Eiendom

LØRENPORTEN: Meget pen 3-roms leilighet i 2.etg. med stor balkong på ca. 8.8 kvm - Overtakelse 20. november 2019

LØRENPORTEN: Meget pen 3-roms leilighet i 2.etg. med stor balkong på ca. 8.8 kvm - Overtakelse 20. november 2019

Fakta

 • Lørenporten Hus C5 - Leilighet 47
 • Primærrom
  51
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Eierseksjon
 • Rom
  3
 • Soverom
  2
 • Etasje
  2
 • Energimerking
  Ingen

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 550 000 ,-

Omkostninger

4 550 000,- (prisantydning)

Kjøpesummen fordeler seg slik:
Kr. 387.000,- Kjøpesum for kontraktsposisjonen
Kr. 680.000,- 10% for opprinnelig kjøpesum
Kr. 3.483.000,- Betales ved overtagelse etter Hovedkontrakten
________________________________________________________
Omkostninger:
kr. 525,- Tinglysningsgebyr skjøte
kr. 525,- Tinglysning pr. panterett
kr. 172,- Gebyr for utskrift av panteattest
kr. 16.500,- Dokumentavgift
kr. 38 293,- Tilvalg (se spesifisering av tilvalg i salgsoppgave)
kr. 3.597,- Oppstart av sameiet
__________________________________
kr. 59.612,- Omkostninger totalt (omkostninger betales av kjøper 2 direktet til Selvaag)
_________________________________
kr. 4.609.612,- Totalpris inkludert omkostninger

NB! Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en pantobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innskudd for opprinnelig kjøpesummen på 10% for kontraktsposisjonen kr. 387.000,-, samt kjøpesummen for kontraktsposisjonen kr. 680.000,- skal innbetales ved kontraktssignering, totalt kr. 1.067.000-.
Megler kan dekke kostnadene for gjennomføring av oppdraget og provisjon for salget av innbetalt beløp. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.
Øvrig beløp skal innbetales til Selvaag Bolig ASA når de innkrever dette før overtagelse.

Selger (Kjøper 1) av kontraktposisjonen har allerede innbetalt forskuddet av kjøpesummen iht. kjøpekontrakten for boligen.

Kjøper 2 sitt innbetalte forskudd ved kontraktsignering, samt rettigheter tilknyttet beløpet vil bli utbetalt selger (Kjøper 1) av kontraktposisjonen så snart beløpet er disponibelt på meglers klientkonto, og Selger etter hovedkontrakten har bekreftet at Kjøper 2 har overtatt som kjøper av objektet. Likeledes vil retten til det allerede innbetalte beløpet av Kjøper 1 bli tiltransportert Kjøper 2 fra samme dato.

Kjøpesummen for kontraktsposisjonen og forfalte delinnbetalinger betales ved kontraktssignering. Rest kjøpesum iht. opprinnelig kontrakt, omkostninger og eventuelle tilvalg som fortsatt ikke har forfalt til betaling, betales ved overtagelse av boligen jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Dokumentavgift beregnes ut fra andel tomteverdi/hele kjøpesummen.

Påløpte renter tilfaller Kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på Kjøper 2, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. bustadoppføringslova § 47.

Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/ gebyrer.

Estimerte felleskostnader er kr. 1 798,- pr mnd. (iht. kontrakt)
Kostnad for kabel-TV, bredbånd & telefoni er stipulert til cirka kr. 400,- pr mnd.
Felleskostnader for parkeringsplass er stipulert til kr. 200,- pr mnd.
Kostnad fjernvarme som inkluderer oppvarmet vann, fakturert etter faktisk forbruk. Forretningsfører stipulerer kostnad til ca. kr. 7,- pr. kvm BRA. + kr. 1 000,- pr år til måleroppfølging/fakturering.

<b>Oppsummering</b>
Dette er transport av en kontraktposisjon vedr. Lørenporten - Salgstrinn 2 - Hus C5 leilighet 47. Dette betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten mellom Selger og Kjøper 1, og overtar Kjøper 1 sine rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt (opprinnelig kontrakt ligger vedlagt i prospekt).

