min til T-bane

Fakta

 • Kirkeveien 71F
 • Primærrom
  65
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 850 000 ,-

Omkostninger

4 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 850 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
138 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 988 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  65
 • Tomt
  7485

Oppdragsnummer

159-19-0374

Eier

Anders Bondkall
Therese Gyth-Dehli

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 8 Bnr. 712 Snr. 120 i Bærum kommune

Etasje

4

Byggeår

2013

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 7485 kvm

Forretningsfører

ABBL

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet på Haslum med kort vei til offentlig kommunikasjon og nærbutikker. Med ca. 2 minutters gange til Haslum T-banestasjon tar det ca. 20 min med T-bane til Majorstuen. Det finnes også gode bussforbindelser til Oslo og Sandvika, samt direkte-buss til Fornebu.

Få minutter med bil til Bekkestua og Sandvika med et mangfold av forretninger og servicetilbud, kafeer, restauranter, kino og kulturhus m.m. Det er nærhet til flere barnehager og til skoler på alle trinn som Haslum barneskole, Bekkestua ungdomsskole, Nadderud videregående skole og Oslo International School på Bekkestua.

Området er et meget godt utgangspunkt for trening og fine naturopplevelser. Fra eiendommen er det gangavstand til landlige omgivelser på Åsterud, Øverland, Dæhlivannet, Kolsås og Grinijordene. Bærumsmarka har flotte tur- og treningsområder, badevann, turstier, sykkelveier og preparerte skispor vinterstid. For golfentusiaster er det kort vei til Grini og Haga golfbaner. I nærområdet er det fotballbaner, tennisbaner, svømmehall (Nadderud), idrettshall på Haslum, alpinanlegg (Kolsås) samt skiskytteranlegg og lysløype på Fossum. På sommerstid er det flotte bademuligheter på Østernvann samt kort kjøretur til Fornebulandet med strender og brygger.

Byggemåte

Boligblokk over 6. etasjer samt garasjekjeller oppført i 2013. Beskrivelse av bygningsdeler bygger på kjente opplysninger for boliger i området samt det som var vanlig byggemåte da boligen ble oppført. Grunnmur i støpt betong. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull i.h.h.t forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Utvendig kledd med plater. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/asfalt. Balkong belagt med terrassebord, støpte trapper og repos. Vinduer fra byggeår, malte karmer og gerikter. Lyd/brann klassifisert entredør, B30 dB35 B30S. Balkongdør med glassfelt. Etasjeskillere i betong.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Leiligheten inneholder følgende rominndeling: entre, 2 soverom, flislagt bad, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong på ca. 11 kvm og en bod. Boden i leiligheten er innredet som walk-in-closet fra garderobemannen.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i samme etasje på ca. 5 kvm samt 1 garasjeplass i fellesanlegg. Begge nummerert med 120.

Standard

Lekker og moderne 3-roms leilighet i 4. etasje med garasje, heis og stor balkong. Boligen har en sentral beliggenhet på Haslum og bærer på en høy standard med åpen og luftig planløsning. Bygget har tidligere vært et næringsbygg omgjort til boliger med byggestart i 2013 og stod klart i 2015. Derfor er det høy standard, tidsriktig uttrykk og løsninger.

Kort fortalt:
- Lekker og moderne 3-roms med god standard.
- Høyt og fritt beliggende med pent utsyn.
- Attraktivt beliggende på populære Haslum.
- To gode soverom.
- Romslig balkong på ca. 11. kvm.
- Ettermiddags- og kveldssol.
- Praktisk innvendig bod.
- En ekstra tilhørende bod på ca. 5 kvm.
- Hyggelige fellesarealer.
- Tiltalende fasade.
- Heis.
- Garasje.
- Svært kort vei til buss og T-bane.
- Kort vei til knutepunkter som Sandvika og Bekkestua.
- Kort vei til attraktive skoler.
- Mulighet for rask overtagelse.
- Her kan en flytte rett inn!

Entré:
Leiligheten har inngang via trappegang og heis til alle etasjeplan. Entreen har lysmalte vegger, downlights, og parkett. Entreen har en nisje som enkelt lar seg møblere med garderobeskap eller annet entrémøblement om ønskelig. Det er montert dørcalling. Fra entreen er det direkte tilgang til vaskerommet og badet.

Stue:
Stuedelen har god plass for sofa og tv, og det er plass for spisebord inn mot kjøkkenet i egen utstikker. Fra stuen er det utgang til en skjermet, overbygd balkong.

Uteplass:
Romslig og solrik balkong med flott utsikt. God plass til utemøbler og diverse. Ettermiddags- og kveldssol fra ca. 14:30 til 21:00. Den er også overbygd som gir en lunere opplevelse og forlenger bruken av balkongen.

Kjøkken:
Kjøkkenet har en stilfull og moderne innredning fra Sigdal. Her er det godt med både skap- og benkeplass, samt soft close i skuffer og skap. Slitesterk laminat benkeplate med planlimt stålkum og induksjonstopp, integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Slimline avtrekksvifte og komfyrvakt er montert. Her er det også tilgang til den innvendige boden.

