Eiendom

NESODDEN - Innholdsrik og sjarmerende enebolig med sjel. Solrik og tilbaketrukket beliggenhet - Frittliggende lysthus - Basseng og romslig platting. 4 soverom.

NESODDEN - Innholdsrik og sjarmerende enebolig med sjel. Solrik og tilbaketrukket beliggenhet - Frittliggende lysthus - Basseng og romslig platting. 4 soverom.

Fakta

 • Hageveien 16
 • Primærrom
  136
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 890 000 ,-

Omkostninger

5 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
147 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 890 000,-))
--------------------------------------------------------
161 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 051 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  136
 • Tomt
  1097

Beskrivelse

Velkommen til Hageveien 16, en særdeles innholdsrik og sjarmerende enebolig beliggende på en tibaketrukket og solrik tomt på hele 1097 kvm. på Nesodden. Eneboligen har en meget pent opparbeidet tomt med gruslagt innkjørsel til hus, samt store hageområder med gressplen, diverse prydbusker og hekkbeplantning, og frukttrær. Hagen har også flere fruktrær som pære og eple. Det meste av tomten er inngjerdet med hvitmalt satkittgjerde, og det er en romslig platting med nedfelt svømmebasseng og et hyggelig lysthus på rundt 15 kvm.! Dette er en bolig med en usjenert beliggenhet med et enormt potensial til å bli ditt drømmehjem.

Boligen har en velholdt standard med en rekke god kvaliteter. Boligen består av 2 romslige og innbydende entréer, kjøkken, stue, spisestue med vinrom og trappned til stort rom i sokkel, bad, og 4 soverom i god størrelse. Alle rommene har spesialtilpassede innredninger utført av møbelsnekkere. Dette er et hus med sjarm!

Med 4 soverom i god størrelse og en meget pent opparbeidet tomt egner boligen seg utmerket for familier som ønsker en unikt hus i et familievennlig boområde. Området er trygt og godt, og nærmeste barneskole er kun 5 minutter unna. Ungdoms skole og vidregående skole er også i nærheten. I tillegg er det hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker (hurtigbåten tar 8 minutter), noe som også gjør området attraktivt for pendlere. I tillegg er Vinterbro, Ski, Drøbak og Oslo sentrum innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller med bil.

Kvaliteter:
- Solrik og usjenert beliggenhet
- Ingen gjenboere
- Stor terrasse med innfelt basseng
- Tomt på 1097 kvm
- Stor sjarmerende lysthus på hele 15 kvm som har innlagt varme og strøm
- Romslig platting med nedfelt basseng
- 4 soverom i god størrelse
- Antikk kakkelovn i stue og peis i spisestue
- Lite vinrom i spisestue
- Peis/ildsted og gammel antikk kakkelovn
- Boblekar på flott baderom
- Flere biloppstillingsplasser på eiendommen
- Nærhet til rekreasjonsmuligheter i natur
- Barneskole kun 5 minutter gange unna, i tillegg til nærhet ungdomskolen og videregående
- Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet
- Hyppige båtavganger til Aker Brygge og Lysaker
- Vakker Hage med fruktrær og beplantning


Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Thomas K, m:47646439 - Thomas@nordvikpartners.no Lene S, m: 94877155 - Lene@nordvikpartners.no

Innhold

Dette er en bolig med et stort potensial og flere muligheter. Boligen går over to plan og består av følgende rom: entréer, kjøkken, stue, spisestue med vinrom og trapp ned til stort rom i sokkel, bad, og 4 soverom i god størrelse. Totalt 136 kvm. prom. I tillegg medfølger det et frittliggende lysthus på omtrent 15 kvm, samt en en meget romslig platting med nedfelt svømmebasseng.

Praktisk entré:
Innbydende og pen entré med en liten separat garderobe, og god plass til kommode eller andre opphengsmuligheter, varmekabler i gulv.

Stuer og kjøkken:
Sjarmerende og klassisk kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter og vitrineskap. benkeplaten i tre med dobbel hvit kum og ettgreps blandebatteri. Utstyrt med hvitevarer som kjøle/fryseskap, samt ventilator over kokesone. Side by side kjøleskap med integrert isbitemaskin. Ylve gasskomfyr med gass og keramisk topp med beholder i skap. Kjøkkeninnredninger er spesialdesignet av møbelsnekker, med unntak av noen overskapet.

Eneboligen har en romslig og luftig stue med flere muligheter for sittegrupper og innredning. Store vindusflater sikrer rikelig med naturlig lys kombinert med delikate og lyse farger som gir en herlig atmosfære i boligen. Det er også en egen spisestue med et lite vinrom. Legg merke til antikk kakkelovn i hovedstuen og en peis i spisestuen.

Stort rom i sokkeletasjen med egen inngang kan anvendes som stue/oppholdsrom eller soverom.Varmekabler i gulv

Flott baderom:
Baderommet har toalett, servant med ettgreps blandebatteri, speil på vegg og boblebadekar, samt veggheng skap med glassruter, varmekabler i gulv.

Fire innbydende soverom:
Boligen har Fire innbydende soverom hvorav ett med varmekabler i god størrelse. Her har en romslig plass til større senger, garderobeløsninger, kommoder og nattbord.

Lysthus med innlangt strøm og varme:
Lysthus med frittliggende beliggenhet i hagen som ble oppført i 1998. Bygget i enkel trekonstruksjon og tak i tre med papp som tekking. Store vindusfelt og dobbel inngangsdører. Innlagt varme og strøm.

Beliggenhet

Eneboligen har en usjenert og solrik beliggenhet i blindvei et rolig boområde. Dette innebærer ingen gjennomgangstrafikk og skaper et trygt miljø for barna. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Nesoddparken ligger i nærheten hvor flere kunstnere har atelier og gallerier, i tillegg til at de store parkområdene byr på god rekreasjon. .

Fra Nesoddtangen er det hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker, noe som også gjør området attraktivt for pendlere. Det er kort vei til nydelig turterreng med lysløype og preparerte skiløyper i Nesoddmarka. I tillegg strekker Kysstien seg langs store deler av Nesodden. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

Videre er det kort vei til badeplass i Kirkevika, samt kort vei til Helleviktangen. Her finner du Hellviktangen Gård & Kunstkafé som serverer økologisk mat og vin, arrangerer konserter, og utstillinger.

Det finnes gode muligheter for sportslige aktiviteter i området. Nesodden IL benytter Berger idrettspark som ligger i nærheten. Her er det blant annet fotballbane, kunstgressbane, friidrettsbane, tennisbaner og idrettshall.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Kirkekrysset og Kiwi Flaskebekk. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tangen Nærsenter stor Menybutikk, vinmonopol og diverse butikker.

Vinterbro, Ski, Drøbak og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Bussen korresponderer med båten fra Nesoddtangen brygge, som tar deg til Fornebu/Lysaker på ca. 8 min og Aker brygge på ca. 20 min.

Ved å benytte bil fra boligen tar det ca. 10 min til Nesoddtangen, 20 min til Vinterbro/Drøbak, 35 min til Oslo S.

Dette er et område du kan trives i!

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 136 kvm, Bruttoareal: 151 kvm

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 136 kvm, Bruttoareal: 151 kvm

Bruksareal: 136 m².
Primærrom: 136 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entréer, kjøkken, stue, spisestue med vinrom og trapp ned til stort rom i sokkel, bad, og 4 soverom i god størrelse

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: thomas@nordvikpartners.no eller SMS: 47 64 64 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.