Eiendom

Bygdøynesveien 26 - Leilighet 4

Bygdøynesveien 26 - Leilighet 4

Fakta

 • Bygdøynesveien 26
 • Primærrom
  158
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  23 000 000 ,-

Omkostninger

23 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
575 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 23 000 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
576 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
23 576 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  158
 • Tomt
  0

Leilighet 4 - Toppleilighet med egen båtplass

I denne toppleiligheten har man stor åpen løsning for stue, spiseplass og kjøkken i et samlende rom på totalt 55 m2. Det er tre soverom og to baderom på første plan i leiligheten. I øverste plan er det en ekstra stue, soverom og et WC, samt utgang til en vestvendt takterrasse. Leiligheten har egen inngang fra 2. etasje.

I tillegg medfølger det 2 garasjeplasser i kjeller, sportsbod på 5 m² og egen båtplass i Løchenløkken Båtforening i Langviksbukta.

Standard

For standard på interiør og materialer har utvikler i samarbeid med Snøhetta utformet 3 varianter til inspirasjon for å tilpasse seg etter kjøpers behov og ønsker;
* Standard: Tidløs med lyse og nøytrale overflater i alle rom.
* Pluss: Tilbyr en variasjon i forhold til fargevalg på kjøkken og noen utvalgte overflater, samt utstyr.
* Arkitektens valg: Her tilfører man en annen materialitet på kjøkkeninnredning og utvalgte flater. Skreddersøm tilbys i samarbeid med arkitekt.
Detaljene rundt overnevnte varianter vil presenteres i tilvalgsprosessen.

I designet av leilighetene har utvikler og arkitekt fokusert på sømløshet og forlengelse av rom, der både tak og gulvet strekker seg helt ut i vindusåpningene. Rommet strekker seg mot ute og følelsen av lys og natur strømmer inn i stuen. Paletten er enkel og delikat, men strammes opp av svarte vinduskarmer og mørke strukturer på veggene.

KJØKKEN:
Kjøkkenet er plassert med umiddelbar tilgang til spisestuen og stuen, slik at det er enkelt å bruke av flere. Det skal være rom for alle anledninger. I samarbeid med Snøhetta har utvikler designet en trivelig, sosial og funksjonell sone både for gjester og kokk. Kjøkkenet frir til resten av rommet, med en stor øy som fremstår som en et flott møbel belagt med en heldekkende laminat i matt svart.

Innredningen har et grepsfritt design, type Athena HTH med VH-7 Concept; -enkelt, elegant og vakkert. Det er valgt en fargepalett som kan fungere som et blankt lerret, klart til å fylles med personlighet. Koksgrått og hvitt understreker det klassiske og tidløse, og er enkelt å kombinere med andre farger og materialer. Over kjøkkenøyen har vi lagt opp til utenpåliggende spotter i tak med hvitt eller svart armatur.

Det vil være mulighet for individuelle tilpasninger av kjøkkenet under tilvalgsprosessen.

BAD:
Baderommet er et rom som benyttes hver eneste dag. Det skal være et sted for velvære, og vi har fokusert på å skape en lun og romslig stemning.
Fargepaletten er nøytral og stilren, slik at man kan sette sitt eget personlige preg på badet. Badene blir flislagt i lyse toner, med passende indirekte belysning, som skaper en delikat spa-følelse. Takdusjer og dusjarmatur fra Tapwell, samt servantarmaturer fra Dornbracht viderefører den eksklusive atmosfæren. Baderomsinventar leveres av kvalitetsleverandøren Duravit.

SOVEROM:
Hovedsoverommet er plassert skjermet fra entré og oppholdsrom. Det er et todelt rom, der den ene delen gir hovedrollen til en stor
seng for ro og avslapping, mens den andre delen har plass til en generøs garderobe. I flere av leilighetene er det direkte inngang til et privat bad.

Det er valgt en nøytral fargepalett og et tidløst, enkelt design for å ivareta den luftige og rommelige følelsen. Alle soverommene er lyse, med den samme dør- og vindusinnrammingen, som i resten av leiligheten. Det legges opp til mulighet for variert belysning i de ulike soverommene gjennom tilvalgsprosessen; fra downlights og lyspunkter for pendler. Det vil også være mulig å tilpasse soveromsplanene til å inkludere walk-in.

GULV:
Alle rom utenom bad og wc leveres 1-stavs eikeparkett 18 cm bredde. På baderom og WC legges porselenfliser av typen Re_Plain Puro PA 07 Natural fra Mirage i format 30x60 cm format på gulv og vegger. I dusjene legges elegante sluk fra Unidrain.

For nærmere beskrivelse av materialer, innredning, utstyr etc. vises det til leveransebeskrivelsen vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming / Ventilasjon

For hver leilighet leveres en innebygget, ensidig innmurt peisinnsats for vedfyring av type Contura eller tilsvarende. Peisen blir plassert godt synlig i stuens fondvegg. Hver peis fårr sitt eget pipeløp over tak. Kjøper har mulighet for å oppgradere til gasspeis som tilvalg om ønskelig (ref. eget punkt om tilvalg i salgsoppgaven). For øvrig vil leilighetene bli varmet opp med varmefolie som legges i alle oppholdsrom foruten soverom som leveres med elektrisk panelovn. På badene leveres det elektriske varmekabler. Mindre fellesarealer som entréer og trappeoppganger vil bli varmet opp med elektriske varmekabler og/eller diskrete panelovner.

Det blir installert balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner til hver leilighet. Friskluft tilføres stue, oppholdsrom og soverom, mens avtrekk skjer via bad, toalett, vaskerom og bod. Leilighetene vil ha tilført friskluftsmengder som er i henhold til teknisk forskrift (TEK 10).

Betalingsbetingelser

Det skal innbetales et depositum på 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse, likevel tidligst 1 uke etter at Selger har presentert garantidokument i henhold til bustadoppføringsloven § 12. Depositumet utgjør Kjøpers sikkerhetsstillelse for oppfyllelse av kjøpet, jfr. bustadoppføringslovens § 46. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet Selger under forutsetning av at Selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og tilvalg) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers
mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.