Bad og vaskerom:
Delikat flislagt bad med varmekabler og dusj med innfellbare glassdører. Det er moderne servantinnredning og vegghengt toalett. Vaskerommet ligger vegg i vegg med badet og har flislagt gulv og malte vegger. Her er det sluk, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, utslagskum og innredning. Dokumentasjon foreligger i FDV fra byggeår.

Soverom:
Leiligheten har to gode soverom. Hovedsoverommet har et stort garderobeskap og god plass til dobbeltseng m.m. Soverom nr. 2 har god plass til seng, garderobe og møblement. Det er som tidligere nevnt en stor bod/garderobe bak kjøkkenet, ellers har leiligheten gode lagringsmuligheter med enda en ekstra bod i samme etasje som leiligheten.

Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte flater og fliser.
Himling: Malte himlinger. Downlights, div. belysning.

Utstyr

- Heis.
- Balansert ventilasjon.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Downlights.
- Utebelysning på balkongen.
- Solskjerming på vinduer.
- Porttelefon.
- Canal Digital.
- Lysskinner i himling.

Oppvarming

Fjernvarme med radiatorer. Varmekabler.

Parkering / Garasje

Det medfølger en parkeringsplass (nr 120) i felles garasjeanlegg under blokken. Heis fra garasjen og opp til leilighetene. Det er opparbeidet flere p-plasser til gjester i garasjeanlegget. Innkjørsel fra begge sider slik at her trenger man ikke å snu.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet og beplantet med buskvekster, grøntareal og trær. Blant annet uteplasser og sandkasser for de små. Uteplass på baksiden, perfekt for lufting av hund. Asfaltert adkomst og internvei med asfalt og kantstein.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1959/302003-1/100 Best. om vann/kloakkledn. 22.05.1959 Bestemmelse om adkomstrett Elektriske kraftlinjer Best. vedr. godkjennelse av industribygg Overført fra: 0219-8/712 Gjelder denne registerenheten med flere

1960/300274-1/100 Best. om vann/kloakkledn. 19.01.1960 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0219-8/712 Gjelder denne registerenheten med flere

1960/301927-3/100 Bestemmelse om vannledn. 21.05.1960 Overført fra: 0219-8/712 Gjelder denne registerenheten med flere

1969/309214-1/100 Erklæring/avtale 16.12.1969 Vedr. innredning av inedustribygg Overført fra: 0219-8/712 Gjelder denne registerenheten med flere


1970/309674-2/100 Best. om adkomstrett 17.12.1970 rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:8 Bnr:742 Bestemmelse om tilfluktsrom Med flere bestemmelser
BESTEMMELSER OM FYRINGSANLEGG OG SNEBRØYTING. Overført fra: 0219-8/712 Gjelder denne registerenheten med flere

2011/1036502-1/200 Elektriske kraftlinjer 12.12.2011 Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS Org.nr: 980489698 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: 0219-8/712 Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig. Private stikkledning/vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på omgjøring fra næring til boliger fra 2015.
Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 260 011,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 536 038,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Området er regulert til bolig med tilhørende reguleringsbestemmelser Plannummer 2002002 KIRKEVEIEN 71 A OG B. Se reguleringskart- og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering. Se også KOMMUNEPLAN 2017-2035 og 2035-2040 som er en del av områdets nye reguleringsplan.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Beskrivelse av sameiet

Det er i alt 126 seksjoner i sameiet. Bygget ble bygget i 1969 og var opprinnelig et kontorbygg som har blitt bygget om.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Styregodkjennelse

Ja. Kan ikke nektes uten saklig grunn.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 301,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: kommunale avgifter, kabel-TV og internett, renter og avdrag andel fellesgjeld, forretningsførsel, felles byggforsikring, div drift og vedlikehold m.m.

Egen vannmåler: Stipulert forbruk i 2018: 7356. Dette avregnes.
Har leiligheten gass er det egen avmåling på dette og pris i tillegg.
Andre faste utgifter:
Strøm, estimert årsforbruk i kroner ligger ca. på 7500 kroner. Ca. 625kr per mnd.
Kommunale avgifter Inkludert i felleskostnader
Forsikring i / W.R. Berkley Insurance Nordic, kr ,- (polisenummer 202953.2)
Eiendomsskatt: Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune p.d.d.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr ,- / Kr 20 575,- pr 31.12.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 850 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
138 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 988 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Ingen felles lån p.d.d.

Annen nyttig informasjon

Lampe over spisebord og klesskap på barnerom medfølger ikke handelen.

Observert sølvkre på badet fire ganger siden årsskifte. Har satt ut limfeller, her har det blitt fanget to sølvkre de siste to månedene. Det har vært observert sølvkre i enkelte boder. Styret har gjort tiltak i forhold til dette. - Selgers egenerklæring.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.
Eiendommen kan leies ut i sin helhet. Styre kan kreve godkjenning.

Konsesjon / Odel

Nei.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2200 / kr 3200,- pr tegnet forsikring. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjonssats: 1%
Oppstart/Etablering kr. 12.500,-
Tilrettelegging/Oppgjørsgebyr kr. 7.500,-
Innhenting av opplysninger kr: 6.000,-
Spørring i grunnboken kr: 1150,-
Visninger pr stk kr: 2.500,-
Markedspakke kr: 24.900,-
+ avtalte utlegg.
Markedsføring ihht egen avtale.

Finn.no: Lokalområde

Haslum