Eiendom

Rikholdig og meget gjennomført familiebolig med dobbelgarasje og 5 soverom. Stor og solrik eiendom med fjordutsikt.

Rikholdig og meget gjennomført familiebolig med dobbelgarasje og 5 soverom. Stor og solrik eiendom med fjordutsikt.

Fakta

 • Lillebakken 1
 • Primærrom
  267
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  20 000 000 ,-

Omkostninger

20 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
500 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 20 000 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
515 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
20 515 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  267
 • Tomt
  1124

Oppdragsnummer

159-18-0782

Eier

Live Hustvedt Smith-Erichsen
Knut Smith-Erichsen

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 182 Bnr. 94 i Oslo kommune

Byggeår

1988

Areal

Primærrom: 267 kvm, Bruksareal: 309 kvm, Bruttoareal: 351 kvm

Antall rom

10

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1124 kvm

Velkommen til visning!

Lillebakken 1 er en rikholdig og meget gjennomført familiebolig med svært etterspurt beliggenhet på vakre Nordstrand. Eneboligen har fire plan som er pent og fagmessig oppusset i årene etter nåværende eiers innflytting i 2006. Her er det gjennomgående god standard og en spennende arkitektonisk utforming som tilrettelegger for et fleksibelt familieliv. Eiendommen på drøye 1,1 mål byr på nydelige solforhold, fjordutsikt, dobbelgarasje og store uteplasser.

Innvendig kan hele familien samles i den store stuen som har stedvis dobbel takhøyde, peisovn og delvis åpen løsning mot et arkitekttegnet og snekkerbygget kjøkken med spiseplass. Det er også loftstue og en romslig stue i kjelleren som har egen inngang. Videre har boligen bl.a. fem soverom, tre lekre bad, eget vaskerom, innredet garderoberom og bod.

Kort fortalt
- Rikholdig og elegant familiebolig.
- Fire plan med god planløsning.
- Gjennomgående høy standard.
- Omfattende oppusset over flere omganger siden 2006.
- Egen inngang til romslig kjeller.
- Dobbelgarasje med leddport.
- Stor og svært barnevennlig tomt.
- Fjordutsikt og flotte solforhold.
- Hagen er stor, plan og barnevennlig.
- 40 kvm terrasse med Kebonybord.
- Arkitekttegnet og snekkerbygget kjøkkeninnredning.
- Integrerte hvitevarer og vinskap.
- Stor familiestue med flott utsikt.
- Peisovn sørger for god varme.
- Spiseplass ved kjøkkenovergang.
- Stor kjellerstue og innredet rom.
- Innbydende loftstue med galleri.
- Tre lekre bad og eget vaskerom.
- Fem soverom og garderoberom.
- Ett soverom ligger i suiteløsning med eget baderom.
- God lagringsplass i flere boder og stor garasje.
- Oppgradert el-anlegg og automatsikringer i sikringsskap.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Nordstrand. Her har man nærhet til skoler, barnehager og et godt kollektivtilbud. Sæter og Holtet handelssenter ligger også i området, og byr på gode servicetilbud. I nærområdet ligger Nordstrand idrettsplass, Nordstrandhallen, flere tennisanlegg, svømmehall, ridesenter og treningssenter. Du finner også flere idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener.

Det er kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya. Brannfjell ved Ekebergsletta er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten, noe både hundeeiere, barnefamilier, terrengsyklister og idrettsutøvere vet å benytte seg av. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Et besøk i skulpturparken på Ekeberg kan absolutt anbefales.

Byggemåte

Hovedhuset
Betongfundamenter på fjellgrunn. Grunnmur utbedret i 2007. Støpt gulv på fjellgrunn. Yttervegger oppført med bindingsverk og isolert med mineralull. Utvendig kledning i liggende beiset trepanel. Vinduer med tolags isolerglass i alle etasjer, skiftet fra 2007-2015. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Renner og nedløpsrør i stål og plastbelagt stål. Nye renner og nedløpsrør er montert i 2018. Ny membran over gang til garasjekjeller utført i 2007.

Ny utvendig trapp i betong fra kjeller til terreng er etablert i 2007. I den forbindelse er det støpt ny støttemur med toppbeslag og rekkverk i beiset tre er montert på støttemur. Ny trapp i skiferbelagt betong til hovedinngang er etablert i 2007 etter at ny drenering ble lagt rundt hele huset.

