Eiendom

GIMLE - Stor og unik toppleilighet i "Heftyebakken" på 436 kvm p-rom med privat takterrasse på ca 68 kvm og tårn med 360 grader utsikt. Franske balkonger. 5 sov. 3 bad. Praktikantdel. Selges sammen med en 3-roms gjesteleilighet med parkering.

GIMLE - Stor og unik toppleilighet i "Heftyebakken" på 436 kvm p-rom med privat takterrasse på ca 68 kvm og tårn med 360 grader utsikt. Franske balkonger. 5 sov. 3 bad. Praktikantdel. Selges sammen med en 3-roms gjesteleilighet med parkering.

Fakta

 • Thomas Heftyes gate 37 A + 33 A
 • Primærrom
  436
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  57 000 000 ,-

Omkostninger

57 000 000,- (Prisantydning)
124 126,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
57 124 126,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
1 428 100,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 57 124 126,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr Thomas Heftyes gate 37 trekkes i oppgjøret - KJØPER)
10 000,- (Eierskiftegebyr til sameiet Thomas Heftyes gate 37 trekkes i oppgjøret - KJØPER)
5 000,- (Eierskiftegebyr Thomas Heftyes gate 33 trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
1 459 467,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
58 583 593,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  436
 • Tomt
  816

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 12 705 pr Mnd Felleskostnader for hovedleiligheten (snr. 10) er kr. 10.331,- pr. mnd og kr. 2.374,- for gjesteleiligheten (snr. 1).
Eiendomsskatt utgjør utgjør kr. 29.684,- for hovedleiligheten for 2018. Det er for 2018 ikke beregnet eiendomsskatt for gjesteleiligheten (snr. 1).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

- Stor toppleilighet over hel etasje på 436 kvm p-rom
- Opp til 8 meter takhøyde på det meste
- Stor takterrasse på ca. 68 kvm med flott utsikt og sol fra morgen til kveld
- Tårn med 22 kvm gulvareal og 360 grader utsikt
- Flere franske balkonger
- Vannbåren gulvvarme i de fleste gulv i hovedetasjen
- Heis direkte inn i leiligheten
- 5 soverom, 4 bad/wc.
- Praktikantdel med soverom, minikjøkken og bad
- Mulighet for overtagelse av garasjeleie i FroGaMo garasjen.
-Sameiet disponerer egen korttidsparkering
- Med kjøpet (om ønskelig) følger det en 3-roms leilighet i 1. etg. med biloppstillingsplass i Thomas Heftyes gate 33 A som er nabogården.

Beliggenhet

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet i det veletablerte og fasjonable boligstrøket "Heftyebakken"på Gimle. Leiligheten ligger høyt, fritt og godt tilbaketrukket. Bygdøy allè med sitt rike tilbud av hyggelige cafeer og spisesteder samt eksklusive spesial- og delikatesseforretninger, ligger rett rundt hjørnet. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Kort vei til Frognerparken. Sentralt men samtidig tilbaketrukket i en av Oslos desidert mest ettertraktede boligområder.
I følge nabolagsprofil er det 200 meter til Odins gate bussholdeplass og 400 meter til Nobels gate trikkeholdeplass.

Innhold

Hovedleilighet:
5. etg: primærrom utgjør 411 kvm som omfattes av entré (direkte fra heis), stue, bibliotek, spisestue/ kjøkken, gang, 5 soverom hvorav ett m/hybelkjøkken, 3 stk. baderom, vaskerom og wc.
6. etg/messanin: primærrom utgjør 25 kvm som omfattes av stue.
Tårn: gulvareal 22 kvm, men ikke medregnet i bruks- eller bruttoareal.

Gjesteleilighet:
1. etg: primærrom utgjør 63 kvm som omfattes av: entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken og 2 soverom. Sekundærrom utgjør 3 kvm som omfattes av innvendig bod.

Standard

Hovedleilighet:
Klassisk og eksklusiv boligeiendom på 5 etasjer pluss kjeller. Eiendommen fremstår som pen og meget godt vedlikeholdt. Unik toppleilighet over to plan pluss tårn. Leiligheten strekker seg over hele 5. etasje og med stor takterrasse i 6. etasje. Leiligheten har et tårn med pyramidetak i glass med 360 graders utsikt, franske balkonger ut fra kjøkken, stue, vaskerom og praktikantdel. Vinkjeller med plass til ca. 1000 flasker.
Leiligheten er helt unik og holder en gjennomgående høy standard med ekslusivt materialvalg. Leiligheten har en praktisk og god planløsning. Med sin usedvanlig store størrelse på både leilighet og takterrasse i kombinasjon med tårnstuen skiller denne leiligheten seg ut fra det aller meste!

Kjøkken:
Meget eksklusiv kjøkkeninnredning fra Bulthaup. Eikefronter. Eik benkeplate samt benkebeslag i rustfritt stål med integrert oppvaskkum.
Hvitevarer fra Gaggenau bestående av: Oppvaskmaskin, 2 induksjonstopper, teppanyaki, tallerkenvarmer, stekeovn, dampovn, amerikansk kjøleskap og dobbelt vinskap.

