Eiendom

Frogner: Nydelig loftsleilighet fra 2011 over to plan med heisadkomst og privat takterrasse. 86 kvm gulvareal!

Frogner: Nydelig loftsleilighet fra 2011 over to plan med heisadkomst og privat takterrasse. 86 kvm gulvareal!

Fakta

 • Gimleveien 21B
 • Primærrom
  58
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 300 000 ,-

Omkostninger

6 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
4 300,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
157 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 300 000,-))
--------------------------------------------------------
170 122,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 470 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  58
 • Tomt
  692

Innhold

Velkommen til en lekker loftsleilighet over to plan med heisadkomst som inneholder:
Entré, mellomgang, stort soverom med garderobe, stue og ev. soverom 2, kjøkken med spiseplass og utgang til privat takterrasse på 10 kvm. Flott trapp fra mellomgangen tar deg opp til 2. etasje med loftstue/gjesterom og romslig rom for lagring og annet bruk. Gulvareal i 2. etasje er 27 kvm og det er ståhøyde på midten, men arealet er ikke måleverdig etter arealoppmålingsreglene i NS3940.

Boligen er opprinnelig tegnet som 3-roms, med to soverom og kombinert stue/kjøkken.

Det medfølger kjellerbod på 5 kvm.

Standard

Meget pen leilighet bygget i 2011, da loftet ble innredet til boliger. Det er heis fra adkomstplanet opp til felles gang i 5. etasje, hvor du finner den aktuelle boligen inn til høyre.

Du blir ønsket velkommen av en lys og innbydende entré med skyvedørsgarderobe og speildører.

Inn til venstre finner du et romslig hovedsoverom og koselig stue eller ekstra soverom om man reetablerer opprinnelig vegg. På hovedsoverommet er det skyvedørsgraderobe med innredning langs det meste av den ene langveggen. I stuen er det plass til salong og TV benk innerst, og f.eks. kontormøbler i den andre enden.

Kjøkkenet har hvit innredning med integrerte hvitevarer i form av platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er plass til ekstra benk og skap langs veggen under trappen opp til hemsen. Planløsningen tillater stort spisebord på kjøkkenet. Opprinnelig er rommet tiltenkt som kombinert stue og kjøkken.

Fra kjøkkenet er det utgang til privat takterrasse på 10 kvm mot øst, med gode solforhold første del av dagen. Deler av terrassen er overbygget og gir ly for en liten sommerskur. Overbyggene gir også ly og skygge for morgensolen, dersom man foretrekker å sove ute i sommerhalvåret.

Badet er sentralt plassert rett på utsiden av soverommet. Det er flislagt og pent innredet med dusjhjørne med innsvingbare glassdører, vegghengt klosett, servant med underskuffer og speil over, sideskap og opplegg til vaskemaskin. Det er varmekabler i gulvet.

Sentrert i boligen finner du en flott trapp som tar deg opp til 2. etasje. Av estetiske hensyn er rekkverk og håndløperen på den åpne siden av trappen fjernet. Dette er tatt vare på om man ønsker å montere det tilbake. i 2. etasje finner du loftstue/gjesterom og et adskilt rom med fleksible bruksmuligheter, f.eks. til kontor, gjesterom, lekerom m.m. 2. etasje har et gulvareal på 27 kvm.

Boligen oppleves generelt som moderne og meget pen, med lyse, tidsriktige farger og innredning.

Beliggenhet

Gimleveien 21B ligger sentralt, tilbaketrukket og meget attraktivt til på Frogner, like nedenfor Frogner Plass og Frognerparken, og like ved siden av Schafteløkken. Du har de aller fleste fasiliteter i umiddelbar nærhet, med Kiwi i Frognerveien 100 meter unna, en rekke populære serveringssteder i nærområdet, vinmonopol og offentlig kommunikasjon.

Området består i hovedsak av klassiske, vakre bygårder fra slutten av 1800-tallet, og en liten spasertur unna finner du Villa Otiom, den amerikanske ambassadørens residens. Dette er en av Oslos desidert flotteste eiendommer.

