Eiendom

NOREFJELL - Lekker 4- roms leilighet med fantastiske solforhold på 903. Utsikt - ski ut og inn - bra standard - gasspeis- vannbåren varme - garasjeplass

NOREFJELL - Lekker 4- roms leilighet med fantastiske solforhold på 903. Utsikt - ski ut og inn - bra standard - gasspeis- vannbåren varme - garasjeplass

Fakta

 • Norefjelltoppen 903/28
 • Primærrom
  120
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 900 000 ,-

Omkostninger

6 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
172 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,-))
1 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
186 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 086 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  120
 • Tomt
  11798

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 11 149 pr År
Felleskostnader kr. 6 144 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 10 600,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

Fenomenal beliggenhet
Flott utsikt
Veranda + balkong
Ski inn og ut
Høy standard
Lekkert innredet
3 soverom
2 bad
Parkering

Beliggenhet

Flott belligenhet på det mest sentrale skistedet i Norge, med utsikt fra Tryvannstårnet til Gaustadtoppen, med parkering i kjelleren og skiløyper langs husveggen.

Sameiet 903 moh har en unik plassering i forhold til utendørs aktiviteter. Langrennsløypene starter bare noen meter fra døren, og her har også de populære løypene på Norefjell sitt utgangspunkt. Løypene på Norefjell er varierte, fra skogsløyper for vindfylte dager til høyfjellsløyper med fantastisk utsikt. Fra Høgevarde (1459m) er rundskuet formidabelt; derfra ser du 45000 kvadratkilometer av Norge - helt til Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane.

Norefjell er kjent som et alpinsted. Ingen andre skisteder i Norge har større høydeforskjell fra topp til bunn (over 1000m), med nedfarter for alle nivåer. I de vedtatte planer for Norefjell åpnes det for en betydelig utbygging av alpinanlegget de nærmeste årene. Det flotte fjellområdet gir også de beste turmuligheter i sommerhalvåret.

Snaufjellet begynner noen meter bak leilighetene, og på vei mot Høgevarde kan du treffe villreinstammen. Ved foten av fjellet, bare ti minutters kjøring unna, ligger Norefjell Golfklubb, en krevende 18-hulls bane. Krøderen byr også på bading og båtliv ved en av landets mest naturskjønne innsjøer.

Innhold

2. etg: primærrom utgjør 120 m2 som omfattes av entré/hall, gang, vaskerom/tekniskrom, bad 1, bad 2, badstue, stue/spisestue/kjøkken og 3 soverom.
Stor terrasse ut fra stue med tredekke og rekkverk i tre med store glassfelt ca 25 m2. Utgang til balkong fra hall på ca 4 kvm.

Det medfølger en bod i kjeller.

Standard

Meget attraktiv fjelleilighet beliggende i det populære og eksklusive prosjektet Norefjelltoppen 903. Det er lagt vekt på kvalitet når det gjelder materialbruk, men også når det gjelder utførelse og arkitektoniske løsninger. Stue/spisestue/kjøkken med store vinduer gir leiligheten rikelig med lys og luft. Stor solrik balkong og utsikt. Leiligheten fremstår som meget pen og velholdt.

Kjøkkeninnredning med mørkbeisede fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse. Kjøkkenbenker i laminat med planlimt oppvaskkum i rustfritt stål. Mosaikkfliser over benk. Rikelig med benk-og skapplass. Integrerte hvitevarer bestående av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Leiligheten har 2 bad hvorav det ene har badstue.
Bad 1 m/badstue:
Flislagt gulv med mørke fliser og fall til sluk i dusjnisje. Flislagte vegger. Hel benk med to stk toppmonterte servanter. Speil og lysarmatur over servantene. Dusjnisje med glassvegg og dør i herdet glass. Vegghengt wc. Inngang til badstue. Badstue med fliser på gulv. Panelte vegger og tak. benker i kvistfritt treverk. Badstuovn.
Bad 2 (til hovedsoverom):
Flislagt gulv med mørke fliser. Flislagte vegger. Innmurt badekar med glassvegg. Benk med toppmontert porselensservant. Vegghengt wc.

Overflater gulv:
Bred en-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Flis i entré/hall, kjøkken, vaskerom/teknisk rom samt begge bad og badstue.
Overflater vegger:
Beiset/malt liggende panel.
Overflater tak:
Beiset panel. Høyest målte takhøyde i stue/spisestue er ca 2,45 meter. Downlights i alle rom bortsett fra på vaskerom/teknisk rom og badstue.

Garderobeskap i entré/hall. Skyvedørsgarderobe i hovedsoverom.
Det er montert alarmanelgg i leiligheten.

Byggemåte

Bygning fundamentert med betong til faste masser/fjell. Betong grunnmur. Støpte kjellergulv. Bærende konstruksjoner i betong. Isolert bindingsverk utvendig kledd med stående panel. Fasaden er stedvis forblendet med tørrmurt stableskifer. Saltak i trekonstruksjon. Isolert og luftet med undertak av tre dekket med papp/membran duk, knotteplast og torv som tekke. 2-lags isolerglassvinduer fra byggeår (2008).
Brannklassifisert inngangsdør B30 med vindu og sikkerhetslås fra byggeår.
Store armerte fundamenter for søyler, garasjen er kultet og asfaltert.
Trappeganger etc med støpt betong.

Bebyggelse

Leilighet i Norefjells mest eksklusive sameie 903 moh. Ligger i tunbebyggelse med sten og trefasade. Underjordisk garasjeanlegg.

Tomt

Eiet tomt: 11798 kvm.
Naturtomt mellom byggene og opparbeidet med belegningsstein på felles adkomst veier.

Parkering

Garasjeplass i fellesanlegg. Plass 32 følger seksjonen.

Adkomst

Følg Rv 7 mot Noresund. Ta av ved Noresund mot skilting til Norefjell. Følg veien oppover og ta til venstre ved kryss merket skisenter /903 moh. Følg denne veien til sving mot venstre til 903 moh. Bygget ligger på høyre side mot topppen av området. Se også forøvrig kartskisse på nettannonsen.

Oppvarming

Vannbåren varme i hovedetasjen. I tillegg balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Gasspeis i stua.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet 903 Norefjelltoppen. Sameiet består av 60 fritidsseksjoner og 1 næringsseksjon (garasjeanlegget), og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc.
Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Sameiet har vært i rettsak mot utbygger knyttet til byggenes takkonstrukssjoner og ande forhold i sameiet. Interessenter oppfordres til å kontakte styreleder Jan-Christian Dyre-Moe. Alle interessenter oppfordres til å lese dom i rettsaken og sette seg inn i den pågående tvisten med utbygger. Mer informasjon finnes på:
http://norefjell903.blogspot.no/
As Naturbetong har anket dommen.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie


Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.