Eiendom

SOLGT - VISNING AVLYST

SOLGT - VISNING AVLYST
Solgt

Fakta

 • Niels Juels gate 22 C
 • Primærrom
  165
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  14 900 000 ,-

Omkostninger

14 900 000,- (Prisantydning)
61 340,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
14 961 340,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
374 020,- (Dokumentavgift)
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
390 792,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
15 352 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  165
 • Tomt
  3362

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 6 460 pr. mnd.
Inkluderer garasjeleie på kr. 777,- pr. mnd.

Eiendomsskatt utgjør kr. 11.489,- for 2018.

Endringer/økninger av fellesutgifter må påregnes.

Sameiet har som praksis å innkreve to ekstra innbetalinger av felleskostnader årlig ved behov.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

- Toppleilighet i 5. etasje
- Garasjeplass på 25 m² med heisadkomst
- Stor terrasse med gode solforhold, også kveldssol
- To heiser med adkomst til hoved- og kjøkkeninngang
- Store lagringsmuligheter på eget loft
- Skjermet og tilbaketrukket
- Takhøyde i stue målt til 2,78 m
- Attraktiv beliggenhet
- Praktisk romløsning
- Lysinnslipp fra 3 sider
- Oppussing må påregnes
- Praktisk vaskerom

Beliggenhet

Leiligheten ligger tilbaketrukket i et meget populært og sentralt område på Frogner i Oslo. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene der.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til flere parker som Hydroparken, Tinkern og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Boligen har også kort vei til lekeplass, skøytebane, Gimle Kino og flere treningssentre etc.

Det er få minutters gange til Aker brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk. Du kan også gå promenaden langs Frognerkilen og stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende gater.

Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss, trikk og flybuss. Nærmeste bussholdeplass er i Bygdøy allé og ligger ca. 5 min gange fra boligen og nærmeste trikkeholdeplass er Skillebekk som er ca. 2 minutters gange fra boligen.

Innhold

5. etasje:
Primærrom utgjør 165 m² som omfattes av 2 baderom, entré/gang, kjøkken, 3 soverom hvorav et benyttes som tv stue/bibliotek, stue, spisestue og vaskerom.

Garasjeplass i lukket felles garasjeanlegg med heisadkomst.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca. 5 m².

For øvrig er det stort loftsareal på ca. 60 m² gulvflate, godt egnet for lagring. Adkomst via loftsluke med stige i entré/gang.

Standard

Boliggård fra 1986 som har gjennomgått normalt vedlikehold siden byggeår, normal bruksslitasje. Leiligheten har adkomst fra felles oppgang, med 2 heisadkomster. Leiligheten har en innvendig praktisk romløsning med eldre standard hvor oppussing må påregnes. Leiligheten er beliggende høyt og fritt i 5. etasje med lysinnslipp fra 3 sider, som gir leiligheten en god, lys og luftig atmosfære.

Kjøkkeninnredning:
Kjøkkeninnredning i profilert eik. Laminat, marmor og flislagt benkeplate i tillegg til fliser over benk. Ventilatorvifte og nedfelt kum.

Baderom/Sanitær:
Vaskerom: Vaskerom med opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og utslagskum i diverse innredning. Det er også etablert dushjørne.

Bad I: Bad med vegghengt wc, servant i diverse innredning, dusjhjørne og elektrisk håndkletørker.

Bad II: Bad med vegghengt wc, bidet, servant og dusj i innmurt badekar og elektrisk håndkletørker.

Terrasse:
Flislagt terrasse renovert i 2017 på ca. 32 m² med 2 utganger både fra tv-stue/bibliotek og stue. I enden av terrassen er det en bod som har gulvareal på ca. 4 m². Det er også montert elektrisk markise av eldre standard. Flisene på terrassen er lagt på klosser.

Piper og ildsteder:
I stuen er det peisinnsats med murt omramming. I spisestuen er det murt peis i kleberstein. På pipeløp er det montert vifte for bedre trekk.

Overflater på innvendige gulv:
Innvendig er alle gulv i leiligheten dekket med parkett. På begge baderom og vaskerom er det lagt fliser på gulv.

Overflater på innvendige vegger:
Innvendige vegger har diverse tapeter og malte flater. På begge baderom og vaskerom er det lagt fliser på veggene.

Overflater på innvendige himlinger:
Innvendige himlinger i leiligheten er malte flater.

Byggemåte

Bygning, generelt:
Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet.

Grunn og fundamenter, generelt:
Støpt betongsåle og betong grunnmur.

Yttervegger:
Bærende konstruksjoner i betong, teglstein fasader.

Vinduer:
2- lags isolerglass. Vinduene er stemplet og datert fra 1985. Velux vinduer i spisestue og kjøkken er av nyere dato. Velux- takvinduer i stuen har punkterte glass og har fått TG 3. Det har der vært en tidligere lekkasje som er utvendig utbedret i regi av sameiet. Vannmerker på innside vegg/karm og listverket er grunnet lekkasjen.

Takkonstruksjoner:
Valmet tak i trekonstruksjon tekket med takstein, trolig fra byggetiden. Takstmannen har besiktiget fra terrase og innvendig fra loftside.

Gulvsystemer:
Etasjeskillere i betong.

Elkraft, generelt:
Fordelingstavle med automatisk vippebrytere.

Vannvarmere og elektrokjeler:
Varmtvannsbereder montert på vaskerom.

Tomt

Eiet tomt: 3362 m².

Tomten er pent opparbeidet med prydbusker og diverse beplantning. Garasjeplass for 1 bil i ca. 25 m² i felles garasjekjeller.

Parkering

Parkering for 1 bil i felles lukket garasjekjeller. Se vedlagte plantegning av garasjeplassen.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sem og Johnsen Eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via elektrisitet. Eswa takvarme i stue i tillegg til varmekabler på begge baderom og vaskerom. Det er også peis i stue og spisestue.

Sameiet

Leiligheten er en del av Boligsameiet Niels Juels Gate 20/22 med org.nr. 976 761 383. Sameiet reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 61 340

Sameiet Niels Juels gt. 20-22 har lån i OBOS-banken.
Restgjeld kr. 1 066 648 pr. 09.08.2018.
Nominell rente 3,8 %
Innfrielsesdato: 30.04.2021

Sameiet har ikke opplyst om at ytterligere lån skal taes opp. Endringer/økninger av fellesutgifter må påregnes.

Sameiet har som praksis å innkreve to ekstra innbetalinger av felleskostnader årlig (utgjør felleskostnader for 2 mnd.), jfr. Vedtak fra sameiermøtet (normalt en på vårparten og en på høsten).