I Gimleveien finner du Vineria Ventidue, en hyggelig Italiensk vinbar og restaurant med uteservering. I området finner du også bl.a. Feinsmecher, Brasserie Ouest, Eckers og Kaffebrenneriet, for å nevne noen. På Gimle Kino kan du nyte kvalitetsfilmer i dype velourstoler med et glass vin.

Det er kort vei til Frognerparken, Norges flotteste parkanlegg. Her finner du også Frogner Tennis, Frogner stadion med skøytebane på vinteren, og Frognerbadet.

Du kan gå til sentrum av Majorstuen på få minutter. Her finner du blant annet Colosseum kino, SatsElixia, XXL, Jacobs og Colosseum senter. Majorstuen er i tillegg et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med buss, trikk og alle T-banens linjer.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av vakre bygårder fra slutten av 1800-tallet.

Adkomst

Adkomst øverst i Gimleveien, der denne går over i Solheimveien og Nordraaks gate.

Det vil skiltes fra Aktiv Eiendomsmegling ved annonserte visninger.

Byggemåte

Grunnmur og bærende konstruksjoner av mur/betong. Etasjeskillere av trebjelkelag med laminat på overflater. Saltak av trekonstruksjoner
(takstoler).
Innvendige delevegger av bindingsverk. Trappen midt i leiligheten leder til hems med kontor og bod/hobbyrom. Det er satt inn takvinduer i
både hovedplan og på hems.

Hentet fra tilstandsrapport utført av Erik Iversen.

Areal

P-rom/BRA: 58 Gulvareal: 59
Hems: Gulvareal 27

Følgende rom inngår i primærareal:
Alle målte rom er p-rom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i baderomsgulv og panelovner for øvrig.

Tomten

Sameiets tomt er på 692 kvm og består av flott bakgård til felles glede for beboerne.

Parkering

Det er "beboerparkering" i området og mulighet for kjøp av garasjeplass i nærheten, f.eks. i Lindemans gate 3.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Forretningsfører

SK Eiendom.

Sameiet

Regnskap for 2017 viser et underskudd på kr 20 057,- Underskuddet skyldes innstallering av ny ventilasjonsvifte til 67 000,- Styret er tilfreds med regnskapet for 2017. Disponible midler pr. 31.12.17 var kr. 104 277,-

Det er planlagt oppgradering av inngangspartiet. Styret ble på årsmøtet gitt fullmakt til å kalle inn kr 300 000,- Etter eierbrøken utgjør det kr 12 410,- for denne seksjonen. I følge styreleder pr. 06.09.18 bør man regne med et noe større innskudd, antakelig totalt mellom 15 000,- og 30 000,- Innskuddet vil belastet kjøper. Det antas at arbeidet starter i løpet av høsten eller til våren. Det er også vurdert å etablere gangplattformer på taket for enklere inspisering av ventilasjonsvifter.

Sameiet har moderne fibernett levert av Lynet Internett. For å sikre fleksibilitet er det ingen kollektiv Internett/TV-avtale. Mange beboere har RiksTV- som sin TV-leverandør

Eierseksjonen hører til Sameiet Gimleveien 21. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

Dyrehold

Dyrehold må søkes godkjent, og vil ikke bli godkjent om dyreholdet er til sjenanse for øvrige beboere.

Forsikring

If
Polisenummer: SP44159.1.1.

Felleskostnader

2 963 pr. mnd. kommunale avgifter, trappevask, strøm i fellesarealer, drift og vedlikehold, forretningsførsel etc.


Andel fellesgjeld/fellesformue

Tall pr. 31.12.17:
Formue: kr 9 073,-
Gjeld: kr 4 889,- Andel av leverandørgjeld ved årsskifte.

Lånevilkår

Sameiet har ikke lån.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for innredning av loft til boliger 05.07.11.

Ex. dok. på vaaningshus er utstedt i 1898.

Utleie

Utleie er tillatt.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligformål.

Sameiet har mottatt nabovarsel for oppføring av balkonger i Frognerveien 48, som vender ut mot samme gårdsrom. Det er snakk om oppføring av 5 balkonger, tilsvarende de det aktuelle sameiet allerede har.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 212 Bnr. 415 Snr. 31 i Oslo kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.