Eiendom

Nyoppusset 4-roms familieleilighet over 2 plan - Bad 2016 - Kjøkken 2017 - Solrik balkong med utsikt - Garasje* Peis*

Nyoppusset 4-roms familieleilighet over 2 plan - Bad 2016 - Kjøkken 2017 - Solrik balkong med utsikt - Garasje* Peis*

Fakta

 • Beverveien 8
 • Primærrom
  85
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Andel
 • Rom
  4
 • Soverom
  3
 • Etasje
  3
 • Energimerking
  F

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 400 000 ,-

Omkostninger

3 400 000,- (Prisantydning)
553 274,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 953 274 (Pris inkl. fellesgjeld)


Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 900,- (Trygghetspakke kjøper* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
7 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 961 206,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

Andel fellesgjeld / Andel formue overtas av kjøper.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  85
 • Bruttoareal
  95 m²
 • Bruksareal
  86 m²
 • Tomt
  19370
 • Byggeår
  1954
 • Tomtetype
  Eiet

Velkommen til Beverveien 8

Mikael Ufuk v/ Nordvik Bislett har gleden av å presentere Beverveien 8! Dette er en 4-roms leilighet over to plan med rekkehusfølelsen. Her har du kort avstand til dagligvare og T-bane, samt gangavstand til barne- og ungdomsskole. Leiligheten ble i 2016/17 oppusset med blant annet nytt delikat bad, og lekkert kjøkken. Overflater oppusset i 2018/2019

Kort oppsummert

 • Innholdsrik familiebolig!
 • Solrik balkong med flott utsikt
 • Oppusset og utvidet baderom i 2016
 • Moderne kjøkkenet fra 2017
 • Mulighet for peis
 • Garasjeplass kan leies etter ansiennitet
 • Gode vindusflater gir rikelig med naturlig lys
 • Kabel-tv og internett er inkludert i fellesutgiftene
 • Nærhet til T-bane og flere kjøpesentre
 • Lave omkostninger ved kjøp

  3. etasje: Entré, kjøkken, spisestue, bad, soverom og bod
  4. etasje: Stue og 2 soverom

  Standard

  Entré
  Når du kommer inn i leiligheten blir du møtt av en lys og innbydende entré. Her er det godt å ønske gjestene velkommen!

  Stue
  Stuen fremstår som lys og romslig med mer enn god plass til sofaavdeling og tilhørende møblement. Rommet har lyse overflater og i likhet med resten av leiligheten downlights i himlig. Gode vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og i kombinasjon med lysmalte vegger vil dette gi en deilig atmosfære. Her ligger alt til rette for at du kan nyte kvalitetstid med dine nærmeste.

  Strøkent kjøkken
  Lekkert og moderne kjøkken fra 2017 med glatte, hvite fronter. Løsningen på dette kjøkkenet kan du fort bli glad i, og vil gi deg masse plass hvor drømmemåltidene kan tilberedes på best mulig måte. Gode vindusflater samt utgang til balkongen gir rikelig med naturlig lys og gjør rommet til et hyggelig arbeidsrom. God plass for eget langbord for hyggelige middagsselskaper.

  Bad/Wc/Vaskerom
  Badet er oppusset i regi av borettslaget i 2016/17 og det er i tillegg utvidet slik at det er masse plass til baderomsoppbevaring. Det innehar en svært høy standard med fliser på gulv og vegg samt gulvvarme. God plass for både vaskemaskin og tørketrommel. Innredningen består ellers av servantskap med svarte fronter, speil på vegg over servant, belysning i himling med spotter, veggmontert klosett og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom/lagring
  Boligen innehar 3 koselige soverom. Hovedsoverommet ligger i 1. etasje og har god plass til dobbeltseng og tilhørende garderobeløsninger. De øvrige rommene ligger i 2. etasje og passer utmerket til barnerom, gjesterom eller hjemmekontor. For ytterligere lagringsplass er det en bod med adkomst fra hovedsoverom.

  Balkong/terrasse
  Fra kjøkkenet har du utgang til balkongen på ca. 8,3 kvm hvor du kan nyte solen hele dagen med flott utsikt over nærområdet. Det er god plass til diverse utemøblement. Borettslaget tillater grilling både med gass- og elektrisk grill så ta gjerne middagen ute på varme sommerdager.

  Tilstandsrapport for boligen er vedlagt salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Nordvik visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Veitvet, med kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I forbindelse med Veitvet skole er det en stor kunstgressbane med belysning, samt Veitvethallen med håndballbane.