Bad:
Leiligheten har 3 bad og sep. wc. Badene er bygget opp på samme måte og har gjennomgående samme standard på overflater og innredninger.
Gulv i natet eik. Italiensk sandstein i "våtsonene". Likeledes italiensk sandstein på veggene i "våtsonene". Ellers malte overflater. Nedsenket himling med downlights.

Hovedbad: Innmurt badekar, egen dusjnisje samt eget steam-dusjrom. Vegghengt wc og dobbel servantinnredning i eik med toppmonterte servanter.

Bad 2: Innmurt badekar. Egen dusjsone. Vegghengt wc. Servantskap i eik med toppmontert servant. Sidebord/sminkebord i samme utførelse.

Bad 3 (praktikantdel): Dusjnisje. Vegghengt wc. Servantinnredning i eik med toppmontert servant.

Alle badene og sep.wc holder en høy standard med eksklusivt materialvalg på fliser, innredning og utstyr. Rommene har noen år på nakken, men fungerer fullt ut og holder fortsatt en god standard.

Overflater på innvendige gulv er hovedsakelig heltre en-stavs eikeparkett i leiligheten. Italiensk granittfliser i entré, på balkonger, terrassen og foran peisene. Natet eikeparkett i deler av alle tre bad samt på Sep.wc. Ellers fliser på badene. Belegg på vaskerom.
Overflater på innvendige vegger er gipskledde vegger som er sparklet og malt.
Innvendig himling er kledd med gips som er sparklet og malt.
Nedfóret himling i gang, i soveromsavdelingen og på bad med spesielle downlights fra Louis Poulsen.

Fast inventar: Plassbygde garderobeskap i hall og på soverommene fra Poliform/Expo Nova. Plassbygget bokhylle i stue og bibliotek.

Gjesteleilighet:
Leilighet beliggende i sokkeletasje i nabobygget med egen inngang fra portrom og med vinduer ut mot forhage. Leiligheten holder en god standard. Hele leiligheten ble omfattende pusset opp i 2011/12. Leiligheten har biloppstillingsplass i bakgården.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse. Heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Integrerte hvitevarer bestående av: Stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin. Avtrekksvifte over koketopp koblet til eget ventilasjonsrør som antas å være koblet til ventilasjonspipe eller kanal ut. Løst kjøleskap.

Bad:
Baderomskonstruksjon fra 2011/12. Støpt gulv med elektriske varmekabler. PVC sluk med synlig membran lagt under klemring. Flislagt gulv. Nedsenket gulv i dusjsone. Flislagte vegger. Rør i rørsystem med rørfordelingsskap. Servantskap med skuffer og heldekkende servant. Vegghengt wc. Dusjnisje med svingbare dører i herdet glass. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Overflater på innvendige gulv er hovedsakelig en-stav eikeparkett med fas. Fliser i vindfang og på badet.
Innvendige vegger er malte glatte vegger.
Innvendig himling er gipsplater som er sparklet og malt.

Byggemåte

Hovedleilighet:
Grunnmur og fundamenter i naturstein/teglstein. Antatt fundamentert på fjell/bæredyktige masser.
Yttervegger i teglsteinkontruksjon, som er utvendig pusset og malt. Ornamenter og trekkningsarbeider på fasade mot gate. Noe fasadeplater (gjelder yttervegger på denne leiligheten).
Ny takkonstruksjon i stål i forbindelse med byggingen av leiligheten. Isolert. Opplysning fra eier. Tak tekket med takplater.
Gården er opprinnelig bygget med etasjeskillere i trebjelkelag. Antatt isolert med stubbloftsleire som er helt normalt for byggetiden. Gulv i leiligheten er støpt oppå det gamle bjelkelaget. Antatt isolert med mineralull.
2-lags isolerglassvinduer med trekarm fra byggeår ca 2004. Noen vinduer i samme utførelse fra 2013. Veluxvinduer mot Thomas heftes gate med solavskjerming. Balkongdører i samme kvalitet og utførelse.
Brann-/ og lydklassifisert inngangsdør B30/DB35 med dørpumpe. Heisdør.
Innvendige dører er i eikefiner med karmer i heltre eik.
Innvendig trapp opp til mesanin belagt med trinn i eik. Tette vanger.
Murt peis i stue og i spisestue/kjøkken i kleberstein.
Franske balkonger ut fra stue, kjøkken, vaskerom og soverom (aupair-rom) med støpte gulv dekket med fliser. Rekkverk i smijern.
Stor takterrasse med støpt dekke som er flislagt. Rekkverk i smijern. Størrelse på terrasse ca 68 kvm.
Alle badene har PVC-sluk med klemring og synlig membran montert under klemring. Rør i rørsystem med rørfordelingsskap montert i vegg på sep. wc.
Luftbehandling: Balansert ventilasjonssystem. Aggregat plassert i skap på vaskerom.
EL: Fordelingstavle med automatiske vippebrytere. 150 amp hovedbryter. Rikelig med kurser for å drifte leiligheten.
Heis med direkte adkomst inn i leiligheten.