Piper/plassbygde ildsteder: Pusset og malt leca elementpipe. Det fremgår av byggebeskrivelsen at etasjeskillet mellom kjeller og første etasje er utført i lecadekke med påstøp. Øvrige etasjeskillere er utført med trebjelkelag.

Garasje
Garasje fra 1990 med grunnmur utbedret i 2007. Ny drenering er lagt på to sider. Yttervegger i uisolert bindingsverk med utvendig kledning i liggende beiset trepanel. Platekledning på innside. Leddport fra 2008 med automatisk åpner. Etasjeskille mellom garasjekjeller og garasje i lecadekke eller lignende med påstøp. Saltak i trekonstruksjon med taksperrer. Tekking med bordtak, kryssfinér eller lignende, takpapp og betongtakstein. Renner og nedløpsrør i stål. Nye nedløpsrør er montert i 2018.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 267 kvm, Bruksareal: 309 kvm, Bruttoareal: 351 kvm


Loftsetasje: - Primærrom: 30, Bruksareal: 30, Bruttoareal: 33
2.Etasje: - Primærrom: 71, Bruksareal: 71, Bruttoareal: 80
1.Etasje: - Primærrom: 71, Bruksareal: 71, Bruttoareal: 80
Kjeller: - Primærrom: 95, Bruksareal: 106, Bruttoareal: 123, Sekundærrom: 11

Garasje: - Bruksareal: 31, Bruttoareal: 35

Innhold

Loftsetasje: Trappegang, loftstue, bad/wc og soverom.
2. etasje: Trappegang, stue og kjøkken/spisestue.
1. etasje: Entré, hall, bad/wc og 3 soverom.
Kjelleretasje: Trappegang, kjellerstue, bad/wc, vaskerom, gang, innredet rom/trimrom, soverom, bod og garderobe.

Standard

Entré
I første etasje har eneboligen inngang fra begge langsider, den ene fra hagen og den andre fra gårdsplass. Sistnevnte har takoverbygg og nyere skiferfliser ved ytterdør. Herfra er det adkomst til en romslig hall med tidsriktige betongfliser. Hallen er tilknyttet lagringsrom ved trapp og har videre tilkomst mot entreen som er tilknyttet inngangen fra hagesiden. I entreen får yttertøyet plass i et profilert garderobeskap malt i samme, tidsmessige gråtone som veggene i både hallen og entreen.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger fint tilbaketrukket ved spisestueplassen. I 2012 ble arkitekt engasjert for å tegne innredning, og denne ble så bygget av et møbelsnekker Henrik O. Heen. Resultatet er en solid kjøkkeninnredning av ypperlig kvalitet, med mørke fronter og et generelt lekkert materialbruk. Det er rikelig med plass på benk, skuffer og i skap.
I noen av overskapene er det mørke glassfronter som bryter fint med øvrig materialbruk. Benkeplaten er i grå sten med underlimt oppvaskkum. Over denne er det lyse veggfliser og benkebelysning. Av hvitevarer er det et rikt utvalg som består av 90 cm induksjonstopp, stekeovn, mikro, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og vinskap.

Stue
Stuen ligger flott sentrert i boligen, i andre etasje, og er et innbydende allrom med delvis åpen kjøkkenløsning. Hele 2. etasje har nyere heltre eikegulv og mørkmalte, matte vegger som gir et eksklusivt preg. Møbleringsmulighetene er mange, og det er plass til romslig spisestue ved overgangen til kjøkkenet. Midt i rommet står en flott peis fra 2012. Denne er pent akkompagnert av en spesialtilpasset kommodeinnredning levert av annerkjent møbelsnekkerfirma.

Over kommoden er det tre veggvinduer og en dobbel rekke med store takvinduer som åpner opp mot den nydelige utsikten. Her er det også dobbel takhøyde på ca. 4,85m, som gir en ekstra god romfølelse. Fra stuen er det to utganger til terrassen, den ene er dobbelfløyet og gir en flytende overgang mellom inne- og uteareal.

Kjellerstue og loftstue
I tillegg til den romslige stuen har eneboligen både kjellerstue og loftstue som gir god fleksibilitet for barnefamilier. Loftstuen har galleri mot hovedstuen og er inndelt i to soner, begge med møbleringsmulighet. Gulvet er lagt med et solid enstavs furubord. Fra loftstuen er det en sjarmerende buet inngang til soverommet.