  Det er kort gange til Veitvetparken som framstår som en idyllisk møteplass tilrettelagt for grilling, sandvolleyball, tennisbane, flott lekeareal og en scene mot Veitvet kulturhus. Om vinteren er det skøytebane med gratis utlån av skøyter. Turveier innover i Lillomarka ligger også i gangavstand fra boligen. Her er det flere vann med bade- og fiskemuligheter.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 eller Kiwi som ligger på Veitvet senter. Her finnes også bl.a. lege, tannlege, apotek og frisør, samt Norges største bowlinghall. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud senter med ca. 60 butikker og et stort utvalg innen helse og velvære. Senteret fremstår som moderne og attraktivt, og ligger ca. 700 meter fra Veitvet.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Veitvet T-banestasjon og ligger ca. 300 meter fra boligen. Buss 31 passerer også Veitvet og går hele døgnet. Med bil tar det ca. 5 min til Alna senter, 10 min til Lørenskog, 11 min til Oslo S, samt 29 min til Oslo lufthavn.

  Eiendommen har gangavstand til Veitvet barne- og ungdomsskole som åpnet høsten 2015. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som bl.a. Linderud og Bjerke, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Oppvarming

  Boligen er oppvarmet med strøm.

  Parkering

  Offentlig og privat parkering etter gjeldende bestemmelser for området. Det er mulig å leie 1 parkeringsplass eller garasjeplass av borettslaget. Tildeling etter venteliste. Det er opparbeidet 8 offentlige ladeplasser rett ved boligen.

  Byggemåte

  Boligblokk fundamentert med betong til antatt faste masser. Konstruksjoner i betong/ tre. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein samt bindingsverk kledd med panel utvendig. Flatt yttertak antatt tekket med papp. Taket er ikke besiktiget av takstkonsulenten.

  Vei - Vann - Avløp

  Offentlig tilkoblet.

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 31.03.1960.

  Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/ byggemeldinger som er fra før 1998.

  Tinglyste rettigheter og forpliktelser

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  23.11.1957 - Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om kloakkledning
  Gjelder denne registerenheten med flere


  05.01.1955 - Registrering av grunn
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:0301 Gnr:89 Bnr:5


  Servitutter/rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  23.11.1957 - Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om kloakkledning
  Gjelder denne registerenheten med flere


  05.01.1955 - Registrering av grunn
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:0301 Gnr:89 Bnr:5


  Reguleringsforhold

  Eiendommen er regulert til boligformål. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside.

  Pågående plansak i området: Østre Aker vei 90 m.fl. Omregulering fra næring til bolig. Saksnr. 201708150.

  Ny kommuneplan fra 23. september 2015: Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan som får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

  For informasjon om eventuelle arbeider/prosjekter i nærliggende områder anbefaler vi et søk på Oslo kommunes portal for saksinnsyn:

  https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

  Faste/løpende kostnader

  grunnpakke TV og internett fra Canal Digital,betjening av fellesgjeld, vaktmestertjenester, forretningsførsel, forsikringer, kommunale avgifter m.m

  Annen nyttig informasjon

  Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir borett til en bestemt bolig.

  Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets fellesgjeld, men andelseierne må dekke borettslagets løpende utgifter. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der borettslaget sitter på fraflyttede og/eller usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

  Borettslaget har legalpanterett i andelen for krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra borettslaget på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

  I forbindelse med salget fravikes NEF sin standardliste over løsøre og tilbehør vedrørende hvitevarer. Det er kun integrerte hvitevarer i kjøkken som medfølger i handelen.
  Ved ønske om at lyskilder/lamper/lysekroner skal medfølge i handelen må dette spesifiseres i et eventuelt bud. Det samme gjelder brunevarer. Vennligst kontakt eiendomsmegler for ytterligere informasjon før bud inngis.

  Adgang til utleie

  Med styrets godkjenning kan en andelseier overlate bruken av hele boligen til andre for opptil tre år, dersom andelseieren selv har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Er vilkåret om botid oppfylt, kan godkjenning kun nektes hvis det foreligger saklig grunn. Det vises til borettslagsloven § 5-5.
  Bruken av hele boligen kan på nærmere vilkår overlates til andre uten begrensningene som følger av borettslagsloven § 5-5. Vilkårene følger av borettslagsloven § 5-6.
  Dersom andelseieren selv bor i boligen, kan bruken av deler av boligen overlates til andre, jf. borettslagsloven § 5-4.
  Vedtektene kan inneholde bestemmelser som har betydning for andelseiers rett til å leie ut boligen. Dette kan også omfatte bestemmelser som avviker fra lovens ordning. Interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedtektene.
  Ta kontakt med megler for mer informasjon.

  Boligkjøperforsikring

  Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundtet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 6900kr.

  Budgivning

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

  Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

  Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: m.gokoglu@nordvikbolig.no eller sendes per SMS til: 911 10 251.

  Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

  Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte - som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg - vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor fristene ovenfor.

  Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud, og om eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

  Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

  For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

  Solgt "som den er"

  Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras dermed slik den fremstår ved besiktigelse. Risikoen for at det foreligger skjulte feil og mangler overføres til kjøper. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg - herunder selgers egenerklæring. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med en fagkyndig, før bud inngis.

  Boligen har mangel i følgende tilfeller:

  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

  3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

  Ta kontakt med megler dersom du ønsker mer informasjon.

  Hvitvaskingsloven

  Personvern

  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.