Eiendom

Sjelden mulighet ved sjøen! Eksklusiv enebolig på Nesoddtangen - Panoramautsikt til fjorden og Oslo sentrum - Separat leilighet i underetasje Profesjonell kunstgressbane - Privat del av brygge!

Sjelden mulighet ved sjøen! Eksklusiv enebolig på Nesoddtangen - Panoramautsikt til fjorden og Oslo sentrum - Separat leilighet i underetasje Profesjonell kunstgressbane - Privat del av brygge!

Fakta

 • Nedre Movei 66
 • Primærrom
  347
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  7

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  17 000 000 ,-

Omkostninger

17 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
425 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 17 000 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
440 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
17 440 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  347
 • Tomt
  1082

Beskrivelse

Sjelden mulighet på Nesodden! Velkommen til Nedre Movei 66.

Daniel Aronsen og Fredrick A. Haarr i Nordvik & Partners Eiendomsmegling har gleden av å presentere en meget lekker, eksklusiv og svært påkostet enebolig på Nesoddtangen. Tomten ligger idyllisk og usjenert til i første rekke mot sjøen.

Boligen går over 3 plan og har en fantastisk panoramautsikt fra Holmenkollen, via sentrum til Svartskog.

Boligen er kontinuerlig oppusset med meget høy standard.

Stuene og kjøkkenet er luftig og romslig, med flere heldekkende vindusflater som lar den nydelige utsikten komme til sin rett.

Hovedstue og kjøkken har svært god takhøyde.

Eksklusivt kjøkken fra Kvänum. Kjøkkenet fremstår moderne og stilfullt designet med god benke- og lagringsplass. Kjøkkenavdelingen har peis og god plass til et romslig spisestuebord. Her kan du kose deg ved peisen (ny 2017), mens fjorden og Oslo glitrer i det fjerne.

Det er separat inngang til leilighet i underetasjen. Leiligheten inneholder kjøkken, stue, 2 soverom og bodrom. I underetasjen er det videre trimrom og badstue/steamrom. Leiligheten er leid ut for kr 13.000,- pr. mnd.

Parkering for 2 biler i oppvarmet garasje, samt parkering på gårdsplass.

Parkmessig opparbeidet eiendom med bed, prydbusker og trær. Profesjonell ballbane med sensorlys.

Til eiendommen tilhører halvpart av brygge med bøye for båt. Denne deles med nabo.

Eneboligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde et steinkast fra sjøen på Oksval. Kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Fra boligen er det gangavstand til Nesoddtangen, hvor det går hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker.

Dette er en bolig som absolutt bør ses! Velkommen til visning.

Innhold

UNDERETASJE:
Hoveddel:
Gang, bad/wc, tek.rom/bod, trimrom/badstue/steamrom med regn- og håndusj, 2 soverom. Utgang terreng fra trimrom.


Leilighet:
Entre / gang, bod, bad/wc, kjøkken - stue, 2 soverom. Leiligheten = 55 m². Separat alarmanlegg tilknyttet leiligheten.

1. ETASJE:
Entre, hall, kjøkkeninngang, garderoberom, trapperom, wc, vaskerom/dusjbad, grovkjøkken, kjøkken - spisestue / midstue med peis - stue med kakkelovn.
Dobbelgarasje med adkomst overbygget svalgang. Dobbelgarasje med gulvvarme, dobbel leddport med el. motor. Fjernåpner. Stikk for strøm.
Terrasse ca. 110 m² med utgang fra kjøkken og stue.

2. ETASJE:
Trapperom, loftstue, mesanin, bad/wc, 3 soverom. Isolert kott bak knevegg med adkomst dør fra hovedsoverom.
Isolert kott bak knevegg med adkomst dør fra 1 soverom.
Åpent ned til stue ved mesanin.
Balkong ut fra hovedsoverom.
Balkong ut fra loftstue.

LOFT:
Loft. Kaldt loft. Lagerplass. Adkomst nedfellbar stige i hovedsoverom.

Standard

Boligen har en gjennomgående høy standard.

KJØKKEN:

Hoveddel;
Moderne og tidsmessig kjøkkeninnredning fra Kvänum. Malte profilerte fronter. Heltre eik skuffer. Granitt benkeplate, kjøkkenøy og benkeplate til grovkjøkken. 2 stk. underlimte Blanco vaskekummer og nedfelt induksjon og gass platetopp. Avtrekksvifte med hette i børstet stål. Sep. utv. motor til avtrekksvifte. Integrert stekeovn, dampovn, micro/stekeovn, varmeskuff, kaffemaskin, 2 stk. oppvaskmaskiner. Norcool kjøleskuffer. Norcool kjølerom med aggregat i grovkjøkken. Sittebenk med skuffer. Rikelig med skapplass. Integrert Miele hvitevarer. Kjøkken, grovkjøkken og hvitevarer fra 2008/2009. Kjøkkenet er montert av Kvänum. Utgang direkte til terrasse med panoramautsikt.

Her har du alt du trenger for å sette sammen spennende måltider.

Leilighet:
Kjøkken med folierte profilerte fronter. Benkeplate med nedfelt vaskekum og induksjon platetopp. Integrert komfyr, micro, oppvaskmaskin, kjøl/frys. Avtrekksvifte. Kjøkken fra 2007. Nye fronter 2015. Ny induksjon platetopp 2017.

BAD/ SANITÆR:

U. etasje. (Leilighet)
Bad/wc med dusjnisje med dusjskillevegg i herdet glass. Regn- og hånddusj. Dobbeltservant med underskuffer. 2 stk. speilskap. Stikk i skap. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Bad renovert/pusset opp 2015.