Gjesteleilighet:
Grunnmur og fundamenter i naturstein/teglstein. Antatt fundamentert på fjell/bæredyktige masser.
Yttervegger i teglsteinkontruksjon, som er utvendig pusset og malt. Felt med spekkmurt teglstein. Ornamenter og trekkningsarbeider på fasade mot gate.
Originale doble vinduer med trekarm.
Eldre ytterdør i tre. Innvendige dører er formpressede dører med frest fylling.
Antatt saltak i trekonstruksjon antatt tekket med plater. Loftet er utbygget og det er ikke mulig å se konstruksjonen.
Etasjeskillere i trebjelkelag. Antatt isolert med stubbloftsleire som er helt normalt for byggetiden. Leiligheten ligger i 1. etg på bakkeplan og det antas at det er lagt tilfarere over det støpte gulvet og ferdig gulv oppå det igjen. Isolering ukjent.
Moderne ved/peisovn i stue.
Luftbehandling: Ventilasjon ved naturlig avtrekk, naturlig oppdrift. Tilluft via ventiler i yttervegg. Avtrekksventil på bad.
EL: Fordelingstavle med automatiske vippebrytere.

Bebyggelse

Herskapelig kvartalsbebyggelse hovedsaklig fra begynnelsen av 1900-tallet.

Tomt

Eiet tomt: 816 kvm. for Thomas Heftyes gate 37 (gnr. 212 bnr. 836) og 1105 kvm. for Thomas Heftyes gate 33 (gnr. 212 bnr. 833). Asfaltert bakgård med adkomst vie portrom. Plass til sykkelparkering m.m. Noe beplantning.

Parkering

Nåværende eier har biloppstillingsplass i bakgården til nabogården (tilhører gjesteleiligheten). Det er innført beboerparkering i området. Mulighet for overtagelse av garasjeleie i FroGaMo garasjen. Sameiet disponerer egen korttidsparkering

Adkomst

Fra Thomas Heftyes gate.

Oppvarming

Hovedleilighet:
Vannbåren gulvvarme i alle gulv i hovedetasje. 2 stk varmtvannsberedere plassert på hems i vaskerom. Oppvarmingen skjer med elektrisitet. Anlegget hadde tidligere en luft til vann varmepumpe tilkoblet.

Gjesteleilighet:
Oppvarming via vannbåren radiatorvarme. Varmekabler på bad. I tillegg varmekabler i gulv i entré og i stue. Varmt vann fra felles anlegg.

Sameiet

Hovedleiligheten er en del av sameiet Thomas Heftyes gate 37. Sameiet består av 10 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter.

Gjesteleiligheten er en del av sameiet Thomas Heftyes gate 33. Sameiet består av 11 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter.
I husordensreglene står det at husdyrhold må godkjennes av styret. Av vedlikehold informerer styreleder at avløpsrørene i gården er under full utskiftning. Det kan koste opp mot kr. 1.500.000,- og har skriver at sameiet har ca. kr. 1.000.000,- på konto. Oppgangen skal pusses opp og vil beløpe seg til kr. 600.000,- - 800.000,-. Fasaden skal også muligens pusses opp. Besiktigelse/vurdering av denne vil skje etter at rørarbeidene er avsluttet. Sameiet har tradisjon og historie for å innkalle ekstra innbetalinger når det gjøres arbeider på gården.
Megler har innkallinger til årsmøter fra 2014, og disse kan fås ved henvendelse til megler.

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Uranienborg skole: 1-10 kl: 1,1 km
Ruseløkka skole 1-10 kl: 1,5 km
Majorstuen skole: 1-10 kl: 1,5 km
Skøyen skole: 1-7 kl: 1,6 km
Kristelig gymnasium: 8-10 kl: 1,9 km

Hartvig Nissens skole: 1,1 km
Oslo Handelsgymnasium: 1,3 km

Barnehager
Frogner International pre-school: 3-6 år: 0,2 km
De ni musene familiebarnehage: 1-3 år: 0,3 km
Schafteløkken barnehage: 2-6 år: 0,4 km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 123 000,- for hovedleiligheten og kr. 1.126,- for gjesteleiligheten (Thomas Heftyes gate 33).

Sameiet Thomas Heftyes gate 37 har to lån i DNB. Lånene er annuitetslån med flytende rente.
Restgjeld lån 1 kr 393.920,- pr 26.05.2018
Restgjeld lån 2 kr 329.182,- pr 26.05.2018
Rente var 3,65% pr 30.04.2018
Restløpetid er: 20 år
Avdragsfrihet: nei.
IN-ordning: nei

Sameiet Thomas Heftyes gate 33 har ikke lån.