Areal og byggeår

 • Primærrom
  51
 • Bruksareal
  56 m²
 • Tomt
  4400
 • Byggeår
  2019
 • Tomtetype
  Eiet

Velkommen til Lørenporten Hus C5 - Leilighet 47

Nordvik Eiendom har gleden av å presentere en 3-roms selveierleilighet under oppføring på Løren (ferdigstilles 20. november 2019). Leiligheten ligger flott beliggende i 2.etasje med stor balkong (østvendt) på ca. 8.8 kvm. Boligen inneholder to soverom, pent flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin, åpen kjøkken- og stueløsning, samt romslig entré. Det er gjort tilvalg i form av hvitevarepakke fra AEG og fargevalg.

Dette er salg/transport av en kontraktposisjon og interessenter bes sette seg inn i prospekt/konferere med megler ved spørsmål.

Kort fortalt
- Ferdigstilles 20. november 2019
- Flott internbeliggenhet i 2.etg.
- Tilvalg (se prospekt)
- Stor balkong
- To soverom
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Sportsbod på ca. 5 kvm
- Umiddelbar nærhet til service og kollektiv tilbud

Moderne 3-roms med en god planløsning og stor balkong. Leiligheten ligger fantastisk til i 2.etg. i byggetrinn 2 på Lørenporten, Bygg C5.

Leiligheten har adkomst via heis eller trapper og inneholder:
Romslig entré/gang med tilgang til innvendig bod på ca. 2.4kvm, flislagt baderom, en stor og lys stue med hyggelig utsyn, moderne kjøkken med integrerte hvitevarer fra AEG og ett soverom på hver side av stuen. Fra stuen er det utgang til en stor balkong på ca. 8.8kvm.

Standard

Entré/gang:
Romslig entré med mulighet for garderobe og god plass til sko og yttertøy. Det er i entré tilgang til innvendig bod på ca. 2.4kvm. To-veis porttelefon med lyd og bilde plassert i entré.

Stue:
Boligen vil få en praktisk stue med delvis åpent kjøkken på ca. 25kvm med god plass til sofagruppe og spiseplass. Stuen byr på store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys, samt utgang til romslig balkong på hele 8.8kvm.

Kjøkken:
Moderne kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer fra AEG. Kjøkkenet vil få godt med skap- og benkeplass. Selger av kontrakten har oppgradert kjøkken med hvitevarepakke som inkluderer ovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys), alle hvitevarer er fra AEG (spesifisering ligger vedlagt i prospekt).

Bad:
Det leveres dusjvegger i herdet glass. Gulv og vegger vil bli flislagt og badet leveres med servant, speil, WC, opplegg for vaskemaskin med vann, avløp og stikkontakt der hvor det er vist plassering av vaskemaskin på tegningene.

To soverom:
Soverom 1: Et lyst og moderne soverom med god plass til garderobeløsninger og dobbeltseng.
Soverom 2: Romslig soverom med god plass til seng, samt garderobe.

Balkong
Stor østvendt balkong på ca. 8.8 kvm. her er det god plass til loungen, samt grillen.

Vinduer og vindusdører:
Standardvinduer, ferdig behandlet på innvendig side og utvendig kledd med aluminiumskledning.
Listverk er fabrikkmalt og gjæret med synlige stifter. Alle åpningsbare vinduer leveres med barnesikring.

Inngangsdører leilighet:
Hovedinngangsdør leveres i fabrikkmalt utførelse med FG godkjent lås.

Innvendig gulv:
Gulv er lagt med hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett, og fliser på baderom.

Elektrisk:
Det leveres komplett anlegg frem til forbruker med jordfeilvarsling, fordelingsskap og måler. Anlegget legges skjult i leilighetene. Selger vil tegne abonnement til hver bolig som overføres til kjøper ved overlevering. Kjøper kan selv bytte strømleverandør etter eget ønske etter overlevering. Sikringsskap plasseres i leilighetene. Leveranse av elektropunkter iht. bestemmelsene i NEK 400.