U. etasje.
Bad med dusjkabinett, toalett og servant med underskap. Speilskap med lys over servant.

1. etasje
Vaskerom/dusjbad med dusjnisje. Skyvedør. Heltre benkeplate med nedfelt Blanco utslagsvask. Benkeskap. Skuff med strykebrett. Opplegg for 2 stk. vaskemaskiner. Vaskerom/dusjbad pusset opp 2015.

1. etasje
Wc rom med vegghengt toalett, søyleservant og kran fra Alessi. Wc rom pusset opp 2008.

2. etasje.
Bad/wc med frittstående badekar og dusjrom med regn- og hånddusj. Dør og dusjvegger i herdet glass. Dobbeltservant, underskuffer med el. uttak. Speil og lys over servant. Toalett og kraner fra Alessi. 3 stk. el. håndkletørkere. Innfelt tv-skjerm og høyttaler. Skittentøysjakt til vaskerom. Bad renovert/pusset opp 2009.

GLASS:
Alt av gelender, mesanin, trapperom samt dusj på hovedbad er spesiallaget av norsk kunstglass.

GULV:
Innvendig i boligen er gulv dekket med beiset hardvokst eikegulv fra Flotte Gulv, 1 stavs eikeparkett og fliser. Hardvokset / lakkerte furugulv i 2.etasje. Fliser i hall, ganger, bad og vaskerom. Laminat i garderoberom. Støpt pusset betonggulv i tek. rom/bod.

LUFTEANLEGG:
Balansert mekanisk ventilasjonsanlegg. Anlegg plassert på loft. Sensorstyrt el. vifte i på bad i leilighet. El. vifte på trimrom.

ELEKTRISK ANLEGG:
2 stk. sikringsskap. En for hoveddel og en for leilighet. Automatsikringer. Jordfeilbryter. Rikelig med kurser for bolig.

VVS- INNSTALASJONER:
Vannforsyningsrør av plast (type "rør i rør" system) og plastrør. PVC sluk med klemring til baderom. 2 stk. v.beredere. Høiax 300 l for hoveddel og Høiax 120 l for leilighet. Ekspansjonskar for varmeanlegg. Utekraner.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde et steinkast fra sjøen på Oksval i Nesodden kommune. Fra boligen kan du nyte vidstrakt fjordutsikt som strekker seg fra Holmenkollen i vest, Oslo sentrum og over til Nordstrand. Kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Fra boligen er det gangavstand til Nesoddtangen, hvor det går hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker. Dette gjør området spesielt attraktivt for pendlere.

Det er kort vei til nydelig turterreng med lysløype og preparerte skiløyper i Nesoddmarka. Boligen ligger i Kyststien som strekker seg langs store deler av Nesodden. Oksval Brygge og badestrand er nærmeste nabo. Kort avstand til Hellviktangen med sitt flotte friområde med store gressletter, badestrand og svaberg.

Her finner du også Hellviktangen Gård & Kunstkafé, som serverer økologisk mat og vin, samt arrangerer konserter og utstillinger. Det finnes gode muligheter for sportslige aktiviteter i området med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsbane, tennisbaner og en liten slalåmbakke.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Skoklefall, Flaskebekk eller Tangen. Tangen Nærsenter med stor Meny-butikk, vinmonopol og diverse butikker, tannlege og legesenter. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil. På Tangen er det et nyere kommunesenter med bibliotek, fritidsklubb og helsestasjon.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og hurtigbåt, hvorav nærmeste bussholdeplass er Granholt og ligger ca. 600 meter fra boligen. Det er gangavstand til Nesoddtangen brygge (12-15 min), hvor båten tar deg til Aker brygge på ca. 25 minutter, hurtigbåten tar deg til Aker brygge på ca. 14 minutter og til Lysaker på 8 minutter. Ved å benytte bil fra Oksval tar det ca. 25 min til Vinterbro, 29 min til Drøbak, 43 min til Oslo S og 46 min til Rygge.

Eiendommen har gangavstand til Nesoddtangen barneskole og Tangenåsen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt

Parkmessig opparbeidet med bed, prydbusker og trær. Ballbane med kunstgress. Eiendommen har flere solrike og flotte uteområder med fantastisk utsikt mot fjorden.

Garasje / Parkering

Parkering for 2 biler i oppvarmet garasje, samt parkering på gårdsplass.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 432 978 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 785 530 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse. Legges ved salgsoppgave.
Gjenstående arbeider for å få ferdigattest:
- Det skal monteres stigetrinn eller annen sikring for feier på tak
- For å unngå fall ned fra utemur ved sokkel skal dette sikres forsvarlig
- Div. gjenstående byggearbeider. Selger opplyser at byggearbeidene er utført

Boligens areal

Primærrom: 347 kvm, Bruksareal: 394 kvm, Bruttoareal: 433 kvm

U. etasje:
Bruksareal: 140 m².
Primærrom: 123 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/wc, trimrom/badstue/steamrom, 2
soverom, entré / gang, bad/wc 2, kjøkken - stue, 2 soverom

1. etasje:
Bruksareal: 185 m².
Primærrom: 155 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, hall, kjøkkeninngang, garderoberom, trapperom, wc, vaskerom/dusjbad, grovkjøkken, kjøkken - spisestue , 2 stuer

2. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, loftstue, mesanin, bad/wc, 3 soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Godkjent leilighet i underetasje.

Oppvarming

Vannbåren varme. Termostat for hvert enkelt rom. Elektriske varmekabler på baderom. Varmekabler og vannbåren varmekabler i trimrom. Vedfyring med peis og kakkelovn.

Adkomst

Med bil fra Oslo følg E18/E6 til Vinterbro. Følg skilt til Nesoddtangen FV 156, ta til høyre mot Oksval Brygge. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Nordvik & Partners. Velkommen til visning!

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: aronsen@nordvikpartners.no eller SMS: 41 57 45 82 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.