Når det gjelder kjellerstuen er denne tilknyttet gang med adkomst fra hagen. Gangen er også tilknyttet et stort innredet rom/trimrom på rundt 30 kvm. Kjellerstuen er romslig og luftig, med lysmalte vegger, downlights og enstavs eikeparkett. Det er plass til en stor sofaløsning og det er integrerte høytalere for hjemmekino.

Bad/wc
Boligen inneholder tre lekre bad og eget vaskerom. Alle badene er fagmessig oppgradert etter 2006 og holder god kvalitet med moderne utstyr. Badet i første etasje er det største og inneholder både dusj og badekar. Badekaret er innbygget av hvite fliser som også er plassert på øvrig veggareal, mens det på gulvet er grå fliser. Enkelte steder er det dekorert med turkise mosaikkfliser, og i himling er det downlights.

Badet har vegghengt klosett og servant montert på heltre innredning med hyller. Over servant er det innfliset speil. Dusjen er romslig og avskjermet ved hjelp av svingbar glassdør. Badet ble rehabilitert i 2006.

Bad 2
Badet i kjelleren har adkomst via vaskerommet og ble rehabilitert i 2007. Veggene er kledd med fliser, og på gulvet er det lagt lyse fliser som står i fin kontrast. Badet har vegghengt klosett og en romslig dusjnisje med svingbare glassdører. Videre er det en enkel servant med håndklestang og overlys.

Bad 3
Badet på loftet tilhører et av soverommene og er rehabilitert i 2008. Her er det vegghengt klosett og et dusjhjørne med tilhørende glassdører og mosaikkfliser i en lekker grønntone. Gulvet er lagt med lyse fliser, mens veggene er lysmalte. Av innredning er det en bred, helstøpt servant med skuffeseksjon og spesialtilpasset veggspeil.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i kjelleren og har hendig tilknytning til badet. Gulvet er lagt med fliser, og i taket er det downlights. Rommet er praktisk innredet med to parallelle benkeskap, hvorav disse har skuffer og eikebenkeplate. Den ene benken har avsatt plass med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, mens den andre har nedfelt stålkum. Fra vaskerommet er det glassdør til nisje med 287 liters varmtvannsbereder. Utstyr og røropplegg er fra 2006/2007.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fem delikate soverom som er fordelt over tre etasjer. Ett soverom ligger flott tilbaketrukket i loftsetasjen og har sitt eget bad, samt utgang til balkong med nydelig fjordutsikt. I kjelleretasjen ligger et luftig soverom i åpen løsning mot kjellerstuen. Dette er perfekt for gjester eller de som måtte ønske sitt eget område. Da får man både kjellerstue, bad og et stort, innredet garderoberom for seg selv.

De tre øvrige soverommene ligger i første etasje og har heltre enstavs eikebord fra 2017/2018. Ett soverom har plassbygget garderobe med to skap og kommode med glatte, hvite fronter. Et annet soverom har skyvedørsgarderobe med glassfronter, og for øvrig har eneboligen rikelig med oppbevaringsplass i bodrom, entré og innredet rom/trimrom.

Utstyr

Boligen har mekanisk avtrekksventilasjon med vifte installert i kott, hvorav denne er skiftet i nyere tid. Sikringsskapet har jordfeilautomater. Boligen har alarmanlegg og signalklokke. Varmtvannsbereder står på vaskerom.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming med gulvvarme og panelovner, sistnevnte fra 2006. Det er åpen oppmurt peis fra 2012 i stue.

Parkering / Garasje

Det er parkering i dobbelgarasje med automatisk leddport fra 2008. Garasjen har fått ny drenering på to sider, mens grunnmuren ble utbedret i 2007. Nedløpsrør ble montert i 2018. Det er også parkeringsmuligheter på gårdsplassen. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Tomten er drøye 1,1 mål og godt planert med rikelig av plass til lek, moro og avslapping. Det er stor hage og en steinbelagt gårdsplass. I tillegg er det både terrasse og balkong, førstnevnte på hele 40 kvm. Terrassen omkranser boligens sør-, vest- og sydside og har utgang fra stuen i andre etasje. Her kan det møbleres i flere soner, og solen kan følges gjennom hele dagen - fra morgensol til solnedgang. Begge sider av terrassen har markise med elektrisk styring, mens dekke er lagt med kvalitetsrike bord i Kebony.

Utsikten er herlig, med skue over fjorden og det vakre nabolaget. For øvrig ble terrassen oppført i 2007, og den har trapp ned til hagen som er inngjerdet og beplantet med plen, trær og hekk. Balkongen har utgang fra soverommet på loftet og vender solrikt mot vest. Det er luftig atmosfære og en langstrakt fjordutsikt, samt kebony-bord som på terrassen. Ved hageinngangen til første etasje er det bygget markterrasse på ca. 4,5 kvm.