Sanitær:
Opplegg for vaskemaskin hvor vaskemaskin og tørketrommel kan settes i søyle. Varmtvann til leilighetene leveres fra felles anlegg. Teknisk skap for rørfordeling plasseres på hensiktsmessig sted.

Bredbånd/TV:
Telenor T-We er valgt som leverandør for TV og bredbånd!


For beskrivelse av fellesareal, samt komplett standardbeskrivelse og romskjema henvises det til komplett salgsprospekt.

Adkomst

Se kartskisse

Beliggenhet

Velkommen til Løren og Lørenporten, der det har blitt skapt en helt ny og fantastisk bydel.

Lørenveien ligger i et attraktivt område i fredelige omgivelser, tilbaketrukket og samtidig sentralt med gangavstand til alt et rikt byliv kan tilby. Dette er en bolig som passer perfekt for deg som ønsker å bo sentralt og samtidig skjermet, litt utenfor den indre bykjerne. Løren er fortsatt i voldsom vekst og er i ferd med å utvikle seg til å bli en av Oslos mest spennende bydeler. Det er lagt store planer for utviklingen av Lørenområdet og ett av hovedpunktene det skal legges stor vekt på er attraktive uteområder.

Per Gynt-Parken er et herlig sted og tilbringe solrike sommerdager og ligger i umiddelbar nærhet fra boligen. Her er det bl.a. skulpturer, klatrenett, ballbane, amfi og benker. Parken har universell utforming og tilbyr noe for alle aldersgrupper. Lørenparken er anlagt i den tidligere militærleiren Løren leir, som på 2000-tallet er utviklet til det nye boligstrøket Lørenbyen. Parken er 5,6 dekar stor og ligger rett ved leiligheten. Norges største klatrenett og flere andre lekeapparater inngår i parken.

Storo Storsenter med alle slags butikker er en kort kjøretur unna, og en kort spasertur unna ligger Løren Torg med et stort utvalg av dagligvarer, dessuten apotek, bokhandel og andre servicetilbud. I
løpet av 2020 er det planlagt at et helt nytt kjøpesenter, på størrelse med Storo Storsenter, skal åpne dørene på Økern. Med dette blir Økern et moderne sentrum, et knutepunkt med T-bane, 13 busslinjer og et tyngdepunkt i den nye Hovinbyen som kommer til å vokse frem. Her skal det bli både bad, kino, hotell og boliger.

Servicetilbud: Meny og Rema 1000, frisør, optiker, bokhandel, interiørbutikk, apotek, søndagsåpen butikk; Bazaar, treningssenter, Dominos og Peppes Pizza, Løren kiosk & grill, Sushi, Indisk restaurant, solstudio, Waynes coffee, og sportspub/-diner med mye god mat.

Det kollektive transporttilbudet er også meget bra med bla. Løren T-banestasjon som stod ferdig i April 2016. 2 stopp til Nydalen og 14 minutter før du er i Oslo Sentrum. Diverse busser, inkludert flybussen fra Sinsenveien og Ring 3 ligger også like ved. Fra Lørenvangen går busslinje 23 (Lysaker-Simensbråten) og 24 (Fornebu Vest-Brynseng T), samt. Flybussen. Ved Sinsenkrysset går 31-bussen døgnet rundt.

Skoler og barnehager i området
- Sinsen skole (1-7 kl.)
- Løren skole (1-7 kl.)
- Teglverket skole (1-10 kl.)
- Hasle skole (1-7 kl.)
- Frydenberg skole (8-10 kl.)
- Kuben videregående skole
- Hersleb videregående skole
----------------------------------------
- Kanonen barnehage
- Sinsen menighetsbarnehage
- Barnehagen vår
- Barnas barnehage Løren
- Espira Barnehage

Oppvarming

Fjernvarme blir levert fra Hafslund Fjernvarme. Boligene oppvarmes hovedsakelig med vannbåren varme til radiatorer. Rørføringer frem til radiatorer legges skjult i konstruksjonen. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator må påregnes. Det leveres individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann i hver bolig. Hver beboer vil motta faktura for forbruket i sin leilighet pluss andel av varmtvann som går til fellesareal og ventilasjonsaggregat. På baderom leveres det varme i gulv.

