Eiendom

Flott 5-roms leilighet i 5. etg med heis, peis, balkong og gedigen utsikt over fjorden og Bygdøy.

Flott 5-roms leilighet i 5. etg med heis, peis, balkong og gedigen utsikt over fjorden og Bygdøy.

Fakta

 • Bygdøy allé 123B
 • Primærrom
  107
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Aksje
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 200 000 ,-

Omkostninger

7 200 000,- (Prisantydning)
161 642,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 361 642,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
1 500,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
3 500,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
11 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 373 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  107
 • Tomt
  2471

Faste løpende kostnader

Felleskostnader og eiendomsskatt.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm osv vil variere avhengig av antall personer i husstanden.

Høydepunkter

- Pen og innholdsrik leilighet med 4 soverom (evt 3 soverom og 2 stuer)
- 3 av soverommene med skjermet beliggenhet mot baksiden av bygget
- Velholdt bygård med heis og balkong
- Beliggende i 5. etasje med gedigen fjordutsikt som kan nytes fra hele stuen
- Hjørneleilighet med gode lysforhold
- Murt peis i stuen
- Rikelig med bodplass (totalt 3)
- Meget sentral beliggenhet nær Skøyen og Bygdøy
- Ingen dokumentavgift eller forkjøpsrett
- Fyring og v.v. inkludert i husleie

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende i nedre del av Bygdøy Allé. Umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk i Karenslyst Allé hvor det forøvrig er et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Ca. 10 minutters gange til Frogner med koselige kaféer, restauranter og forretninger. Kort vei til Bygdøy med flotte turområder samt til Skøyen med bl.a. togforbindelse/flytog.

Innhold

Entré/gang med skyvedørsgarderobe og elektrisk gulvvarme. Stor stue med peis og utgang sydvendt balkong ca. 6 kvm. Kjøkken. 4 soverom. Bad/wc med varmekabler.

2 kjellerboder og 1 loftsbod.

Primærrom utgjør 107 kvm som omfatter alle rom.

Standard

Meget tiltalende, lys og hyggelig leilighet med svært god planløsning. Leiligheten er gjennomgående og ligger på hjørnet med mange vindusflater og godt med naturlig lysinnslipp. Flere av overflatene er pusset opp det siste året, med bl.a. nye 1-stavs eikegulv, nymalte overflater og noe oppgradering på kjøkken m.m. Praktisk leilighet med garderobeplass og flere boder m.m.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvitmalte profilerte fronter på skuffer og skapdører - overskap i samme utførelse. Heltre benkeplater. Integrerte hvitevarer; keramisk koketopp, ny stekeovn og ny oppvaskmaskin. Løst kjøleskap.

Sanitær:
Bad med innmurt badekar, servantskap med skuffer og vegghengt toalett med innebygget sisterne. Varmekabler. Badet ble oppusset i 2009.

Gulv:
Original eikeparkett i firkantmønster i stue og ett soverom. Ellers nyere enstavs eikeparkett. Fliser på bad.

Vegger:
Glatte nymalte vegger.

Himlinger:
Malte betonghimlinger.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i prospekt.

Byggemåte

Bygning fundamentert med betong til faste masser/fjell. Betong grunnmur. Støpte kjellergulv. Yttervegger i betong/murkonstruksjon som er utvendig pusset og malt. Fasadeplater på fasade mot Bygdøy. Saltak i trekonstruksjon antatt tekket med plater. Se tilstandsrapport for nærmere teknisk spesifikasjon. Enkelte nye vinduer fra 2001 (inkl. balkongdør).

Tomt

Eiet tomt: 2471 kvm.
Pent opparbeidet og beplantet fellesområde med gressplen, trær og prydbusker. Asfalterte adkomstveier.

Parkering

Selskapet disponerer 18 biloppstillingsplasser fordelt på 42 leiligheter med "førstemann til mølla" prinsippet - alle eierne får utdelt et parkeringskort.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Frognerstranda garasje har innkjøring rett utenfor gården hvor det er mulig å leie garasjeplass dersom det er ledige plasser.

Adkomst

Asfaltert adkomst fra Karenslyst alle.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren radiatorvarme. Varmekabler på bad. Elektrisk gulvvarme i entré. Peis i stue. Luft-til-luft varmepumpe på stort soverom mot syd - denne har også kjølefunksjon.

Strømforbruk utgjør 2.687,- pr. år + nettleie.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere.

Aksjelaget

Leiligheten er en del av Bygdøy Allé 123 aksjelag. Selskapets aksjekapital er fordelt på 42 aksjer. Reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Kun fysiske personer kan være aksjeeiere i selskapet.
Styret skal godkjenne nye aksjeeiere. Styret vil ikke godkjenne ny eier dersom hensikten med kjøp er utleie uten at de nødvendige forutsetninger er tilstede, ref. vedtekter.

Skoler

Sokner til Ruseløkka skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Kr. 161 642 pr. 31.12.2017

Aksjelaget har 3 lån i hhv. Husbanken og DnB.
Husbanken - restgjeld kr 3.854.623,- pr. 2018 - rente 1,509%
DnB - restgjeld kr 765.436,- pr. 2018 - rente 4,25%

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Evt. mulighet for utleie

Aksjeeieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Normale bestemmelser iht borettslagsloven gir anledning til utleie dersom eier (eller familie) har bodd i boligen 1 av de siste 2 år, og normalt for inntil 3 år. Aksjeeieren kan være midlertidig borte (og derfor få aksept på utleie) som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom, eller andre tungtveiende grunner. Bruken kan overlates til nær familie. Se for øvrig vedlagte vedtekter.
Styret vil ikke godkjenne ny eier dersom hensikten med kjøp er utleie uten at de nødvendige forutsetninger er tilstede, ref. vedtekter.