For øvrig er eneboligen og eiendommen godt vedlikeholdt, blant annet med drenering fra 2007, nye renner og nedløpsrør i 2018, og nye vinduer i perioden 2007-2015. I tillegg ble det i 2007 lagt ny membran over gang til garasjekjeller, samt støpt ny støttemur med rekkverk.

Det fremgår av servitutt med dagboksnummer 312397, tinglyst 30.06.2006 at det er byggeforbud på eiendommen. Serviutteten følger i sin helhet i salgsoppgaven.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Spar, Kiwi og Joker. For flere servicetilbud har Holtet og Sæter et godt utvalg av butikker, spisesteder og helsetilbud, hvor du også finner delikatesseforretningen Jacobs og Godt brød. Lambertseter kjøpesenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss, tog og trikk. Nærmeste holdeplass er trikkestoppet Bråten som ligger ca. 370 meter unna. Med tog er det ca 700 m til Nordstrand togstasjon og med buss er Nordstrand bad ca 800 m unna. Med bil tar det ca. 6 min til Lambertseter, 10 min til Ryen, 10 min til Ekeberg, 15 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Nordstrand barneskole og til Nordseter ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Holtet, Kongshavn og Lambertseter videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1924/912722-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
20.06.1924

1929/900105-1/105 FORKJØPSRETT TINGLYST
05.04.1929 RETTIGHETSHAVER: Knr:0301 Gnr:182 Bnr:439
Rettighetshaver har én uke fra budaksept til å benytte forkjøpsretten.

1963/14684-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
06.11.1963 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1963/14685-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
06.11.1963 Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1988/84953-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
07.12.1988 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:94
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
OVERFØRT FRA: 0301-182/1361

2006/312397-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
30.06.2006 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:350
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:439
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om byggeforbud

1885/900093-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
20.11.1885 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:16

1918/900411-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
05.07.1918 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:439

1988/83885-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
02.12.1988 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:1361

2007/228172-1/200 SAMMENSLÅING TINGLYST
28.02.2007 DENNE MATRIKKELENHETEN ER SAMMENSLÅTT MED:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:1361

1885/992706-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
20.11.1885 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:93
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:94
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:95
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:96
RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:97
Bestemmelse om strandlinje

1891/954004-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
05.06.1891 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:182 Bnr:94
Bestemmelse om strandlinje

Vei / Vann / Avløp

Tilknytning vei: Privat.
Tilknytning vann: Offentlig.
Tilknytning avløp: Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 30.08.1991 på eneboligen og ferdigattest på garasje fra 16.08.1991. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 3 206 117,- pr 31.12.17. Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 11 542 021,- pr 31.12.17.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017 og 2018. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til C-område med byggeområde for boliger ihht. reguleringsbestemmelse S-4644. Oslo kommune vedtok 23.september 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo er under stor utvikling og byggeprosjekter må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Det er gitt igangsettingstillatelse til tilbygg på naboeiendommen, Lillebakken 4 B. Søk på plan og bygg sin saksinnsyn portal med saksnr. 201803278 eller konferer megler for nærmere informasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Faste, løpende kostnader

Eiendomsskatt kr 14 040 ,- for 2018 iflg. kommunen.

Kommunale avgifter kr 25.931,85,- iflg. kommunen

Villa/ husforsikring i DnB.

Nåværende eier har hatt et energiforbruk på 48 400 kWh pr. år.

Det betales kr 900,- pr. år for snømåking.

Kjøper tegner eget forsikrings, strøm-, internett- og eventuelt alarmabonnement og kostnaden vil variere i henhold til vilkår som inngås.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

20 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
500 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 20 000 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
515 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
20 515 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Adgang til utleie (boligformål)Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt provisjon 1,00 % inkl. mva av endelig salgssum og fellesgjeld.

Oppstart/etablering 12 500 ,-
Tilrettelegging/oppgjørsgebyr 7 500 ,-
Innhenting av opplysninger 6 000 ,-
Spørring i grunnboken/elektronisk tinglysning 1 150 ,-
Visninger pr stk 2 500 ,-
Overtagelse 2 500 ,-
Markedspakke 29 900 ,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon 525,-

Totalt kr 265 075,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- og alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Visning søndag 10/2, kl. 16:00