VENTILASJON
Det leveres balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner plassert i teknisk rom i kjeller. Innblåsing til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad, innvendig bod og kjøkkenhette.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass. Det er mulig å kjøpe parkeringsplass direkte fra utbygger (Selvaag) ved ledig kapasitet. Øvrig parkering er i gate etter områedets bestemmelser.

Byggemåte

For beskrivelse av byggemåte, se vedlagt prospekt fra Selvaag i salgsoppgaven.

Bebyggelse

Dette prospektet gjelder for salgstrinn 2 av boligprosjektet «Lørenporten». Lørenporten salgstrinn 2 består av to bygg (C4 og C5), som planlegges organisert som ett eierseksjonssameier («Lørenporten 2 boligsameie»). Bygg C4 og C5 er planlagt med til sammen 124 leiligheter, henholdsvis 30 i bygg C4 og 94 i bygg C5.

Hele boligprosjektet Lørenporten planlegges oppført i tre byggetrinn, med til sammen 7 bygninger (se utomhusplan s 13). Utbyggingen planlegges organisert som tre eierseksjonssameier, med tilhørende garasjer fradelt i egne anleggseiendommer. Det tas imidlertid forbehold for en annen organisering/inndeling av prosjektet, herunder at salgstrinn 1 og salgstrinn 2 organiseres som ett eierseksjonssameie.

Byggherre og selger for prosjektet er Selvaag Bolig Lørenporten AS, org. nr. 916 489 854. Selvaag Bolig Lørenporten AS er 100% eiet av Selvaag Bolig ASA (org.nr. 992 587 776). Prosjektbeskrivelsen redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og garasjeanlegg. Det vises imidlertid til forbehold inntatt i eget punkt.

Vei - Vann - Avløp

Boligen vil bli tilknyttet offentlig vei, vann og avløp med private stikkledninger og veier.

Ferdigattest

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. Utbygger står ansvarlig for at dette skal foreligge til overtakelsen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

05.07.2016 - Dokumentnr: 609596 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:34


16.07.2018 - Dokumentnr: 1029231 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:291


16.07.2018 - Dokumentnr: 1029256 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:292


11.09.2018 - Dokumentnr: 1253320 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1 - 323
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 86/17827

Servitutter/rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

05.07.2016 - Dokumentnr: 609596 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:34


16.07.2018 - Dokumentnr: 1029231 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:291


16.07.2018 - Dokumentnr: 1029256 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:292


11.09.2018 - Dokumentnr: 1253320 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1 - 323
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 86/17827

Reguleringsforhold

Lørenporten salgstrinn 2 (hus C4 og C5) er regulert til boligformål. Det opplyses om at området er i utvikling og at det bygges, rives og utvikles.
For nærmere opplysninger om reguleringsplaner se vedlagt reg.planer/konferer med megler.

Faste/løpende kostnader

Estimerte felleskostnader er kr. 1798,- pr mnd. (iht. kontrakt)

Øvrig pliktige kostnader:
Kostnad for kabel-TV, bredbånd & telefoni er stipulert til cirka kr. 400,- pr mnd.
Felleskostnader for parkeringsplass er stipulert til kr. 200,- pr mnd.
Kostnad fjernvarme som inkluderer oppvarmet vann, fakturert etter faktisk forbruk. Forretningsfører stipulerer kostnad til ca. kr. 7,- pr. kvm BRA. + kr. 1 000,- pr år til måleroppfølging/fakturering.

Annen nyttig informasjon

Selger av kontrakt har valg hvitevarerpakke som tilvalg. Spesifisering av tilvalgene, samt bilder ligger vedlagt i salgsoppgaven

Boligkjøperforsikring

Nordvik har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette
innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Trygghetspakken. Denne kan inkludere bl.a.
Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring for kr 8.300 for år 1.
Trygghetspakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: a.andersen@nordvikbolig.no eller sendes per SMS til: 988 37 452.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte - som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg - vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor fristene ovenfor.

Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud, og om eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Hvitvaskingsloven

Personvern

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.